La Allianz posed rca si casco la logan (de firma) si costa 3200 RON/an ceea ce nu e putin dar merita.
Mare Atentie Unde Faceti RCA!
Collapse
X
-
din cauza ca o masina de firma este mai mereu pe drumuri si eventual mai multe posibilitati de daune decat una proprietate personala. intr-un anumit mod este normal comportamenul celor de la Carpatica si Euroins pentru ca atat dai atata face, problema este la cei care verifica firmele de asigurari si ar trebui sa impuna anumite criterii.
eu am avut la carpatica casco acum 4 ani pentru ca la ei imi permiteam sa platesc odata pe tot anul pana am aflat ce fel de firma sunt si apoi am trecut pe rate la tiriac care se vede ca nu angajeaza pe oricine si poate ca mai au si astia problemele lor dar per general este ok. ex: o vopsire totala la logan la carpatica era vreo 2000-2500lei iar la tiriac ajungea undeva pe la 4000- 4500lei in regie proprie
Comment
-
intr-un anumit mod este normal comportamenul celor de la Carpatica si Euroins
Deci nu, nu e normal. Astaa 2 firme se uita ca la niste hoti la ambii soferi, cand apar.
Comment
-
Originally posted by proteinman View PostLa Allianz posed rca si casco la logan (de firma) si costa 3200 RON/an ceea ce nu e putin dar merita.
Comment
-
Originally posted by vily pisica View PostDe ce? Eu am la omniasig am avut un accept plata de 262 milioane si platesc aproape 10 milioane pe an.N-au durat decit aproape 3 saptamini formalitatile.
Comment
Comment