If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cum se reevalueaza in caz de furt, ca nu se mai vede masina?. La fel si in cazul avariei totale, cand, doamne fereste, ramane un morman de fiare.
Asta-i buna tare.
Am avut casco la BCR (separat in 2 "transe", odata 1 an si dupa o pauza de 1 sau ani alti 2 ani-n-am prins din al doilea an decat 2 luni ca apoi am avut dauna totala din pacate) si 1 an la Omniasig insa niciodata nu s-a pus problema cartii service.
Pur si simplu they don't give a shit about that, totul se raporteaza la daune fizice pe care le poate avea masina atunci cand iti faci contractul si se fac pozele ca d'asta le si fac.
Poate or fi vreunii care sa ceara si ce zice einstein1984 acolo dar nu prea cred sau daca se intampla asta este o aberatie maxima ca nu are nici o legatura o strambatura pe care pot sa o fac de la un stalp cu faptul ca am facut reviziile in service...
ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
La sfarsitul lunii imi expira rca-ul si as vrea sa imi fac si casco de data asta , din cauza pataniilor de care am avut parte in ultima perioada :| Unde ma sfatuiti sa fac si eu casco?
La sfarsitul lunii imi expira rca-ul si as vrea sa imi fac si casco de data asta , din cauza pataniilor de care am avut parte in ultima perioada :| Unde ma sfatuiti sa fac si eu casco?
daca ai avut multe patanii, sa vezi cat platesti...
Dupa 3 ani fara dauna la astra, bonusul de anu asta insemna ca platesc la fel cu anul trecut dar scade suma asigurata (asta doar la plata integrala). Le-am zis pa si am trecut la uniqua, pentru 50 de euro mai putin.
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Multumesc pentru ajutor! Pataniile nu au fost din vina mea, in decembrie mi-am gasit masina zgariata pe o parte, in ianuarie mi-a fost sparta si sincer m-i s-a micsorat buzunarul la daune De asta vreau sa imi fac si casco la masina, poate nu o sa mai dau asa mult la daune, daca se va mai intampla ceva, doamne fereste :| O sa fac o simulare de plata si o sa ma rezum intre Allianz,Generali,Groupama si Omnisiag, sper sa nu fie mai mult de 1300 pe tot anul. Multumesc incaodata pentru ajutorul acordat ><
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment