Mare Atentie Unde Faceti RCA!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

La Allianz posed rca si casco la logan (de firma) si costa 3200 RON/an ceea ce nu e putin dar merita.

Comment

1000 $ Casco la un Logan e hotie curata. Indiferent ca se numeste Allianz.

Comment

Posibil ca, masina fiind inscrisa pe societate comerciala, sa "beneficieze" alte preturi pt. asigurari, fata de acelasi tip de autoturism inscris pe persoana fizica.
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

La munca platim RCA mai mare, pe masini, la CASCO, nu. Acum, o fi contand si marimea parcului vs. o masina. Dar, tot mult mi se pare.
          O fi 1000$ cu tot cu RCA, dar RCA e maxim 200-250$ pe firma, ar ramane CASCO- 750$, ceva mai acceptabil.

Comment

din cauza ca o masina de firma este mai mereu pe drumuri si eventual mai multe posibilitati de daune decat una proprietate personala. intr-un anumit mod este normal comportamenul celor de la Carpatica si Euroins pentru ca atat dai atata face, problema este la cei care verifica firmele de asigurari si ar trebui sa impuna anumite criterii.
            eu am avut la carpatica casco acum 4 ani pentru ca la ei imi permiteam sa platesc odata pe tot anul pana am aflat ce fel de firma sunt si apoi am trecut pe rate la tiriac care se vede ca nu angajeaza pe oricine si poate ca mai au si astia problemele lor dar per general este ok. ex: o vopsire totala la logan la carpatica era vreo 2000-2500lei iar la tiriac ajungea undeva pe la 4000- 4500lei in regie proprie

Comment

intr-un anumit mod este normal comportamenul celor de la Carpatica si Euroins
              La persoane fizice, diferenta la RCA e mica, fara de alte firme, gen Astra, Asirom. N uvad rostul ca cineva sa aleaga Carpatica sau Euroins.

Deci nu, nu e normal. Astaa 2 firme se uita ca la niste hoti la ambii soferi, cand apar.

Comment

Originally posted by proteinman View Post
                La Allianz posed rca si casco la logan (de firma) si costa 3200 RON/an ceea ce nu e putin dar merita.
                De ce? Eu am la omniasig am avut un accept plata de 262 milioane si platesc aproape 10 milioane pe an.N-au durat decit aproape 3 saptamini formalitatile.

Comment

Originally posted by vily pisica View Post
                  De ce? Eu am la omniasig am avut un accept plata de 262 milioane si platesc aproape 10 milioane pe an.N-au durat decit aproape 3 saptamini formalitatile.
                  La casco e 500 EUR/an valoare asigurata 13.000 in primul an deci aproximativ 4 % (masina a costat 13200).

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google