Reparatie Casco

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

multumesc

alte sfaturi legate de casco ce ar treb sa stiu? ce fac ,zic, cer cand merg acum la constatare
    Dacia Logan Laureat, 1.6 16V 105cp, Bleu Electrique

Comment

Am si eu nevoie de un sfat: am un logan in leasing cu casco la omniasig, dar nu stiu daca este cu fransiza sau nu. Acum cateva zile am gasit-o in parcare la Carrefour cu aripa din spate infundata si usor atinsa in partea de jos. Cum sa procedez? Daca ma duc la Casco platesc ceva? Sau merg cu ea asa, ca nu se prea observa....doar linia e infundata.

Comment

Pai daca ai CASCO cu fransiza, vei plati fransiza, daca nu, nimic.
        Cum sa mergi asa? Tabla nu se lasa, se rezolva, altfel va rugini.
        Mergi la firma de leasing si la asigurari.

Comment

am avut casco la generali...acum vreau sa schimb la altceva fara fransiza...dar vreau sa fie full casco..

Comment

Am Casco la Asirom fara francisa , chestia e ca acum 2 ani am avut un incident si s-a schimbat spoilerul fata dar cei din service au pus un spoiler turcesc neoriginal iar vopseaua s-a cam matuit un pic in tot acest timp. Pot sa ma folosesc de aceste doua inconveniente sa schimb spoilerul pe casco + vospsire ?
            sigpic

Comment

Nu. CASCO nu deconteaza deteriorari estetice din cauze naturale, ce nu au legatura cu incidente/accidente, iar ce ti-a pus service-ul atunci ca spoiler trebuia lamurit pe loc. Iar vopseaua matuita trebuia imputata tot service-ului in perioada de 90 de zile acordata ca garantie, nu dupa 2 ani.
              Si ai CASCO la Groupama, Asirom nu mai exista.
              Last edited by mr.K; 18 October 2011, 12:31.

Comment

Vopseaua s-a matuit in decursul a 2 ani , cu spoilerul nu am stiut atunci la ce sa ma uit si am luat tzeapa. Asta e !
                sigpic

Comment

Da-l de gard si mergi la asigurari. Cu el crapat, ai un motiv.

Comment

Originally posted by mr.K View Post
                    Si ai CASCO la Groupama, Asirom nu mai exista.
                    Ciudat..... http://www.asirom.ro/
                    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Ai dreptate, am citit prost, ma refeream la ASIBAN.

Comment

salut prieteni.....vreau sa va intreb cum pot rezolva o problema des intalnita in general la toti cei care au masini....
                        Am casco la "ASTRA-Uniqa" si platesc 27 euro pe luna rata cu franciza 0.
                        In curand voi termina ratele la leasing prin plata anticipata.Dupa aproape 4 ani si cateava luni.

Am asigurarea casco pe 5 ani si valoarea ratei anuale este de 362 euro.
                        Pana acum am platit numai rata casco aproape 1500 euro.
                        Valoarea asigurata a masini este urmatoarea ;

An
                        01.=11.707 euro
                        02.=10.536 euro
                        03.= 9.365 euro
                        04.= 8.194 euro
                        05.= 7.024 euro

Vreau sa vopsesc si sa retusez pana inchid contractul capota fata+bara fata+ cateva zgarieturi pe usile laterale + pragurile masini .

Nu stiu ce sa fac...

Sa ma duc la asigurari si sa le arat zgarieturile sperand ca vor binevoi sa vopseasca masina sau sa le zic ca ;

...".asa deodata cand tocmai vroiam sa plec cu masina portile sau inchis datorita vantului si au frecat ambele laterale ale masini"

ma gandesc ca apoi la service cu cateva sute de lei pot aranja cu vopsitorul sa retusez pragurile si capota din fata....

ce ziceti ?!
                        "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

Comment

Pentru fiecare dauna se face dosar separat; exemplu fata de usa gasita lovita in parcare. Daca ai si capota lovita, zgariata nu se poate face o conexiune cu aceiasi dauna, adica cel care ti-a lovit usa nu putea sa-ti loveasca si capota si bara fata si bara spate, intelegi?
                          Se fac dosare separat, cu data diferita. Inspectorii de daune de la firmele de asigurari, sunt platiti sa scoata cat mai putini bani din visteria acestora, sau cel putin in mod corect.
                          Nici un service care se respecta nu va accepta sa vopseasca pe bucatele o fata de usa sau capota, si cu atat mai mult nu va face decat operatiunile descrise in Dosarul de dauna.
                          Last edited by IancuMIC; 7 February 2012, 21:52.
                          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

ma gandeam sa fac un dosar de dauna pentru ambele laterale ale masini....usi si praguri zgariate in "porti"......apoi peste 2 luni pot sa mai intru intr-un "gard" cu fata..... si in mansalier in "pom"....la constatarea daunelor o sa zic ...oftand din greu ca...."deh....m-am emotinat.....de valoarea pagubelor

Comment

Nu, clar n-ai sa poti face reparatii pe Casco in felul in care doresti tu.
                              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

eu zic ca va merge fara probleme.....

am sa zic si de ce......

Atata timp cat casco asigura evenimentele si avariile produse masini cand esti la volan "indiferent de imprejurarile produceri evenimentului- cu exceptia consumului de alcool ,dovedita de un agent de politie-nu vad de ce inspectorul de daune ar refuza sa isi de a acordul cu privire la reparatie"

Pot declara " orice" de la "zgariatul masini in porti " ....deh...nu intotdeauna suntem atenti la volan "

pana la acrosatul masini de un "TIR" in parcare...... sau in mers.....si k n am retinut nr de inmatriculare.....

Atata timp cat nu sunt "victime umane" si n-ai consumat alcool totul este ok....dupa parerea mea.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google