Buna ziua in august 2010 am avut un accident cu un fraier care a iesit dintro parcare cu spatele si a dat in mine si mia avariat partea dreapta,noroc ca avea asigurare la alianz tiriac,in fine am fost la inspectorul de la daune si ala a decis ca trebuie schimbate ambele usi si oglinda ,am duso si au reparato la un garaj in Beius Bihor iar dupa accea am plecat in Franta iar in decenbrie 2010 am fost la un garaj renault ca aveam eu inpresia ca se aude ceva pe partea dreapta ,ala de acolo imi zice ca nu este nimica grav,dar imi pune o intrebare unde am reparat aceasta masina pai i am zis ca am fost in vacanta in roumania si am avut un accident in fine el imi spune stii usile nu sunt noi sunt de ocazie iar vopseaua nu este bine aplicata si cel mai naspa usile nu sunt bine reglate,eu cand am auzit era sa fac cu inima ala im zice ca se poate repara si aici la noi la garaj costul reparatiei find de 1300 euro,am fost la firma unde imi este asigurata masina si le am explicat problema,ei mi au zis ca trebuie sa vb cu cei din romania eu platesc 85 euro asigurare pe luna,acuma am venit de curand acasa si as dori sa stiu ce mai pot face sa mi fie reparat Loganul asa cum era inainte,unde ar trebui sa merg la cine sa ma adresez,sincer nu prea stiu,cand am avut accidentul aveam 27850 Km,ce sa va mai zic va doresc o zi buna si am speranta ca poate imi puteti da ceva sfaturii a era sa uit scuzati mi scrisul si greselile de ortografie pe curand
![Upset](https://www.loganclub.ro/forum/core/images/smiley/upset.gif)
Comment