If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@sonykel nu ma referam la faptu ca-mi asigur alarma ...ma refream la faptul ca daca ai alarma aceea pe masina adica e mai sigura nu scad si ei putin din pretul de asigurare ???
nu prea cred ca o sa iasa uniform decat daca incearaca la un polizor )...eh daca inca scrie pe forum nu cred ca sunt chiar as rau ...nu de alta dar consoarta ......) nu-l mai lasa in viatza
nu prea cred ca o sa iasa uniform decat daca incearaca la un polizor )...eh daca inca scrie pe forum nu cred ca sunt chiar as rau ...nu de alta dar consoarta ......) nu-l mai lasa in viatza
cred ca trebuia sa postezi la caucioace....
acum sa revenim la casco stiu ca unii iti dadeau o reducere intre 5-10% ptr alarma
sa nu uitam ca un casco mai iefitin e cel cu fransiza...
dar eu am ales cu 0% fransiza...
a si apropo traiam in romania nustiu daca am mai zis pe forum dar masina mea e deja asigurata si ea inca nu a intrat pe linia de fabricatie...
am sunat la banca si pai prima rata e gratis pai da dar mie imi vine masina in 7decembrie iar rata aceasta promotionala de care ziceti dumneavaosta e pana pe 12dec... la care tipa: e atunci doar 5zile promotie casco gratuit
cum au ajuns uni sa lucreze la banci???
mi-e personal cu plata trimestriala mi se pare cel mai bine..vin iar cu o intrebare daca achiti pe intreg anul ai ceva reduceri fata de plata in rate a asigurarii ???
La Logan Abs plus 1,4 mpi Reprez Dacia din C-ta imi face casco cu pretul de 750 ron/an....de fapt ma obliga sa il fac la ei ca o sa fie in credit.Sunt curios care e fransiza la pretul asta...
La Logan Abs plus 1,4 mpi Reprez Dacia din C-ta imi face casco cu pretul de 750 ron/an....de fapt ma obliga sa il fac la ei ca o sa fie in credit.Sunt curios care e fransiza la pretul asta...
pretul e foarte bun,eu dau la dci-ul meu vreo 850 ron/an
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment