If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am ajuns la Allianz Tiriac, in urma unui incident auto, i-am intrebat pe inspectorii de acolo despre aceasta situatie, iar ei mi-au spus ca Politia recunoaste spatiile respective (parcari supraterane ori subterane) ca apartinand categoriei drumurilor publice.
Nu aveam timp de stat la povesti (pentru a afla mai multe detalii), eram extrem de presat de timp...
Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Logic, nu?
Pana la urma bine ca am ajuns la un consens, ca altfel, discutia care incepuse pe aceasta tema, risca sa se transforma intr-o apriga polemica, iar unii mai creduli ar fi evitat sa mearga la cumparaturi cu masina.
Unele parcari sunt spatiu privat, dar si acolo casco ar trebui sa despagubeasca.
Mie mi-a fost lovita masina intr-o parcare privata si am fost despagubit. Ce-i drept, am avut doar aripa putin infundata, dar au platit.
Allianz-Tiriac = 1.409lei platibili in 10 rate cu fransiza 100E si cu 2 excluderi(circulatia vehiculului in afara drumurilor publice si patrunderea vehiculului in locuri inundate). Valoare asigurata - 4.000E.
Probabil as fi platit mai putin si cu fransiza 0 dar, asta e un alt dezavantaj al leasing-ului - cand il termini si inscrii masina pe numele tau trebuie s-o iei de la zero cu asigurarea CASCO.
Si-a facut taicamiu RCA recent la CityInsurance 280 lei pe 1 an la 1242 cmc.
Nu confunda RCA-ul cu CASCO.
In legatura cu despagubirile din parcarile supermarketurilor, eu am avut portiera infundata intr-un asemenea loc si asiguratorul nu a zis nimic.
S-a reparat pe CASCO.
Se pare ca anul acesta cei de la Omniasig, unde am incheiata polita Casco, introduc in mod obligatoriu fransiza; ceea ce nu e deloc pe placul meu; in plus se pare ca e si o scumpire a tarifelor, la majoritatea companiilor.
Mai am cateva zile sa ma hotarasc, cum, ce fel si mai ales...daca.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment