Mai Mult De 10% Dintre Asigurarile Obligatorii RCA Nu Au Acoperire!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tu ce intelegi maestre din ce vb? Ca avocatii dau termene?
    In functie de caile de atac, un proces poate dura de la 4 luni pana la 2 ani.
    Deasemeni, in functie de judecator, expert, cohonesul si cunostiile avocatului, durata procesului este variabila.
    Inteles acum?
    Sau doar iti place sa intri in contradictoriu folosindu-te de mici interpretari in afara contextului?

Comment

Tie ti se planifica prima infatisare peste un an.Ce legatura are avocatul?

Deja offtopic!

Comment

Esti ferm convins ca atunci ti se planifica? Nu stiu de unde ai tu informatii, dar sunt eronate. Inainte sa arunc dume pe aici, am mai vb cu diversi avocati caci nu e domeniul meu.
        Daca tot ai nelamuriri, da-mi un pm si te indrum catre o firma de avocatura sa te consulte.

Comment

Nu am nevoie de nicio firma de avocatura.
          Deocamdata studiez si drept comecial si stiu ce vorbesc cu privire la termenele de judecata,avand in vedere ca profesorul este avocat.

Comment

Pentru cine are CASCO la Groupama: am avut 3 dosare de dauna in ultimele 6 luni, chestii minore prin parcare, autori necunoscuti (probabil soferi cu carnetul la fara frecventa). Accept deviz pe mail in secunda 2 dupa ce a fost gata masina la service, n-am avut eu de mers decat sa ridic masina.

In ce priveste RCA-ul, Groupama e scumpisor, am facut la ASTRA, cu 2 miimi la renume mai bine decat Carpatica si Euroins.
            In Iasi soferii nedespagubiti de Carpatica vor sa formeze o asociatie, asa de groasa e treaba cu excrocii aia.

Sincer, cat va fi ieftin la ei, clienti vor avea. Din pacate. CSA-ul ar putea face ceva, dar din cate stiu ei, CSA-ul traieste din banii firmelor de asigurari, indirect. Adica, voi chiar vreti obiectivism? Asa cum BNR va apara de bancile comerciale?
            In alta viata.

Comment

Bun, daca stii ce-i ala drept comercial, de ce ai sarit peste "cai de atac"? Crezi ca le-am pus de pomana?

Comment

Originally posted by CataLiNNN View Post
                Nu am nevoie de nicio firma de avocatura.
                Deocamdata studiez si drept comecial si stiu ce vorbesc cu privire la termenele de judecata,avand in vedere ca profesorul este avocat.
                Daca erai licentiat, era o cioaca...nu de alta dar am facut si eu Drept in facultate desi nu e domeniul meu. E mai simplu sa cauti pe Google decat sa postam axiome pe forum, nu?
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Depui dosarul, ti se fixeaza primul termen peste 2-3 luni.
                  La primul termen: nu se prezinta avocatul asiguratorului: se aman, termen peste o luna.
                  La al doilea termen: se prezinta absentul avocat, dar zice: onorata instanta, cer amanare, n-am avut timp sa studiez dosarul. Se accepta, se fixeaza termen peste o luna, ca lista de sedinde e plina.
                  La al treilea termen: fiecare prezinta punctul lui de vedere, normal ca diferea, doar de aia s-a ajuns acolo. Se cere parerea unui expert. Se fixeaza termen peste o luna.
                  Temenul 4: expertul a terminat exeprtiza, o prezinta. Cui nu ii e favorabila sentinta, cere o contraexpertiza. Se da alt termen...........

Dupa 12 luni, verdict: ai castigat!!!!!!!

Asta e zero. Firma de asigurari ataca hotararea la instanta superioara. Aici sunt cateva alternative.

In timpul asta masina ta rugineste............

Cati dintre voi ati avut de-a face cu instantele judectoresti? Cati ati stat macar o zi intreaga la procese sa vedeti cat de usor se trece peste un dosar?

In secunda 2 cand ati trecut pragul unei instante, deja pierdeti timp si bani, indiferent daca o sa castigati procesul.

Subscriu pentru dizolvarea firmelor de asigurari tepare si executarea garantiilor constituite.
                  Last edited by mr.K; 10 March 2011, 15:33.

Comment

Corect...si uite asa te intinzi cu procesul pe vre-o 2 ani.

Comment

O sa aveti eventual nevoie si de martori care sa va sustina spusele privind accidentul. Legea spune ca martorii au ziua libera platita de angajator si decontarea transportului pana la instanta unde se judeca speta.
                      In practica, angajatorul nici nu vrea sa auda de zi libera, asta cu justitia libera si corecta nu-i creste lui productivitatea.
                      Martorul isi va lua zi de concediu. O sa ii platiti ziua, transportul si eventual deranjul.
                      Sau martorul va refuza sa vina la proces. Va fi citat de 2 ori, amendat, a 3-a oara va fi adus cu jandarmeria (de obicei doar in cauzele penale se ajunge la asa ceva).
                      O sa ii para rau ca a acceptat sa fie martor.
                      Ce frumoasa e viata in justitie. Iti vine sa iti repari singur masina, si sa te dai cu capul de bordura ca n-ai vrut sa faci CASCO.
                      De aia, stiind cat au patimit altii, am avut CASCO pe toate masinile.
                      Nu zic, si cu CASCO puteti ajunge la o situatie asemanatoare, dar destul de rar.

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                        Daca erai licentiat, era o cioaca...nu de alta dar am facut si eu Drept in facultate desi nu e domeniul meu. E mai simplu sa cauti pe Google decat sa postam axiome pe forum, nu?
                        Chiar nu trebuie sa fi licentiat pentru a stii care sunt termenele unui proces (nici domeniul meu nu este).Sa fim seriosi.Deja se abereaza.
                        Eu ma retrag.

Comment

Asta vroiam sa zic si eu

Comment

mi-a spart bara din spate un Audi S4 (model 2006) - Eram oprit sa semafor era rosu (bine ca nu am tinut piciorul pe frana (boul naibii) - am facut amiabila si avea asigurare ghici unde - Carpatica - daduse pe ea 800 RON motor de 4ooo cmc , iar eu la 1.6 platisem 460 RON la BCR asta e ... am facut-o pe casco cu regres pe rca-ul lui (s-a rezolvat)
                            1.6 MPi Icy White

Comment

Norocul tau ca ai avut casco, ca altfel...aveai de asteptat mult si bine.
                              sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

oricat de sigur esti pe tine ca sofer, nu esti sigur niciodata de ceilalti.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google