Cu ce asigurator ati incheiat polita CASCO?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am si eu o intrebare. Mai sunt firme care au CASCO fara fransize ?

Comment

• Bineinteles , insa asigurarea te va costa mai mult . Dai un ban dar ... Stii cum se zice ?!
      1.6 MPi Icy White

Comment

• Anul trecut a fost 530 de euro la masina asigurata la 10150 fara nicio fransiza, iar acum este 425 de euro la masina asigurata la 9050 de euro dar cu 100 de euro fransiza .
        Puteam sa fac si fara fransiza insa se mai adauga 200 de euro la prima de asigurare.
        BCR Asigurari.
        Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Otp garancia
          casco mai ieftin ca la bcr asigurari(nisti banditi)
          miine o sa imi faca o oferta fara franciza
          sigpic Alexandria

Comment

• Yo azi am facut un nou contract tot cu asiban ff multumit de iei....Anu trecut nu am avut franciza anu asta am 100 e/eveniment si dau pe an 990 am masina asigurata cu body kit

Comment

• anonim, cat are masina si cat e suma asigurata?
              ca si eu am fransiza de 100 euroi iar suma totala... 960 RON...
              Better late than never, but never better late

Comment

• O PROBLEMA CU al meu asigurator . Daca puteti va rog sfatuiti-ma ! Am CASCO din prima zi cand am luat masina 15.09.08 la EURO-ASIG , parte a BKP (Balkan Petroleum - Societate de investitii financiare) si m-am bucurat tare ca era FULL CASCO fara fransiza la 1100 RON / an cu plata in trimestre sau cand vreau eu . Dar acum 1 luna Brokerul m-a anuntat ca grupul BKP a fost cumparat de niste americani si au vandut lichiditati si tot si nu mai exista EURo-ASIG . Deci eu nu mai am CASCO . Masina a patit 2 lucruri de cand am aflat treaba asta(culmea cum se intampla toate) cineva - ceva mi-a atins masina la "eleron spate" - nervura aceea facuta la portbagaj PH2 . Nu se vede foarte tare dar e acolo si probabil nu o sa fie trecuta de cei de la asig cu vederea . Si 2 - s-a "lipit" cheia unui taran din Bucuresti de la un capat la altul a masinii pe partea dreapta(mama ei de tara de rahat) . Iar - nu se vede , dar e acolo daca te uiti atent . Cea mai buna oferta de CASCO am primit in seara asta la GENERALI Fata gen 386E/an si maine astept oferta ASIBAN
                1.6 MPi Icy White

Comment

• Dupa 1 an, am modificat si eu contractul de casco si tot asa aveam un autograf pe capota si o portiera putin infundata, agentul de la asigurari le-a vazut dar le-a trecut cu vedere, oricum daca e ceva dai si tu de o ciorba si eu zic ca se rezolva.
                  Loganul Meu !

Comment

• Neaparat tre` sa-mi fac CASCO ... 'tzaranii de bucuresti' sunt cele mai proaste vietati . Azi am gasit masina cu oglinda de pe dreapta (cu toate ca era rabatata) aproape rupta . Habar nu am avut pana azi ca oglinzile de PH2 sunt prinse cu LANT . Buna idee DACIA . Apreciez pe aceasta cale : a impiedicat taranii sa-mi rupa oglinda , m-am chinuit vreo 5 min sa o pun la loc . Nu se mai poate in orasul asta cu asemenea oameni fara CASCO
                    1.6 MPi Icy White

Comment

• Eu as recomanda tuturor Generali desi sunt scumputi (din calculele mele empirice rezulta un plus de 100 euro/an fata de alte societati). Am trei polite, celelalte doua sunt la Asirom si Interamerican. Masina de dinainte a fost asigurata la ASIBAN. De asemenea m-am lovit datorita profesiei de foarte multe companii de asigurari. Credeti-ma fratilor ca polita CASCO este ultimul lucru la care trebuie sa faci economie. Mai bine faci compromisuri in alta parte (lasi casetofonul de fabrica si amani punerea unuia scump, amani montarea unui alt accesoriu etc.). Nu stau sa va spun ce experiente neplacute am avut cu anumiti asiguratori (ar insemna sa scriu sute de randuri si oricum scriu mult ), insa va spun ca rar te intalnesti cu experienta mai neplacuta ca aceea in care te confrunti cu un asigurator care isi bate joc de tine dupa ce ai platit totusi niste bani frumosi de-a lungul unor ani si ai si tu nevoie odata de serviciile lui.

Comment

• eu am la asiban... dar sper sa nu fie nevoie sa folosesc vreodata casco... oricum nu se stie niciodata...
                        Better late than never, but never better late

Comment

• Eu il fac ca sa pot dormi linistit noaptea ! V-am povestit intamplarile , deci e o tara plina de iobagi si mai rau cu astia bucuresteni (eu frate daca ma deranjeaza ceva vreodata n-as putea sa ma ating de masina altcuiva - pt ca omul ala a dat bani pe ceva ala)
                          1.6 MPi Icy White

Comment

• asiban , o singura data am avut nevoie ca am gasit-o cu luneta sparta in parcare ,a trebuit sa o fac pe bani mei si dupa i-am recuperat de la asigurator.

Comment

• reinnoire casco allianz

Pentru cei interesati, reinnoire Casco la Allianz Tiriac : noul lor CASCO NAVIGATOR, cu clauze speciale: deces din boala ptr.asigurat;asigurare bunuri personale din vehicul;vandalism;circulatia vehiculului in afara drumurilor publice, 1353 lei/an.
                              Plata in 2 rate, FRANSIZA 0, valoare asigurata 26294 lei.
                              Masina asigurata: LOGAN AMBITION 1,6 MPI, ianuarie 2006, 37000 km.
                              Sper sa n-am nevoie sa folosesc aceasta asigurare...Drumuri bune tuturor!
                              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Omniasig.Si eu la fel pana acuma am avut nevoie o singura data cand am gasit parbrizul crapat.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google