Accident Grav
Collapse
X
-
B997NDL : buna asta)))....vrei sa zici ca dumneata, cand erai incepator, conduceai in afara localitatii cu 70 km/h?...
Nu cred ca s-ar lua cineva de tine ,ca esti incepator si ca nu ai condus cu 20 km/h mai putin...cel putin eu nu am auzit pana la 19 ani de la nimeni sa ii se fi intamplat ceva ,nerespectand asta..
Comment
-
Bre NDL-ule, toata ziua gandesti, matale cred ca trebuie sa te tunzi chel, ca sa ai racirea mai buna.
Originally posted by B997NDL View Postmamaaa... i-ai dat-o la locul potrivit. bine ca nu l-ai omorat ca era nasol. te scoteau si pe tine cu vreo vina..Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by Cristyano View PostB997NDL : buna asta)))....vrei sa zici ca dumneata, cand erai incepator, conduceai in afara localitatii cu 70 km/h?...
Nu cred ca s-ar lua cineva de tine ,ca esti incepator si ca nu ai condus cu 20 km/h mai putin...cel putin eu nu am auzit pana la 19 ani de la nimeni sa ii se fi intamplat ceva ,nerespectand asta..
Originally posted by IancuMIC View PostMai face si pauze; si-n timpul asta scoate ceva de genul asta;
Aproape de necrezut...in cauza fiind oameni implicati in accident.
nu inteleg ce ti s-a parut deplasat. faci posturi ca sa te bagi in seama.
Comment
-
Originally posted by Cristyano View PostB997NDL : buna asta)))....vrei sa zici ca dumneata, cand erai incepator, conduceai in afara localitatii cu 70 km/h?...
Stii vorba aia: Nu cerceta ca nu stii peste ce dracu mai dai!
Comment
-
Originally posted by karlos12 View PostLogan vs tren pe ruta Arad Timisoara. Soferita ,bauta bine, s-a dat jos din logan fara nici o zgaraitura.Se comporta bine loganul de 3 stele.In a doua poza luata imediat dupa accident, soferita isi cauta febril actele.http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by maxtel View PostLa sfarsitul lui Iulie fac 20 de ani, iar pe 4 septembrie fac 2 ani de cand am permis. Am luat a doua oara pentru ca prima data am picat cu 21 de puncte (am avut emotii mari ).
Orcum nu am zis ca in momentul impactului aveam 90. Aveam undeva pe acolo dar cand l-am vazut pe ala, am calcat sanatos pe frana si am simtit ca s`au blocat rotile deci a mai scazut poate vre`o 20 de km cand l-am lovit.
Acum un prieten imi zicea "vai razvane, ai reflexe de sofer cum am eu de portar, bla bla bla...". Cum era vorba aia "multi viteji dupa razboi".
Ce sa mai... l-am vazut, instinctul a fost sa calc frana, am tras umpic stanga de volan, in acelasi timp am dus si mana la claxon si am apucat sa-l claxonez umpic (eu am o boala cu claxonu ) ) daca el ar fii stat pe loc, il evitam sigur ca intersectia era mai lata + ca nu venea nimic pe contrasens, dar daca el a tot accelerat nu am mai avut ce sa fac.
Comment
-
in principiu ai dreptate dar oricum cine circula mai mult in bucuresti, se invata sa calce ambreiajul intai. e adevarat ca avand ambreiajul calcat poti pierde usor controlul masinii nefiind asistata de motor. dar devine un gest reflex pt oraseni.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Poste adevarat ca avand ambreiajul calcat poti pierde usor controlul masinii nefiind asistata de motor.
In timpul franarii pastrarea controlului masinii cade in sarcina soferului ajutat de sistemul ABS.
N-are nici o treaba calcarea ambreiajului cu pastrarea controlului; cu franarea are, unde motorul nedeculpat de transmisie ajuta la aceasta.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postnu te-am intrebat ca experienta. sunt multi care au permis de ani de zile si merg f prost si invers. intrebasem pt ca am vazut ca ai 19 ani si daca aveai sub un an de permis erai in offside cu viteza. stii ca timp de un an viteza limita e cu 20 km/h sub limita de viteza permisa pe portiunea de drum respectiva.
aveai destule motive sa te bucuri ca ai scapat cu bine.
ce ar insemna sa mergi prin localitati cu 30 km/h ? ai gasi frigiderul plin acasaZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
nenea NDL: cu toate ca merg mai rar cu masina prin bucuresti nu am acest "gest reflex"
nenea Iancu: corect
razvan: are dreptate NDL, limita de viteza pt incepatorii este cu 20 km/h mai micaLast edited by geo_ultras; 20 March 2012, 23:34.
Comment
-
Originally posted by vasile78 View PostVrei sa eviti un cascat: Tragi de volan ca sa eviti, calci frana ca disperatul si... te urci intr-un copac. Am facut odata o prostie si am evitat un cascat ce voia sa plece din parcare, am tamponat alta masina, mi-am facut masina varza, pe el nici macar nu l-am atins. A oprit 2 secunde masina langa mine si a plecat, nici macar nu m-a intrebat daca ma simt bine.
Nu mai iert nimic nici eu. Stiu ca merg corect (nu cu viteza regulamentara) , dar nu rup gardurile pt neatenti.
@maxtel - am permis de profesionisti si peste un milion de km. eu nu te invinovatesc de accidentul acesta asa cum l-ai descris. multi km in continuare fara probleme ! e gata masina ? sa pui poze cu ea reparata si impresii ...o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Originally posted by geo_ultras View Postnenea NDL: cu toate ca merg mai rar cu masina prin bucuresti nu am acest "gest reflex"
Originally posted by IancuMIC View PostSi care-i legatura intre ambreiaj si pastrarea controlului masinii?
In timpul franarii pastrarea controlului masinii cade in sarcina soferului ajutat de sistemul ABS.
N-are nici o treaba calcarea ambreiajului cu pastrarea controlului; cu franarea are, unde motorul nedeculpat de transmisie ajuta la aceasta.
Comment
Comment