Mai Mult De 10% Dintre Asigurarile Obligatorii RCA Nu Au Acoperire!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by vasile78 View Post
    @Octavian eu sunt de acord cu tine si spre rusinea mea nu am vrut sa pierd timp, benzina si nici energie pentru treaba asta. Acum ce sa mai zic, in ultimii 10 ani nu a fost nevoie sa dau nimanui polita RCA (nu ma laud, nu sunt un sofer foarte bun)si sper sa nu fiu nevoit sa o dau nici de acum incolo. Totusi probleme apar si la firmele serioase, la un simplu search pe Goagle o sa vedeti intarzieri si/sau refuziri de plata la toti asiguratorii.
    Ma bucur cand putem discuta civilizat si serios pe teme serioase si sa ne mai tutuim pe altele mai putin serioase.
    Doar asa o remarca )

Iti spun cazul meu si desigur ca NU doresc la nimeni: in 12 ani de condus n-am avut evenimente, in al 13-lea an...doua evenimente nasoale la interval de o luna...
    La un eveniment am fost vinovat 95% (5% tot dau vina pe ala ca a venit foarte tare, in fine) polita RCA a rezolvat cazul fara batai de cap.

Ce vreau sa spun e sa nu ne bazam pe faptul ca ani de zile n-am avut evenimente, ca mergem prudent si nu se intampla.
    Sincer...cred ca e doar o chestiune de timp pana se intampla ceva, am invatat-o pe propria-mi piele, fie esti lovit, fie lovesti.

Absolut adevarat, probleme pot aparea si la societatile serioase (nu-mi place termenul, dar il lasam asa).
    Dar trebuie sa studiem/gandim statistic si asa vedem care sunt cei cu probleme mai putine. In fond nu le convine la nicicare sa dea bani, dar unele societati sunt mai darnice, astea care le numim serioase. Restul trebuie eliminate, si numai noi putem face asta, nu statul, pt ca sunt bani multi la mijloc.

Originally posted by darksid3 View Post
    Am facut RCA la Euroins, anul trecut din necunostinta de cauza. In urma unui eveniment a trebuit sa dau polita, pagubitului. Ce am tras dupa nu doresc nici la dusmanii mei. Ne-au pus pe drumuri de 3 ori sa faca poze, expertize,etc,.........................
    Uite un caz graitor...si bagati/sa bagam toti la tartacuta.
    Asta trebuie evitat, batai de cap, nervi etc, totul pe banii nostri.

Mai bine dau un 50 lei in plus si in caz de Doamne fereste sunt, sau macar am sanse mari sa fiu scutit de ce a patit colegu Darkside.
    In cazul meu cand am lovit, chiar n-am avut stres mare cu rca-ul, am facut constatarea amiabila, am fost la asigurator, copii dupa acte si la revedere, totul in jumate de ora.

Originally posted by Bogdan20cj View Post
    octaviane tu unde ti-ai facut RCA?
    La Allianz.

Pentru felul in care m-au tratat dupa doua evenimente nasoale (unul folosit si casco si rca-ul pentru cel lovit) sunt ''condamnat'' sa raman la ei cat am masina.
    Adica m-au tratat prea bine.
    Si dupa al doilea eveniment (la o luna dupa primul...) m-au sunat sa ma intrebe daca sunt multumit de cum s-au miscat, daca masina e reparata OK, daca am ceva remarci de facut...
    Cel putin in cazul meu au fost profesionisti 100%.
    La cel lovit i-au decontat fara prea multe comentarii toate cheltuielile, omu a fost multumit (era disperat ca va avea batai de cap cu rca-ul meu, ca stie el cum e cu rca-ul...s-a inselat ).
    Last edited by Octavian; 5 March 2011, 11:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Despre Allianz numai cuvinte de lauda. Dauna de 300 de milioane facuta pe RCA-ul vinovatului, masina gata intr-o luna. Mai rar asa ceva.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Ramane sa ne rugam ca cel care ne loveste (daca ne loveste) sa aiba RCA la Allianz...
        Totusi cred ca cel mai ieftin CASCO te scapa de multe batai de cap, pentru ca sigur minim 80% dintre asigurarile RCA sunt la Euroins sau Carpatica.

Comment

Total de acord Vasile, am casco la groupama, daca voi fii lovit in trafic (sper sa nu se intample) iar vinovatul are rca la EUROINS sau CARPATICA, cu siguranta voi repara masina pe casco, cu regres pe rca-ul vinovatului.

Dupa parerea mea cele mai importante societati de asigurari din romania sunt Allianz Tiriac si Groupama (fosta "BT(banca transilvania) asigurari") apoi restul...
          sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Groupama reprezinta fostul Asiban. Si da, sunt seriosi, in plus au decontare directa cu Dacia - Renault.
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Niki B, Iti spun foarte sigur, ca Groupama este fosta BT asigurari. De cand am loganul, am avut incheiat casco in primii 2 ani cu BT asigurari, in al treilea an cand m-am dus sa il reinoiesc, pe foaie aparea Groupama in loc de BT asigurari, dar aparea una si aceasi adresa cu fosta polita, am intrebat si mi-au spus ca au schimbat doar denumirea. Deci Groupama este fosta BT asigurari care a cumparat si Asiban. Cauta pe net si o sa vezi ca am dreptate.

"ÃŽn urma fuziunii dintre BT Asigurări şi Asiban, compania nou creată Groupama Asiguări este acum parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internaţionale de asigurări şi servicii financiare, cu 16 milioane de clienţi şi 38.500 de angajaţi, în 14 ţări din întreaga lume." sursa Groupama.ro
              Last edited by florin.fanatik; 5 March 2011, 15:51.
              sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Eh, asa da... aveam amandoi dreptate, dar doar pe jumatate ))
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

eu am casco tot la groupama, tocmai pentru ca sunt foarte buni! nu am apelat niciodata la serviciile lor, nu am dat rca-ul niciodata, dar cum spune un coleg mai sus, niciodata sa nu spui niciodata!
                  cel mai bine este sa avem casco la masini, intra unu in tine cu rca ieftin sau fara rca si ai cam inbulinat-o!

offtopic: nu putem spune ca groupama este fostul BT pentru ca nu e asa! groupama este groupama si a preluat bt si asiban! groupama este prezenta pe piata multor tari europene!

Comment

Daca n-ai apelat niciodata la ei, nu fii asa de sigur ca sunt buni, seriosi...
                    Eu iti pot confirma ca sunt niste snapani, de cand e Groupama s-a imputit treaba, era mult mai OK cand era BT Asigurari.
                    BT Asigurari erau MULT mai darnici, aruncau cu banii mai bine.
                    Groupama sunt niste zgarciti.
                    Fostul coleg de munca a lucrat la BT Asigurari, apoi la Groupama cand i-a luat.
                    E...de cand a venit Groupama s-a imputit rau de tot treaba, s-a scurtat drastic din cheltuieli, au devenit foarte agresivi si dau bani putini la reparatii.

In alta dezordine de idei, ia uitati ce am patit azi...in spalatorie. A dat unu cu spatele si n-a avut loc de masina mea...
                    Si ca sa fie totul ''minunat'', masina respectiva cu numere de Danemarca, asigurare de Danemarca...
                    Am avut noroc ca omu a fost intelegator, i-am explicat ca banii de pe asigurarea lui o sa ii recuperez la Sfantu Asteapta si ca ar face mai bine sa-mi dea bani pentru reparatii, daca nu o sa-i stau toata ziua pe la usi si o sa viseze urat cu mine.
                    Reparatiile s-au facut la intalnirea loganistica )
                    Attached Files

Comment

A venit tabla la locul ei cum era inainte?

Comment

@catalin si florin.fanatik: se poate cere masina de curtoazie.
                        Lucrurile astea chiar se practica, doar ca noi nu ne-am prea lovit de ele.

PS: Termenele dureaza o caruta de ani daca ai parte de avocati cretini si ieftini. Ia luati voi unul care lucreaza numai drept comercial sa vedeti ce repede merge treaba. E adevarat ca si tarifeaza de ustura generatii intregi.

Comment

octavian, imi pare rau pentru lovitra! aiurea faza! cat despre BT asigurari, stiu foarte bine cat de darnici erau...ca le blocau astia intrarile in sedii cu masini avariate! asa de repede aruncau cu banii! la firma unde am lucrat inainte aveam casco pe toata flota la groupama, am avut 3 masini cu dauna intr-o luna, la toate 3 nici nu au schitat! nu am asteptat nicio ora dupa ei! au virat banii, au reparat masinile si la revedere! eu am la groupama pentru ca asa mi-a recomandat cineva de incredere! sper sa nu avem nevoie de ei!

Comment

Masina mea e in rate si acum aproape 3 ani banca mi-a facut CASCO obligatoriu la ASIBAN... Asta inseamna ca am casco la Grupama? Trebuie sa ma mai duc sa mai semnez ceva pe la ei?

Comment

nu trebuie sa mai semnezi nimic. sunt in aceiasi situatie. asiban a devenit grupama
                              Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

Originally posted by Cezar View Post
                                PS: Termenele dureaza o caruta de ani daca ai parte de avocati cretini si ieftini. Ia luati voi unul care lucreaza numai drept comercial sa vedeti ce repede merge treaba. E adevarat ca si tarifeaza de ustura generatii intregi.
                                De cand termenele de judecata sunt stabilite de avocati?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google