Pentru Ce Platim Casco?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pentru Ce Platim Casco?

Pentru ce platim casco?
    am gasit masina cu toate cauciucurile taiate,am crezut ca am dusmani.
    la politie am aflat ca un grup de tineri au facut asta mai multor masini........
    surpriza a fost ca eu stateam cel mai linistit, asta pana am fost la firma de asigurari sa-mi decontez paguba.......acolo mi sa spus ca nici o firma de asigurari nu despagubeste pentru asa ceva.

sigpic Alexandria

Ar trebui sa despagubeasca .. pt vandalism daca cumva ai din cate stiu ...poate gresesc
    Its just a car ...

Comment

Nasol...acum trebuie sa te "scarpini" de vre-o 1000 lei
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Platim ca asa e ...eu azi dimineata am avut surpriza sa-m gasesc aripta spate stanga stearsa de nu stiu cine , nu era mare paguba daca era doar bara ai neagra stearsa ca dar e mai rau
        Bart: I am through with working. Working is for chumps.
        Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Mie unul Casco mie egal cu 0....daca nu le bagi si lor ceva in buzunar nici nu te baga in seama....
          sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Oricum nu cred ca mai platesc casco de acum incolo
            sigpic Alexandria

Comment

Cand semnati politele de asigurare facetii ochii mari, ca daca nu aveti si despagubire la vandalism degeaba.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

SAlut la toata lumea!

Nu sunt agent de asigurari sau altceva...dar va spun ca daca ati avea casco ar fi o sansa in plus de a va vedea masina inapoi sau facuta mai repede!

uitati-va la "...dauna totala PRESTGE" si apoi vb de casco la ce face sau nu!
                eu cat voi avea masina voi avea si casco!

daca dai peste un animal pe asfalt ce faci??? Stai cu buza umflata!
                oricum nu cred ca toti posesorii de logan de aici au f multi bani sa isi permita sa isi ia luna viitoare alt logan!Daca este asa isi luau alta masina cu siguranta, din prima!!

ca ti se taie un cauciuc sau iti infunda unul aripa..ce faci si nu l-ai vazut??? Casco tata!

parerea mea este ca tre sa faci oleac de scandal la asigurare si acum depinde de ce optiuni ai avut la casco!...vezi ca nu te despagubeste casco daca sari cu ea in lac! Nu e drum national! Daca nu casti okii cand dai cu bifa la optiuni!

sper sa ti se rezolve pb...
                oricum iti trebe o foaie la mana de la politie!

hai succes!

Comment

Inseamna ca nu ai inclus vandalismul...La ce firma ai casco?
                  niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Bcr
                    ..................
                    sigpic Alexandria

Comment

Te-ai uitat in contract? Scrie de vandalism?
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Un priten de-al meu si-a gasit masina cu rotile taiate la Bruxeles intr-o parcare. A sunat la firma de asigurari din Romania si l-au pus sa astepte 20 de min. Peste 15 min astia i-au dat un nr. de tel de acolo de la un service. A vorbit cu service-ul si au venit baietii cu o platforma si i-au ridicat masina. A declarat la politie incidentul si dupa 2 ore avea masina cu cauciucuri noi adusa la locul faptei. Factura a fost de 250 euroi pe care i-a platit acolo. Baietii de la asigurari si-au cerut scuze ca a trebuit sa plateasca el, motivand ca service-ul cu decontare directa cu care lucreaza ei inchide sambata la ora 15.00. Cand a ajuns in tara si-a recuperat banii in 2 zile inclusiv taxi pana la politie si inapoi. Nu e banc, asa lucreaza firmele serioase. Mentionez ca prietenu are un C4 si plateste casco la generali vreo 2100 pe an.

Comment

Si masina mea a fost lovita de cineva in parcare ... si facuta pe casco .. apoi zgariata de un biciclist .. vina lu tata tot pe casco .. si doar astea doua chestii mici dar vizibile pe ea costau 13 mil .
                          casco isi face datoria ...
                          Its just a car ...

Comment

Originally posted by anubis nou View Post
                            ...Mentionez ca prietenu are un C4 si plateste casco la generali vreo 2100 pe an.
                            la un citroen c4 casco de 2100 de euro pe an? Sau ron? Ca nu inteleg... ron poate da, euro in nici un caz, mai ales pt un citroen....
                            1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

@huzzy1981 - Bineinteles ca RON.

Sa va fereasca Dumnezeu pe toti de o dauna totala. Apoi sa va vad comentand la ce foloseste CASCO. Eu cel mai mult la asta ma gandesc pentru ca nu se stie niciodata.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google