Are dreptate Sony,si eu fac asigurari,daca nu declar polita incheiata in 48 de ore,aceasta nu are valoare daca se intampla un accident,si este inseriata, stampilata si semnata de mine,agent autorizat.Si la banca la fel,daca ei nu declara o polita de casco,aceasta nu este inregistrata in baza de date a asiguratorului,deci vinovat 100% este banca.
Intamplare Neplacuta Cu ASIBAN (evitati-l, Parerea Mea)
Collapse
X
-
Da si ca sa intaresc cele spuse de dan , eu de la firma primesc sa zicem 100 de polite pe mine nu ma intreaba nimeni ceam facut cu seria x sau y de cat la sfarsit de an cand se schimba sau cand din anumite motive trebuie sa le depun
dan stii ce-i ciudat , ca trebuie sa ne argumentam cu mii si mii de argumente tocmai noi care avem legatura cu un anumit domeniu direct contra unora care doar aud din pasarele , vezi si topicul cu airbag-uri unde seba si vali ziceau cum e treaba si ei stiu ca lucreaza in domeniu si aparea unu ca ia zis lui mecanicu gigi ca nu-i asa
sigpic
Comment
-
Aveti dreptate, banca se pare ca e vinovata.
Oricum miroase a evaziune fiscala, se poate sa fie ceva intelegeri intre niste directorasi de la banca si asigurare...isi mai fac si ei bani de o bere. Niste magari, ordinari.
Acum inteleg de ce n-au vrut sa-mi dea banii inapoi si cand i-am amenintat cu judecata parca i-am ars cu fieru' rosu.
Comment
-
Http://cedam.csa-isc.ro/index.php? Aici se poate verifica daca RCA-ul vostru e inregistrat si la ce companie de asigurari...niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Originally posted by dannyel87 View Post@dan.gutu si tu daca nu declari o polita in 48 de ore ...si se intampla doamne fereste un accident...omul vine cu polita ...atunci ce mai faci ....nu esti nevoit sa platesti....cineva trebuie sa plateasca in mod sigurLOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Da-i in gat la csa si da-i pe aia de la brd in gat la opc.
nu-i lasa, ca au tot fost lasati in pace si de aia isi permit sa faca dinastea. mizeaza pe faptul ca omului nu-i arde de dat cu subsemnatul in diverse plangeri la diverse foruri superioare.
Comment
-
Si eu am Casco la Asiban si chiar am folosit-o din pacate cand am lovit un caine cu partea stanga si mi s-a rupt carenajul de sub masina si suportul de la proiector.
Ce mi s-a parut ciudat e ca anul trecut cand am avut incidentul, o tipa de acolo mi-a spus ca trebuie sa reinnoiesc polita anual desi ea are valabilitate pe toata durata contractului de creditare.
Parerea mea e ca trebuie sa soliciti macar la 3 luni un grafic de rambursare in care totul apare clar, mai ales daca platesti rata la casco in rata de credit.
Chiar daca au avut un pret bun la casco, totusi BRD mi-a bagat Asibanul pe gat. Vedeti ca pentru masinile luate in rate se solicita la casco o hartie de la banca la dosarul de reparatie prin care banca confirma ca omul are credit la banca. Sa mai mentionez ca exista un contract de gaj pe masina in favoarea bancii.
Comment
-
In primul rand dati-mi voie sa va salut
desi sunt mai nou pe acest forum, in cazul acesta pot spune ca ma pricep
referitor la problema ridicata cu Asiban si BRD un lucru e clar:
atata timp cat polita este in piata si faci dovada ca ti-ai platit ratele (la BRD)
acesta este valabila
nu este vina
ta, esti bun platnic, prin urmare in situatia unui incident primesti despaguire
Comment
-
Na lasa ca de atunci a trecut mult timp ))
Mi-am luat banii inapoi (cat am dat pe un an, ceva este 7 mil) si am facut la Allianz pt anul in curs. Eu am iesit bine (adica pe doi ani am platit doar pt un an CASCO) si nu mai vreau sa aud de ASIBAN. Sunt doar o idee mai breji decat BCR-ul (care sunt EPAVA).
Numai bine.
Comment
Comment