Buna ziua , sunt posesor de logan facelift 1.4 , din 2010 , si azi am fost sa iau o paine . Ghinionul meu a fost ca , eu am parcat pe trotuar si acolo era un fost trunchi de copac aparent jos , asa ca am lovit masina pe dedesubt . Mai exact locul : unde se afla catalizatorul in dreapta ,pe partea pasgerului din dreapta , si am vazut ca s-a desprins si o tablita aparent din aluminiu ,cred eu care tinea ceva si s-a indoit tabla , iar pe interior am vz ca s-a deplasat surubul de la frana de mana . Un sfat ca sa ma mai linishtesc ? o sa revin cu cateva poze
Lovitura Sub Masina Logan 1.4
Collapse
X
-
daca nu iti convine nu posta , am povestit intamplarea mea . razi de raul altuia ....
am revenit cu cateva imagini cu păţania.
Attached Files
Comment
-
Daca nu ai rampa acasa sau altundeva, DUTE la un service.
SI nu va mai luati de el, fiecare dintre noi mai face din astea mai ales daca esti la inceputurile soferiei.Last edited by crististreulea; 29 September 2011, 12:26.
Comment
-
multumesc bogdan de ajutor , inca mai sunt baieti cu bun simt .Last edited by crististreulea; 29 September 2011, 12:27.
Comment
-
du-te la service si iti fac ei constatare ....iar dupa la casco si le zici tot ce ti-au zis aia in service
varianta 2 incerci tu singur sa o reparisigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
Comment