si legatura cu threadu asta care ar fi ? sau il poulam un pic asa de dragul artei , mai facem o asigurare etc.
Feriti-va De Grupama
Collapse
X
-
Eu nu inteleg de ce , cei care se tamponeaza "usor " fac constatare amiabila ?? Am zis de la inceput, si-mi mentin argumentul - Constatarea amiabila e doar un document , care odata semnat , practic le da-ti putere celor de la asigurari sa va jongleze cum vor ei !
Eu tot raman la vechea metoda , chiar daca uneori mai stau la coada 2-3 ore , dar stiu ca odata ce politistul a constatat daunele si a semnat aceea autorizatie , firma de asigurari va fi obligata sa-mi repare masina !
Caz concret :
Am incheiat unui client o asigurari la Astra - CASCO ! Intr-o seara clientul a lovit un caine producand pagube de aprox 60 milioane ! A venit politistul la fata locului , evenimentul fiind petrecut inafara judetului , a constatat pagubele , doar cele exterioare , a semnat devizul de reparatie si inapoi acasa la firma de asigurari . Toate bune si frumoase , pana la predarea masinii ! Desi pe autorizatia de reparatie era trecut si parbrizu , iar cei de la Astra au zis ca vor trece pe deviz si parbrizu , cand sa scoata masina ...parbrizu nu era schimbat ! Normal clientul a sunat la ei , cei de la Astra n-au vrut sa vorbeasca , si urmatoarea miscare clientul a venit la mine - reclamatie ! Am sunat , bineinteles era un angajat nou si vroia sa para mai destept in fata angajatorilor , si incep sa discut cu el in privinta parbrizului ! Dupa ce-i explic ca legal ceea ce face el este un abuz si ca printr-o simpla reclamatie la opc si csa , adaugand la dosar si autorizatie de constatare a polistului , totul va fi de partea pagubitului cel de la Astra isi schimba atitudinea brusc , acceptand sa schimbe si parbrizu !
Deci ...concluzia o puteti trage si voi singuri ! Pana la urma urmei , intradevar numai este tras la raspundere vinovatul , dar e un proverb romanesc vechi : "Mai bine sa planga mama lui decat a mea , nu ?? "
Stima !Inchei Orice Tip de Asigurari !
0740510556
Comment
-
Originally posted by aditzugl View PostEu nu inteleg de ce , cei care se tamponeaza "usor " fac constatare amiabila ?? Am zis de la inceput, si-mi mentin argumentul - Constatarea amiabila e doar un document , care odata semnat , practic le da-ti putere celor de la asigurari sa va jongleze cum vor ei !
Eu tot raman la vechea metoda , chiar daca uneori mai stau la coada 2-3 ore , dar stiu ca odata ce politistul a constatat daunele si a semnat aceea autorizatie , firma de asigurari va fi obligata sa-mi repare masina !
Caz concret :
Am incheiat unui client o asigurari la Astra - CASCO ! ........... Stima !
Comment
-
Adytzu din Galati, dumneata crezi ca ce spune politistul acela in constatare e litera de lege?
Constatatorul poate modifica dupa bunul plac totul.
Dar ma rog, e mai bine sa ne ghidam dupa zicala "mai bine sa planga mama lui decat a mea", o tu cel fara de pacate
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostAdytzu din Galati, dumneata crezi ca ce spune politistul acela in constatare e litera de lege?
Constatatorul poate modifica dupa bunul plac totul.
Dar ma rog, e mai bine sa ne ghidam dupa zicala "mai bine sa planga mama lui decat a mea", o tu cel fara de pacate
nu inteleg ce relevanta are asta cu ce am comentat eu , si 2 la mana , constatatorul nu poate modifica dupa bunul lui plac autorizatia de reparatie ! Adica , vrei sa-mi spui ca ,in cazul in care am o dauna , politisul imi constata o portiera si o aripa avariata , cei de la asigurari , daca li se pune lor pata nu imi vor repara decat portiera , sau aripa ,dar nu amandoua ? iar in privinta zicalei...tot nu inteleg ce relevanta are comentariul tau...dar..traim intr-o tara libera...)
Inchei Orice Tip de Asigurari !
0740510556
Comment
-
Iti spun eu cam cum merge treaba;nu te ia in seama nici pe tine nici expertul tau (fie vorba intre noi expertul judiciar n-are nici o treaba in expertize tehnice).Firmele au proprii lor inspectori;nu-ti convine,ii chemi la conciliere,daca iarasi nu,atunci ajungi in instanta.In acest caz instanta cere expertiza tehnica,timp bani,nervi...Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Azi am fost si eu la groupama cu 3 dosare de dauna.primul era legat de un prag,o usa,o bara,un far spart si de o aripa ciupita,al doilea dosar era cu criblura sarita de pe carosabil care mi-a facut o multime de daune,respectiv proiectoare ceata sparte,grile atinse,capota fata zgariata pana la tabla si parbriz ciupit,iar a treia dauna a fost legata de faptul ca am gasit in parcare masina cu indoituri pe pavilion si pe capota spate.pana aici totul ok.cand s-a facut constatarea am fost tratat de catre ala de la casco exact ca un sclav si facea tot timpul figuri la mine ca l-am inebunit si tipa la mine,chestie care nu mi s-a parut corecta din partea lui pentru ca nu veneam sa-i bag lui mana in buzunar.la capota zgariata pana la tabla in doua locuri si matuita toata mi-a dat uniformizare,ca si la bara unde e sarita vopseaua de tot in mai multe locuri,ceea ce mi s-a parut bataie de joc pe langa atitudinea lui de mare nesimtit,drept pentru care i-am facut o reclamatie scrisa la sediul groupama,iar acum astept solutia lor.cu toate ca astia se bat cu pumnul in piept ca pot sa repar masina unde vreau mi s-a spus ca daca nu o sa o repar intr-un service agreat de ei nu o sa primesc accept de plata.m-am gandit ca daca nu primesc un raspuns favorabil la reclamatia facuta de catre mine la adresa respectivului individ sa fac inca o reclamatie la csa (consiliul pentru studierea asigurarilor) in ideea in care o sa se rezolve ceva.bine,eu pana la urma tot o sa rezolv masina fiindca parbrizul merge reparat fiindca nu este crapat ci doar ciupit,iar in cuantumul acelui parbriz service-ul imi poate revopsi atat capota cat si bara,fara a mai fi nevoie de retus.ce ziceti,mai pot face si altceva pentru ca lucrurile sa se schimbe intr-un fel legat de reparatia masinii mele sau faptul e deja consumat?trebuia sa procedez altfel in legatura cu individul asta sau a fost ok chestia cu reclamatia?chiar am ramas cu o parere proasta in legatura cu ceea ce inseamna casco si asigurare.daca as putea as renunta la casco sau m-as muta la alta firma de asigurari mai buna.
Comment
-
acum sti cum e? nu trebuie sa cataloghezi o societate de asigurari dupa comportamentul unui singur angajat sau dupa un incident cu urmari neplacute. Cred ca fiecare dintre noi a trecut printr-o situatie asemanatoare pe la orice alta societate de asigurari , si daca e sa strangi mai multe pareri constati ca practic nu ai unde sa-ti mai faci asigurare ca sa poti fi multumit de serviciile lor. Probabil i-a sarit mustarul vazand ca ai juma de masina de reparat si probabil e platit si el sa faca sa iasa cat mai ieftin pentru societatea pe care o reprezinta. Crede-ma ca e aprox la fel peste tot....dar de multe ori conteaza atitudinea angajatului si nu firma care e in spatele lui. Ca e clar ca el te-a trimis la un anumit service pentru ca de acolo isi ia el o spaguta pentru ca aduce lucrari serviceului. Si asta nu inseamna ca firma de asigurari e responsabila pentru manevrele lui personale, eventual e de vina ca l-au angajatPain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
Comment