casco am si eu tot la asiban datorita creditului auto luat de la berede dar acusi im expira rcau de la asiROM si nush spre ce rca sa ma indrept ceva ieftin pt 1.5 dci ce recomandati ? asiban,ardaf ?
Cu ce asigurator ati incheiat polita CASCO?
Collapse
X
-
Daca ai credit Brd nu esti obligat sa faci casco la Asiban,in contractul cu banca se spune ca trebuie sa fie o companie de asigurari agreata de banca. In legatura cu RCA-ul,aveti grija [mai ales cei din s-v tarii] la Asiban, cartea verde nu e valabila pentru Serbia,trebuie platit ceva in plus...niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Originally posted by raduprov View Postmasinile noastre is la asirom asigurate ..mi se pare o firma foarte serioasa .. face si reduceri acum .. mama e asigurata de vreo 20 si cva de ani..pe la ei din cate am inteles ;))sigpic
Comment
-
Casco ful fara franciza la Unita cu plata 370 lei la trimestru ,scriu dupa ce ieri am ridicat masina din service si va spun ca au colaborat fb cei de la asigurari cu mine si cu cei din service, fara nici o reclama gratuita . Super multumit chiar aveam emotii dupa ce am mai citit pe forum.
Comment
Comment