Reparatie Casco

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mda, dar tu ai undeva de declarat pe propria raspundere ca nu ai mai primit despagubiri de la alt asigurator pentru daunele alea.
    Daca banii aia nu apar in acte si baze de date, merge sa incerci pe CASCO. Altfel, daca esti prin ulterior dupa verificari, ti se cer banii inapoi si ti se face dosar penal conform art. 292 parca din Codul Penal. Si probabil primesti o amenda penala (intre 5000-10.000 lei) care se inscrie in cazier apoi, unde figureaza un anumit numar de ani, nu stiu exact ca nu-s jurist.

Comment

Originally posted by cla 26 View Post
      mr.k nu ca s-au dus banii dar stii cum e, platesc casco de 4 ani si ma gandeam sa beneficiez acum avand in vedere ca sunt ceva daune.Cand o sa vin in tara vad eu ce combin.Bafta!...........
      Si ce ti-ai spus...daca am fost lovit ia sa ii ard si p-astia de la Casco, ca si asa am platit aiurea pana acum...

Ai sa vezi ce bun e Casco atunci cand CHIAR ai nevoie de el (desigur ca NU iti doresc) si printr-un singur eveniment ti-ai scos Casco daca l-ai fi platit pe 10-15 ani...

Comment

Poate am noroc sa gasesc o bara pe la dezmembrari,si aripa am incercat sa o indrept singur si sa zicem ca nu o sa fac mare cariera ca tinichigiu dar e mai bine ca inainte.Chiar de o repar si o fac noua aici in Italia mai ales la Roma unde locuiesc eu este practic imposibil sa tii masina in stare perfecta mai mult de cateva luni.Bafta si drumuri bune!

Comment

se poate inchide

Comment

Buna seara prieteni,am revenit dupa foarte mult timp din nou aici.Am o intrebare pentru cei care auun raspuns pentru problema mea.Ieri am avut un accident in trafic din vina mea .Am lovit un tip care mergea pe scuter cu protiera din dreapta in momentul cand am deschiso.Evident ca reparatia o voi suporta eu .As vrea sa deschid un dosar de CASCO insa daca tot fac asta mai aveam o problema la masina si as vrea sa o repar cu aceasta ocazie.Este vb de bara fata care s-a desprins din prindere si trebuie schimbata.Intrebarea mea este:ce trebuie sa le spun celor de la asigurari ca sa poata sa-mi ia in calcul si bara ,caci anul trecut cand am avut iar o deschidere de dosar CASCO in urma unu incident cand masina a fost lovita de altcineva in dreapta ,nu au vrut sa repare si bara au spus ca nu tine de accident si nu au facut-o.Cum este mai bine?...asta daca ati inteles ceva.Multumesc anticipat.O seara frumoasa.

Comment

Faci 2 dosare, separat pe portiera si pe bara. Bara spui ca ai lovit-o tu de ceva si gata. Tot aia e.
              Daca ai fransiza la CASCo, o sa te doara un pic financiar ca o vei plati pentru fiecare dosar, dar asta e, bara e mai scumpa oricum decat fransiza.

Comment

Originally posted by mr.K View Post
                Faci 2 dosare, separat pe portiera si pe bara. Bara spui ca ai lovit-o tu de ceva si gata. Tot aia e.
                Daca ai fransiza la CASCo, o sa te doara un pic financiar ca o vei plati pentru fiecare dosar, dar asta e, bara e mai scumpa oricum decat fransiza.
                nu am fransiza...dar din cate stiu o sa-mi modifice valoarea la CASCO...adica voi platii mai mult dupa asigurarea

Comment

Nu neaparat, depinde ce scrie in polita. Stiu persoane care aveau polita pe mai multi ani incheiata (masina in rate) si acolo, aveai/n-aveai daune, suma de plata era fixa, se modifica doar odata cu scaderea valorii masinii, an de an.

Comment

eu am avut polita casco cu franciza. mi-am reinnoit polita si am facut contract pe 2 ani fara franciza. ideea e ca facand polita reinnoita pe doi ani pe langa faptul ca am renuntat la franciza mi-a scazut si valoarea politei cu cativa euroi (bineinteles ca au mai fost si alti factori care au dus la scaderea politei, cum ar fi si varsta masinii) acu platesc 250euro pe an fullcasco pentru un logan 2006
                    My ride

Comment

Nu neaparat, depinde ce scrie in polita. Stiu persoane care aveau polita pe mai multi ani incheiata (masina in rate) si acolo, aveai/n-aveai daune, suma de plata era fixa, se modifica doar odata cu scaderea valorii masinii, an de an.
                      K eu am la omniasig la cealalta caruta si an de an e la fel pretul la casco indiferent ca a scazut valoarea masinii,indiferent ca am avut sau nu daune.
                      Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

mersi din suflet,ai avut dreptate...am deschis doua dosare iar polita mea CASCO este platita pana in 2014 si este fara fransiza,nu se modifica nimic.Mersi inca o data.

Comment

Pentru putin. Polita CASCO trebuie folosita la maximum (cand e nevoie), nu te va felicita nimeni de la asigurari ca n-ai deschis dosare pe ea si ai platit din buzunarul tau.

Originally posted by micutzu666 View Post
                          K eu am la omniasig la cealalta caruta si an de an e la fel pretul la casco indiferent ca a scazut valoarea masinii,indiferent ca am avut sau nu daune.
                          Ceva nu e in regula cu polita aia, conditiile te dezavantajeaza clar. Valoarea asigurata a masinii nu scade ana de an?
                          Ai incheiata polita pe mai multi ani si ti-au pus prime fixe de plata, ca in cazul ratelor la credite? Eu n-am auzit pana acum de o asa polita.
                          La urmatoarea polita, intreaba-i pe cei de la Omniasig daca masina ta va valora si peste 5 ani la fel de mult ca noua, daca ar fi sa te despagubeasca pentru dauna totala, ipotetic.
                          Last edited by mr.K; 28 June 2011, 10:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

K doar anul acesta mi au scazut valoarea masinii.in 2008 era 17600 euro de noua
                            anul acesta am platit conf planului 17mil prima transa din casco(a 2a era tot 1700ron) apoi m-au sunat ca sa vin la banca.CE facusera domnii?Au scazut a 2 transa din casco la 1240ron si masina era evaluata la vreo 400mil lei deci vreo 10.000 euro sa zic.Scap de ei in decembrie.stiu ca nu a fost un casco avantajos dar..

Da polita era incheiata pe 4 ani!puteam plati ori integral casco ori in 2 rate.

am FOLOSIT CASCO.desi pare ciudat ca o zic ,dar ma bucur, am pana acum vreo 110 mil daune din banii lor)
                            Last edited by micutzu666; 28 June 2011, 16:05. Reason: Automerged Doublepost
                            Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

salut baieti,
                              am nevoie urgent de un sfat.
                              taicamiu a dat cu spatele si fara sa vada a nimerit un pilon mai jos de unaltime.
                              pagube: portbagaj indoit putin, bara infundata putin si stopul crapat (la interior se vede o mica indoitura unde vine ghederu adica are o mica deformare.
                              asigurarea o am la generalii cu fransiza de 100 euro. ce ma sfatuiti sa fac? ce sa declar? fransiza nu se plateste 1 data la toata val? sau la fiecare componenta?

Astept urgent rasp voastre VA ROG! multumesc!
                              Dacia Logan Laureat, 1.6 16V 105cp, Bleu Electrique

Comment

Fransiza se plateste la fiecare incident, indiferent cat de mare este paguba. In cazul tau, dai 100E si iti repari masina.
                                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google