In urma cu 3 luni, intr-o seara, mergand spre casa, un pusti a intors pe linia continua fara sa se asigure sau sa semnalizeze. M-am trezit cu el in fata, am franat, insa nu a fost suficient, si am intrat in coltul lui de bara, spate. In urma accidentului masina lui nu avea decat cateva zgarieturi si fusta bara putin desprinsa, iar a mea (constatat la service ulterior) bara fata, ornament bara fata, grila bara, capota motor indoita, armatura bara fata, far dreapta, lonjeron dreapta putin indoit, radiator, si alte plastice sparte. Omul isi recunoaste vina si hai sa facem amiabila. A doua zi mergem la inspectorul de daune (la grupama) se deschide dosarul. Las masina la reprezentanta Dacia, cei de acolo spunand ca pe la sfarsitul saptamanii e gata. Peste cateva zile ma duc acolo, sa vad in ce stadiu e masina, si nu se lucrase deloc la ea. Il intreb pe seful de service de ce nu s-a lucrat la masina si imi spune ca cei de la grupama nu vor sa dea drumul la reparatie. Ma duc la inspectorul de daune si il intreb de ce nu am fost anuntat si imi raspunde ca nu a avut timp, si ca acum asteapta ca cealalta masina sa ajunga in service ca sa vada si daunele ei (vinovatul avea casco tot la ei). Dupa inca o saptamana, dupa ce masina cealalta ajunge in service, primesc un telefon de la juristul lor si ma roaga daca putem sa ne intalnim, accept si a 2 a zi ne vedem. Incepe sa ma acuze ca de fapt nu am facut accident si ca e o intelegere intre noi, sa ma faca mincinos, sa ma jigneasca, sa ma ameninte ca daca nu imi schimb declaratia ma da in judecata. Nervos ma ridic de la masa si plec. Dosarul ajunge la Bucuresti si primesc (dupa mult timp) raspuns ca imi schimba urmatoarele: far, bara fata. Revoltat ma duc la service, vine si cel cu care am facut accidentul, dam bara jos de la masina si facem iar poze mai clare, si cu ele ma duc la o firma neutra de constatare. Raspunsul lor: cele 2 masina au fost implicate in accident, dand detaliile necesare. Trimit rapsunsul lor, pozele facute de mine si o contestatie si le cer repararea masinii. Dupa inca ceva timp primesc telefon de la ei (Bucuresti) si imi spun ca sa fiu multumit ca primesc si cat mi-au dat initial. Ma hotarasc sa ii dau in judecata si fac cerere ca vreau dosarul, dar imi resping cererea. Ma duc personal la sediu sa il iau si mi-l dau. Pe dosar apar modificari (fata de ce am semnat eu)! Acum astept sa ajunga citatia la ei si sa mergem in instanta.
In concluzie aveti mare grija daca aveti de a face cu cei de la Grupama deoarece sunt f neseriosi si nesimtiti (ma abtin f mult sa nu folosesc alte cuvinte)!!!
PS: masina vinovatului a fost reparata, in cazul lui recunoscand accidentul.
In concluzie aveti mare grija daca aveti de a face cu cei de la Grupama deoarece sunt f neseriosi si nesimtiti (ma abtin f mult sa nu folosesc alte cuvinte)!!!
PS: masina vinovatului a fost reparata, in cazul lui recunoscand accidentul.
Comment