Mare Atentie Unde Faceti RCA!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai pentru 7000 de lei ii dau foc la casa. Sa vad daca o are asigurata. Eventual tot la Carpatica.

Comment

pe regresul firmei Carpatica, cel mult ramane respectivul fara permis, mai departe se judeca firmele intre ele.
      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Pai da, macar il las pieton. Basca aia 7000 de lei diferenta ipotetica de care spune Yrman, in cazul in care n-as avea CASCO, cum ar suna?

Comment

Iarasi, eu am un act prin care rezulta ca sunt asigurat la firma X pana la sume in valoare de multe sute de mii de euro. Nu te poti indrepta asupra mea, vinovat al accidentului pentru ca ala, la randul lui are asigurare.

Comment

Are asigurare care acopera 3.000 din 10.000.
            E ca si cum firma iti deconteaza maxim 3 stele cazare si tu in delegatie te cazezi ca boieru' la 5 stele. Boieru' plateste.

Comment

Nu exista iti da 3000 RON ca asa le-a iesit lor socoteala.Daca ai o dauna,te duci la centru,ti se face o constatare de catre un inspector,se noteaza ce se repara/schimba si te duci la service.Daca aia de la service zic ba trebuie sa schimbam si asta si asta,se face o reconstatare,vine inspectorul la service sa vada,face poze,si se adauga la dosar.Nu se schimba nimic ca asa zice ala din service.Se emite factura la Carpatica si aia e.Nu are cum sa iasa o alta suma.
              sigpic

Comment

Nu exista limita de asigurare asa de mica, o sa ma uit de curiozitate dar daca nu ma insel limita este de 500 de mii euro daune materiale .

Comment

N-ai citit tot ce a zis Yrman. Normal ca limita e mare, despagubirea e mica. Ca astia de la Carpatiga merg la santaj: nu va convine, ne dati in judecata, ca noi avem juristi si timp, voi aveti timp si bani de avocati?

Comment

apoi urmeaza turul doi... dat acceptul de plata .
                    Pai stii ... ca noi nu platim atat , ca e prea mult , noi iti dam jumate .Si mai stai cu masina oprita in service pana te ameninti cu ei de morti si raniti ca sa iti dea acceptul de plata.
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Pai ce ziceti voi deja se poate intampla la orice firma, nu ? ca daca dai peste un inspector jegos, ai pus-o !

Comment

Teoretic da. Statistic, la Carpatica si Euroins, ai toate sansele.

Comment

Originally posted by samy0388 View Post
                          Pai ce ziceti voi deja se poate intampla la orice firma, nu ? ca daca dai peste un inspector jegos, ai pus-o !
                          Stii cum e, pana nu te frigi singur, nu crezi

Am mai zis si cu alte ocazii, am avut RCA la Euroins (nu stiam atunci ce si cum), un bizon mi s-a bagat in fata si a franat, n-am avut martori, am iesit vinovat ca l-am lovit din spate. I-am dat RCA-ul si ce-a urmat dupa a fost crima si pedeapsa: 3 drumuri la Euroins pentru poze si expertize, intre timp am luat si "amenda" de la Politie ca-mi pierdusem numarul pe fata si a trebuit sa stau pe drumuri datorita Euroins-ului, apoi, dupa ce expertiza a stabilit ca, cu o masina cu pret de factura de 38.000 euro nu stai sa faci "moshmoande" pentru un harb de Audi din '93, apoi a zis directorul agentiei (Euroins) ca nu semneaza nici un dosar (dauna aluia- 8000 lei). Ala s-a dus direct la el in birou, l-a luat de guler la propriu si pana la urma i-a dat acceptul.

Acum vin si va intreb, merita tot stresul asta pentru cativa zeci de lei in plus, anual???!

Alt caz, vinovatul cu RCA la Allianz, pagubitul cu CASCO. Pagubitul isi face masina cu dauna in valoare de 35.000 lei DOAR pe RCA-ul vinovatului, fara nici un stres, si in maxim 3 saptamani. Pai cand vreo data se intampla asta daca RCA-ul, in loc de Allianz, era la Carpatica sau Euroins???
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

@yrman: tu te poti indrepta unde vrei, ca tot spre ei te indrepti pana la urma. Sau nu intelegi?
                            Daca tu ti-ai gasit service care constanta ca masina x a avut dauna de y, iar agentul constatator crede ca tu faci vreo "jmecherie", nu-ti da acceptul de plata, si te va indruma sa-l dai pe x in judecata. DUpa care x isi cheama garantul, adica tot pe ei, iar ei iti dau la mumu. Stii de ce? Pt ca vor veni cu dovezi conform carora reparatia nu poate costa atat, deci sa schimbi serviceul. Daca tot nu vrei, platesti din buzunar, pt mofturi dintr-astea.
                            Sau te judeci cu ei, convins fiind ca vei castiga, si cand colo...cucu. Mai scoti niste bani din buzunar. Stii cu cat platesc firmele de asigurari avocatii? Cu 200-500 euro pe ora Sa vezi cheltuieli de judecata simpatice, dupa ce te taragani vreo 3 ani prin instante.

Cat despre scenariul cu dacia 1300, m-ai lasat masca. Crezi ca merge dinte pt dinte? Cred ca nu stii legea cum trebuie.
                            Si totusi nu inteleg de ce ai fi dispus sa-ti spargi capul, sau si mai rau, sa-l bagi pe ala in spital riscand un dosar penal, pt o magaria unor societati de asigurari. Observi problema? Plus de asta, daca cineva miroase ca ai facut-o intentionat esti bun si de plata si de inchisoare. Iar pt tentativa de omor, nu prea scapi, daca cel pe care-l lovesti il duce capul si te urmareste pana nu mai poti. Eu unul, asa ti-as face daca ai incerca vreo tampenie. As face in asa fel incat sa stai prin inchisoare ceva ani, a.i. sa-ti dai seama ca mai trebuie sa si gandesti inainte de a face asa ceva.

@intunecatul: never, pt ca ei nu au fonduri alocate pt asa ceva. Este o strategie a managementului pt a castiga multiple bonusuri. Cu alte cuvinte, cu cat aloci mai putini bani pt reparatiile prostiilor, cu atat iei mai multi ca bonificatie. Asta-i sistemul.

REZUMAND: indreptati-va furia catre firma de asigurari, nu catre prostul care a facut dauna. Nu faceti nimic altceva decat sa sfarsiti prost. Uite exemplu, pe proprie piele. Ma duc si incerc sa parchez masina la un restaurant, seara. Un bou vine aproape de curul meu, si nu reuseste sa opreasca. Ma buseste. Coboara din masina, ma injura, imi bate in geam. Face scandal, face poze, il bag in ma-sa. Next day ma duc la politie Grivitei si declar incidentul. Urmatoarea zi, ma duc la politie sector 1 si ii fac o plangere penala. Intr-o alta zi, vine boul cu bara fata semi-desfacuta, farul aproape cazut. Dam declaratii, mergem sa vedem masinile. El o tot tinea pe a lui ca am intrat eu in el, si ca sunt vinovat si sa mi se ia carnetul + sa platesc daune masinii lui. A venit si cu o martora, proasta de altfel. Insa, cum mama dracului sa sustii ca eu am dat cu curul, cand de fapt eu nu am mai plecat de la locul incidentului vreo 3 ore, poveste sustinuta si de martorul prost al astuia.
                            In fine, mergem, vedem masinile si stupoare: a mea nu avea nimic, iar a lui era semi-dezmembrata.
                            Urmeaza runda a 2 a: fals in declaratii, incercare de fraudare s.a.m.d. Deci 2 dosare penale cu cate 3 capete de acuzare. Buna treaba, nu?

Morala: daca esti prost nu te apuca de prostii.
                            Last edited by Cezar; 3 February 2012, 14:35.

Comment

Ok Cezar, nu are rost sa ne contram atat, eu ti-am zis care e parerea mea si o sustin in continuare. Tu ai parerea ta pe care ti-o respect, pentru ca toti avem acest drept... Pentru restul, sa ne fereasca Cel de sus sa ajungem sa facem ce am spus fiecare.
                              sigpic

Comment

Sa va feriti oameni buni de Carpatica si Euroins sunt cei mai penali, daca nu-i ajuta nimeni sa se ridice sunt falimentari. Faceti la orice companie dar nu la astea 2 companii penale.
                                Au RCA-uri super ieftine astia dar ganditi-va ca Doamne fereste il loviti pe unu, ala saracul o sa-si ia banii la anu si la multi ani sau invers. Multi inca se judeca cu nenorocitii astia.
                                Ca sa nu mai discutam de CASCO. Daca ei se cramponeaza la RCA-uri de Casco nu mai are rost sa comentam, se dau niste bani si in caz de o dauna plangi cu vorbe
                                Pacat ca EUROINS acum cativa ani era o companie bunicica dar s-a dus pe pluta
                                Last edited by Christnacht; 21 February 2012, 15:51.
                                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google