Ce sa mai zic de mine... ca a incercat unu cu un Peugeot de Sibiu de la Carpatica sa ma loveasca intentionat. Pe un drum cu sens unic, la Stop s-a incadrat prost pe dreapta el intentionand sa faca stanga. Eu incadrat corect pe partea stanga, am iesit amandoi in acelasi timp iar el a accelerat si a tras spre mine ca sa-l lovesc eu cand intram pe banda. Noroc ca am urmarit oglinda si i-am observat intentia. Ce pretentie sa ai la ei ca firma daca si angajatii lor fac gesturi din astea. Noroc ca s-a cam dus zvonul despre ei in tara si cunosc destul de multi care nu si-au mai reinoit polita la ei schimband firma dupa ce au auzit cat de bine nu platesc daunele.
Mai Mult De 10% Dintre Asigurarile Obligatorii RCA Nu Au Acoperire!
Collapse
X
-
Originally posted by ingerulol View Postmi-a spart bara din spate un Audi S4 (model 2006) - Eram oprit sa semafor era rosu (bine ca nu am tinut piciorul pe frana (boul naibii) - am facut amiabila si avea asigurare ghici unde - Carpatica - daduse pe ea 800 RON motor de 4ooo cmc , iar eu la 1.6 platisem 460 RON la BCR asta e ... am facut-o pe casco cu regres pe rca-ul lui (s-a rezolvat)
La faze d-astea (cum a fost cazul meu) cel mai bine sa dea banu pe loc, altfel recuperarea pe polita lui e foarte dificila si de durata.
Comment
-
Octavian, din cate stiu la tine a fost o paguba minora, un stop. Nu-l vad pe ala cum sarea cu banii, daca aveai 10-20-30 mil dauna si tot la asigurare se ajungea. Oricum, si daca te loveste unu cu nr straine roaga-te sa aiba asigurare(valabila si adevarata ca-s multi care umbla cu asigurari false, cred ca politia nu are cum sa-i verifice cu adevarat in baza de date si profita de asta) ca banii cred ca-i recuperezi intr-un fel sau altul.
Comment
-
În situația în care ați fost păgubit în urma unui accident produs de un vehicul asigurat dar înmatriculat în străinătate, vă puteți adresa Biroului Asigurătorilor de Autovehicule din România pentru asistență.
În situația în care cel vinovat de producerea daunei nu deține o asigurare obligatorie RCA valabilă la data producerii accidentului sau nu a fost identificat, vă recomandăm să vă adresați Fondului de Protecție a Victimelor Străzii..
Despăgubirile acordate terțului prejudiciat din acest Fond acoperă:
· daunele materiale, cât și vătămările corporale – dacă cel vinovat de producerea accidentului nu deține o asigurare obligatorie RCA (urmând ca Fondul să își recupereze banii de la persoana vinovată);
· numai vătămările corporale – dacă cel vinovat de producerea accidentului a rămas neidentificat.
Comment
-
FONDUL DE PROTECŢIE A VICTIMELOR STRĂZII
Forma de organizare: Asociaţie profesională, fără scop lucrativ
Membri: Toţi asigurătorii care au dreptul să încheie pe teritoriul României asigurarea de răspundere civilă ce rezultă din folosirea autovehiculelor (R.C.A.) indiferent dacă sunt persoane juridice române sau străine.
Consiliul Director este format din 5 membri, dintre care 4 alesi din rândul asociaţilor şi o persoană numită de către Comisia de Supraveghere a Asigurărilor-C.S.A.
Sursa de venituri a Fondului: Pentru a-şi îndeplini obligaţia de despăgubire şi pentru a-şi acoperi cheltuielile de funcţionare, Fondul dispune de o structură financiară proprie care se constituie din contribuţia membrilor cu o cotă procentuală din încasările realizate din vânzarea asigurării R.C.A.
Dreptul de regres al Fondului: După plata, Fondul va recupera, pe cale de executare silită dacă va fi cazul, despăgubirile plătite, cheltuielile legate de plata acestora precum şi dobânda legală, de la persoanele vinovate sau de la alte entităţi responsabile.
Comment
-
Originally posted by Rca-ieftin View Post· numai vătămările corporale – dacă cel vinovat de producerea accidentului a rămas neidentificat.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii
Str. Vasile Lascar 40-40bis, et. 5, RO - 020502, sector 2, Bucuresti
Secretariat: 021 300 18 80 / 031 805 34 06 / 031 805 34 07
Centru de Informare: 021 300 18 86
Departamentul Daune: 021 300 18 84
Birou Juridic: 021 300 18 83
e-mail: office@fpvs.ro
Comment
-
Originally posted by Nepotu123 View PostOctavian, din cate stiu la tine a fost o paguba minora, un stop. Nu-l vad pe ala cum sarea cu banii, daca aveai 10-20-30 mil dauna si tot la asigurare se ajungea. Oricum, si daca te loveste unu cu nr straine roaga-te sa aiba asigurare(valabila si adevarata ca-s multi care umbla cu asigurari false, cred ca politia nu are cum sa-i verifice cu adevarat in baza de date si profita de asta) ca banii cred ca-i recuperezi intr-un fel sau altul.
Cu tot cu stop n-as fi scapat fara vreo 800 lei.
Dupa ce am aranjat-o eu, am observat ca am avut noroc, era plasticul lui pe vopseaua mea. Altfel o beleam rau cu banii.
Si crede-ma ca asigurare din alta tara, e foarte complicat sa-ti recuperezi banii, dureaza mult si multi nervi.
PS: plus ca s-a intamplat in spalatorie si nu pe drum public...alta complicatieAttached Files
Comment
Comment