Cu ce asigurator ati incheiat polita CASCO?
Collapse
X
-
La Groupama nu m-am interesat, dar la Allianz imi cereau 1260 de lei/an.
Leave a comment:
-
pai cat e la alianz si cat la groupama ? in vara, alianz avea oferta la 900 lei casco si mi s-a parut mult.inca nu mi-am facut niciunde.
sper sa fie cum zic astia, ca vor fi numai rca-uri si va disparea casco. a fost o emisiune la tv cu asiguratorii.
cred ca la vandalism se uita cu maare neincredere. teoretic, cine vrea o totala, o zgarie bine.
stiu ca nu e neaparat asa, dar ei n-au de unde sa stieLast edited by B997NDL; 5 February 2013, 00:10.
Leave a comment:
-
Originally posted by einstein1984 View PostDupa 3 ani fara dauna la astra, bonusul de anu asta insemna ca platesc la fel cu anul trecut dar scade suma asigurata (asta doar la plata integrala). Le-am zis pa si am trecut la uniqua, pentru 50 de euro mai putin.
Leave a comment:
-
Multumesc pentru ajutor! Pataniile nu au fost din vina mea, in decembrie mi-am gasit masina zgariata pe o parte, in ianuarie mi-a fost sparta si sincer m-i s-a micsorat buzunarul la dauneDe asta vreau sa imi fac si casco la masina, poate nu o sa mai dau asa mult la daune, daca se va mai intampla ceva, doamne fereste :| O sa fac o simulare de plata si o sa ma rezum intre Allianz,Generali,Groupama si Omnisiag, sper sa nu fie mai mult de 1300 pe tot anul. Multumesc incaodata pentru ajutorul acordat >
<
Leave a comment:
-
Dupa 3 ani fara dauna la astra, bonusul de anu asta insemna ca platesc la fel cu anul trecut dar scade suma asigurata (asta doar la plata integrala). Le-am zis pa si am trecut la uniqua, pentru 50 de euro mai putin.
Leave a comment:
-
din ce am vazut acuma, astia sufla si-i iaurt. dar cred ca ai dreptate, legal.
Leave a comment:
-
Pai daca n-a avut CASCO pe care sa deconteze pataniile, nu va plati altceva decat ce plateste un client nou, pentru masina respectiva.
Leave a comment:
-
Originally posted by M4r7z1aNu View PostLa sfarsitul lunii imi expira rca-ul si as vrea sa imi fac si casco de data asta , din cauza pataniilor de care am avut parte in ultima perioada :| Unde ma sfatuiti sa fac si eu casco?
Leave a comment:
-
La sfarsitul lunii imi expira rca-ul si as vrea sa imi fac si casco de data asta , din cauza pataniilor de care am avut parte in ultima perioada :| Unde ma sfatuiti sa fac si eu casco?
Leave a comment:
-
De uniqa stiti ceva, a avut careva in ultima vreme dauna si casco la ei? Cum se misca?
Sent from my GT-I9100 using Forum Runner
Leave a comment:
Leave a comment: