Asta e inselaciune si fals. Evident ca se poate face. Intrebarea este cine isi asuma asta?
Accident Grav
Collapse
X
-
alo , copilu , nu crezi ca-ti face poze la serie sasiu , bord-kilometraj , etc ?
gasesc 10 loganuri argintii ca ala , crezi ca iau 10 daune ?
ce idei au unii ...
in plus iti zic eu ca orice dauna totala si orice dauna mai mare de ---o suma--- ajunge undeva mai sus la aprobare. astia au poze si peste ani. daca vad aceleasi avarii trimit alt inspector. mie la dauna totala mi-au venit 3 inspectori. unul din Bacau (care l-am chemat eu) , unul din Iasi ca sa aprobe dosarul si unul din Bucuresti care cica n-avea treaba si a cazut neanuntat in service chiar inainte sa-mi aprobe banii. au luat si probe de pe bord (de praf de pusca cred) sa vada daca chiar au sarit sacii si au cerut la analiza calculatorul de airbag-uri separat.Last edited by Costi-bc; 10 March 2012, 06:37.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
stiu pe cineva care si-a luat dauna totala pe un accident mai usor decat cel pe care il tot dezbatem aici....Accident grav este ala in care sunt implicate mai multe masini (eventual victime,raniti etc ) masini facute tandari etc etc ...Acest accident este o tamponare usoara intre doua masini.....Nu cred ca acest baiat a avut 90 kmh la impact....masina nu arata atat de rau...asta este o tamponare la max 40-50 kmh...."Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."
Comment
-
Originally posted by Costi-bc View Postalo , copilu , nu crezi ca-ti face poze la serie sasiu , bord-kilometraj , etc ?
gasesc 10 loganuri argintii ca ala , crezi ca iau 10 daune ?
ce idei au unii ...
in plus iti zic eu ca orice dauna totala si orice dauna mai mare de ---o suma--- ajunge undeva mai sus la aprobare. astia au poze si peste ani. daca vad aceleasi avarii trimit alt inspector. mie la dauna totala mi-au venit 3 inspectori. unul din Bacau (care l-am chemat eu) , unul din Iasi ca sa aprobe dosarul si unul din Bucuresti care cica n-avea treaba si a cazut neanuntat in service chiar inainte sa-mi aprobe banii. au luat si probe de pe bord (de praf de pusca cred) sa vada daca chiar au sarit sacii si au cerut la analiza calculatorul de airbag-uri separat.
Originally posted by vasile78 View PostInspectorii asiguratorilor au salarii foarte mari, mai mari ca a lu' Basescu... tocmai pentru a nu fi tentati sa faca gainarii, vorbesc din sursa sigura.
Comment
-
Nu mai visati la cai verzi pe pereti.....poti sa fii despagubit de asigurator-pe casco vorbesc, cu o valoare mai mare daca inspectorul vrea si tu vorbesti frumos, adica daca masina este de reparat si tu vorbesti frumos inspectorul poate trece si un far ciobit si o zgarietura la bara spate, o roata sparta+geanta etc etc....chiar daca aceste elemente nu au nici o legatura cu tamponarea sau accidentul propriu zis....in plus la dauna pe casco sau RCA se fotografiaza seria caroseriei ,km la bord , se cer procesele verbale de la politie , etc etc...nu-i chiar atat de simplu sa i mai fentezi...A mers smecheria asta poate vreodata la inceput....Vedeti ce se intampla cu masinile in leasing - vandute si date ca furate pentru incasarea valorii lor pe casco !
De curiozitate m-am uitat pe asigurarea Casco si am valoare de despagubire la dauna totala - 7000 euro....Acum nu stiu cat din valoarea asta primesc si cum se calculeaza ....dar cred ca mai mult de 4000 euro n-ar oferi daca Domne Fereste s-ar intampla ceva...."Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."
Comment
-
2 poze (singurele pe care le am cu masina neatentulu).
Ai zice ca mare lucru nu are. Comparativ cu a mea, parca a lui e sifonata mai putin.
Orcum e descentrata ca mergea stramb. A fost luata si ea tot pe platforma.
Pana una alta am mai fost pe la service-ul in care e masina. Se misca foooooooaaaarrteee incet :|. Vreo 3 zile ca un ghinion nu au avut curent, dupa aceea trebuiau terminate masinile care erau deja bagate in hala aia unde lucreaza ei... ca nu puteau sa le scoate pe alea ca sa o faca pe a mea.
Docamdata au bagat`o si pe a mea pe rampa si iau demontat aripile, motorul (care e mai important) ca sa poata lucra la lonjeroare si alte prostii. Piesele deja le-au comandat dar au spus ca mai dureaza cateva zile pana sosesc...
Comment
Comment