Am patit-o si eu ieri cu masina(primul accident de cand sunt sofer)... Am casco la Grup Amma, fara franciza, total fara persoane si roti, asigurare totala, la valoarea de nou pe suma de 385mil... Accidentul a avut loc in poligonul de langa oras, deci nu pe drumuri publice, unde masina "nu a mai virat"datorita poleiului de pe asfalt...Nu a fost cu victime, nu au sarit airbagurile, dar masina a avut de suferit pt, ca a intrat intr-un zid de beton(norocul meu e ca placa de beton de jos era inlocuita cu o plasa de sarma - asa cred)Am sunat brokerul, m`a programat pe joi, dar chestia e ca am numai 3 luni platite la casco...
Daune vizibile ale masinii:farurile ciobite, spoilerul fata(proiectoarele merg, nu sunt sparte, nici suportii lor), capota si aripa dreapta...
Sub capota:radiatorul nu a fost spart, dar a fost inpins in spate pana elicea a blocat cablul de la ambreiaj(elicea nu a fost rupta), acesta ramanand cuplat (masina a trebuit tractata pana la reprezentanta...), ac`ul nu stiu daca a fost "distrus"(ma repet... nu a curs nici un lichid sub masina sa imi dea ideie de vreun radiator spart, sau altceva)...
Nu sunt superstitios... Azi mi`am dat seama ca ieri a fost in 13, vineri...
Va rog sa ma ajutati cu niste sugestii, propuneri, sfaturi...
Daune vizibile ale masinii:farurile ciobite, spoilerul fata(proiectoarele merg, nu sunt sparte, nici suportii lor), capota si aripa dreapta...
Sub capota:radiatorul nu a fost spart, dar a fost inpins in spate pana elicea a blocat cablul de la ambreiaj(elicea nu a fost rupta), acesta ramanand cuplat (masina a trebuit tractata pana la reprezentanta...), ac`ul nu stiu daca a fost "distrus"(ma repet... nu a curs nici un lichid sub masina sa imi dea ideie de vreun radiator spart, sau altceva)...
Nu sunt superstitios... Azi mi`am dat seama ca ieri a fost in 13, vineri...
Va rog sa ma ajutati cu niste sugestii, propuneri, sfaturi...
Comment