If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lipsa Cauciucuri De Iarna - Probleme La RCA Sau CASCO?
porcaria asta ca sub 7 grade anvelopele de vara nu sunt bune pe ce se bazeaza?(in afara de vorbe si interese meschine).
cititi cu atentie ce scrie pe conditiile de despagubire ale asigurarii si aia e!(la momentul incheierii asigurarii).
Este indicat sa stii ce scrie pe politza de asigurare in momentul in care ai facut asigurarea. Eu am avut o mica dauna pe casco la Grupama si nu m-a intrebat absolut nimeni ce cauciucuri are masina.
Aseara pe Antena 1 la stirile de la ora 19 am auzit o frantura de stire cum ca se vrea introducerea unei prevederi cum ca anvelope de iarna sa fie obligatorii chiar daca nu e zapada pe jos. Poate nu am inteles eu bine ca eram in bucatarie..s-a uitat cineva la stiri aseara si stie ceva in sensul asta?
am facut si eu acum RCA azi dar am o nelamurire scrie ca prima rata am platito eu iar a doua rata o plateste asiguratorul pana pe 17.08.2012 adica cand expira asigurarea facuta pe 6 luni am platit pe asigurare 160 ron la asirom este facuta!! dar ciudat este ca eu nu am cerut sa platesc in rate si acum a aparut ca rata 2 se obliga sa o plateasca asiguratorul...ce pana mea smecherie mai este si asta?
@slim_daddy40
De ce ne batem joc de gramatica si sintaxa limbii romane?
Fix datorita exprimarii, fara punct, virgula, sau alte detalii NU AM INTELES NIMIC din ce problema ai!
Incearca sa scrii ROMANESTE nu ca pe mess sau mirc (vezi regulamentul) si poate vom pricepe "ce pana' mea smecherie" e.
Oricum problema nu are nici o legatura cu titlul si problema topicului!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment