Pentru Ce Platim Casco?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ma gandeam eu ca ron.
    si eu sunt de acord cu casco, mai ales ca e si destul de ieftin, comparand de ex cu o masina sh de peste 5 ani, la care e dublu. cu casco mergi fara griji. Doamne fereste de evenimente neplacute, in primul rand speri sa nu te folosesti niciodata se asigurare, dar cu cati nebuni sunt pe strazi, in parcari, pe trotuare nu se stie niciodata.
    faceti-va casco pentru ca se merita! ;)
    1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Eu am platit casco 912 ron la carpatica si imi asigura si daca imi tai cineva cauciucurile , stiu sigur asta pentru ca m-am uitat acu pe polita ca mi-a lovito unu in parcare am fost la politie mi-au facut constatare si saptaman viitoare mi-a face la loc eu zic ca-si merita toti bani casco , nu cred ca e un sentiment placuta sa gasesti masina dimineata lovita sau zgariata si sa mai si platesti pentru asta cateva milioane bune
      Bart: I am through with working. Working is for chumps.
      Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Cristi , nasol pt tine . Sunt unele firme de asigurari care nu despagubesc vandalismul . Partea proasta este ca nu ai ce face .
        Dar nu considera ca toate firmele de asigurari sunt ca Bcr . Aia sunt niste dobitoci . Eu unul recomand pe primul loc Generali sau Allianz , pe 2 Asiban ( dar nu agentia de constatari Triumf ) , se lucreaza super bine cu ei .
        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

@cristy plus: 100% nu ai trecut in asigurarea casco si despagubiri pentru vandalism

eu platesc 438euro/an casco si include absolut tot, chiar si pasagerii din masina

In italia nu exista casco, pentru orice dauna care nu implica pe altcineva care sa plateasca, platesti tu din buzunar.
          tot in italia participantii la trafic evita pe cit posibil orice accident oricit de mic ar fi el si nu au gindirea "las' ca-mi fac masina pe asigurarea lui".
          dar deja vorbim despre alt gen de gindire care nu se potriveste in romania
          Last edited by crististreulea; 17 March 2008, 11:26.
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Sincer nu stiu ce-i cu vandalismul asta, dar cred ca e o problema cu cauciucurile ...

Sa va relatez: Cand am fost eu la casco la Omniasig, cu mine era un tip, cu 2 cauciucuri taiate. Depune actele, tot, se uita tipu de la constatari, avea casco cu vandalism full...teoretic nici o problema. Dupa ce a plecat tipu si m-a luat pe mine, intreaba agentu pe un coleg ... daca lu asta ii vor da banii pe cauciucuri, avand in vedere ca are casco+vandalism... la care raspuns sec "Nu". Si asa a ramas.

Comment

Apropo , din cate stiu la cauciucuri daca agentu le vede uzate nu-ti mai da banii pe ele... eu asa stiu ca fac colegii mei de la unita... nu aruncati cu rosii in mine eu sunt doar agent de asigurari nu inspector de daune

sigpic

Comment

Aha ..stiam eu )
                v-ati infiltrat pe aici..!!
                cu rosii nu o sa dau..da cu oua se poate?

hai ca am glumit!
                Last edited by Seba; 21 April 2008, 12:52.

Comment

ce meserie ai in tine snk
                  sigpic

Comment

Bine ma gata recunosc , eu sunt ala de da accepturile de plata... si orice masina care apare pe logan club nu primeste avizu de plata... mai ales aia cu poze cu manelisti la avatar

sigpic

Comment

Haha ce dur ai fost e campanie anti manele,mai draga cupidon
                      PS : sper sa nu te superi ca glumesc acuma,dar fiind agent constatator tu trebuie sa fi imbracat in costum nu ? si fiind asa voinic iti gasesti? Sau la comanda
                      sorry daca nu ai gustat gluma
                      sigpic

Comment

Am platit rata la casco saptamana trecuta 81 euro 305 lei
                        in decembrie tot 81euro 280 lei
                        oare in caz de accident la ce curs .........................
                        sigpic Alexandria

Comment

Uite ce am patit eu
                          Merg la CASCO deschid dosar de dauna totul bine si frumos, bag masina in service,merg la CASCO cu factura sa imi dea acord de plata se semneaza se stampileaza fara probleme totul bien si frumos,scot masina din service totul bine si frumos.
                          Dupa 1 luna.......beep beep telefonu... buna ziua ...de la Casco deranjam exista o problema .. anume intreb eu..poi trebuie sa va platiti dumneavostra factura ??? Intreb de ce... pentru ca la incheierea contractului ati semnat FRANCIZA DE 5% bla bla bla .
                          Acuma DUDA mea dc pui mei au acceptat deschiderea dosarului de ce pui mei au acceptat acordu de plata la data respectiva pentru ca acuma sa sune sa zica ca trebuie sa platesc eu..ASTEPT ceva sfaturi....

P.S. Nu eu am incheiat polita CASCO.

Comment

Dar cine a incheiat polita ? Cine a semnat? Si cel care a semnat nu a citit clauzele din cotract... nasol
                            la ce firma ai casco ?
                            sigpic

Comment

Pai de ce sa platesti tu factura ? ?? Eventual platesti 5% din suma facturii .
                              Polita casco este incheiata la ia pe o peroada de mai multi ani, iiti este auto luat prin credit sau leasing ? Ca ai putea sa le tragi teapa si sa te muti la alta firma de asigurari. zimi ce inspector de daune ti-a instrumentat dosarul.

Comment

Casco este foarte util.eu platesc pe an 300 epuroi parca si am incluc vandalism,accident si fenomene naturale(furtuni uragane cutremure etc.).iar cei care zic ca platesc Casco degeaba...acum 2 sapt am intrat cu masina intr-o gropa cam mare cu vreo 50-60(nu era semnalizata groapa).Am fost la omniasig mi-au facut dosaru am dus masina in service dupa o sapt m-au sunat sa iau factura de reparatie si cand am vazut ce suma trece aia pe factura mi s-au muiat picioarele...7769,00 lei manopera +piese.ia ziceti voi daca nu aveam casco de unde scoteam banii astia?Si mentionez ca timp de trei ani nu a fost nici o probl cu masina(a condus-o tata) si are si putini km 14800.deci nici nu stii cand te loveste beleaua.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google