Salutare tuturor. Am si eu o mica problema cu masina. Acum ceva timp am avut un mic incident si a trebuit sa schimb pragul de la masina. Precizez ca toata operatiunea a avut loc la Iatsa Campina, service agreat Dacia. Dupa ceva timp, a inceput sa imi apara rugina unde a fost sudat si din pacate nu am avut timp sa ajung la ei sa reclam acest lucru. Acum cred ca este prea tarziu.
Oricum, ideea este ca v-as ruga sa imi recomandati un tinichigiu bun care m-ar putea ajuta si un vopsitor, ambii din bucuresti. Precizez ca nu prea iimi permit momentan sa ma duc la un service sa isi puna ei toate comisioanele.
Am atasat pozele in speranta ca ma veti ajuta. precizez ca toate probleme sunt pe partea dreapta spate a masinii.
Multumesc anticipat
PS nu am stiut unde sa postez exact
Oricum, ideea este ca v-as ruga sa imi recomandati un tinichigiu bun care m-ar putea ajuta si un vopsitor, ambii din bucuresti. Precizez ca nu prea iimi permit momentan sa ma duc la un service sa isi puna ei toate comisioanele.
Am atasat pozele in speranta ca ma veti ajuta. precizez ca toate probleme sunt pe partea dreapta spate a masinii.
Multumesc anticipat
PS nu am stiut unde sa postez exact
Comment