Originally posted by RAZVAN-005
View Post
Accident Grav
Collapse
X
-
-
nu am spus ca trebuiesc "omorati". am spus pedepsiti.
am vazut situatii in care firmele de asigurari nu au suportat daunele tocmai din cauza amiabilelor. au spus ca atata vreme cat nu este stampila politiei eu nu pot fi siguri ca este adevarat ceea ce se declara.
si as vrea sa vad cum faci o amiabila cu un minoritar (de culoare mai neagra sau cu unul de prin cluj care te ia cu "nem tudom") sau cum am mai spus cu o bulgaroaica.
nu-ti doresc doar sunt curios
drumuri bune si sa nu avem de a face ce hartogaraia de genul acestaZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Bine nene, la fel am spus si eu, asa fie pedepsiti aia cu (,) care nu poti fi amiabil, dar ala care a gresit din "greseala" de ce trebuie pedepsit? Omenii gresesc, omul cat greseste invata...
P.S. Asa, ca si idee, ai fost vreodata sa declari un accident la politia capitalei de judet? Ai fost vreodata implicat intr-un proces (macar civil) la tribunal?Last edited by vasile78; 23 March 2012, 22:12.
Comment
-
dap` si una si alta.
am avut de declarat un accident la mangalia (cand mi-am gazit masina zobita in parcare intr-o dimineata) in perioada de vara cad erau toti tuciurii (care vindeau gogosi si porumb) adunati la politie. s-a rezolvat foarte repede cand am folosit cuvintele magice : daca nu o rezolvam mai repede chem presa sa filmeze cum sunt tratati cetatenii.
si am fost si martor in instanta la un accident. in afara de faptul ca am facut 4 drumuri la tribunal pe banii mei nu m-a deranjat cu altcevaZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Razvane, resedinta de judet a Mangaliei este mun. Constanta, iar fapul ca ai fost martor intr-un proces nu inseamna mare lucru (ai cheltuit numai bani de transport). Si daca ti-a placut la tribunal si nu te-a deranjat decat banii dati pe biletul de autobuz inseamna ca ai o problema... si tu chiar ai o problema.
Comment
-
atata geografie cunosc si eu. vroiam sa spun ca am fost la o sectie de politie destul de aglomerata si m-am descurcat iar la tribunal nu imi place dar am fost bucuros ca cel vinovat a platit aproape cum merita.
eu doar ti-am raspuns la cele doua intrebari
te rog frumos sa nu mai rastalmacesti cele spuse de mine si mai ales sa nu iti mai dai cu presupusul in legatura cu ceea ce imi place mieZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Pai daca nu-ti convin "rastalmacirile" mele cheama presa ca sa vada cum sunt tratati cetatenii, sau suna la politie si spune-le ca te doare spatele... te-ai descurcat la Mangalia... ntzzz, esti tare, ai infrant sistemul! Gandeste-te totusi la situatia in care o sa ajungi sa gresesti si o sa trebuiasca sa fii pedepsit, cam cum ai vrea sa fii pedepsit?
Comment
-
Vasile cred ca e sanatos, ca se autotrateaza.
Dar gandirea unora e atat de limitata, incat dupa mintea lor, juma' de tara ar trebui sa fie in puscarie. Doar ei nu, pentru ca's nevinovati... pana cand sunt prinsi!
Ce zici bre Razvane, am dreptate?If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
prefer sa nu mai comentez. oricum in tara asta legile sunt date pentru nemernici.
si intelegerile astea fara interventia politiei pentru cine sunt date ?
pentru vreun mare stab care a fost beat si nu ar fi frumos sa ramana fara permis, pentru niste copii de bani gata care o comit, il suna pe tatici si se rezolva, etc.
si in cele dei urma ei raman cu obrazul curat circula in continuare si raman niste pericole permanente pe sosele. dar cui ii pasa ?Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Originally posted by RAZVAN-005 View Postsi intelegerile astea fara interventia politiei pentru cine sunt date ?
pentru vreun mare stab care a fost beat si nu ar fi frumos sa ramana fara permis, pentru niste copii de bani gata care o comit, il suna pe tatici si se rezolva, etc.
Eu NU sunt de acord cu intelegerea amiabila in cazurile in care se impune suspendarea permisului pentru ca in astfel de cazuri se evidentiaza slaba pregatire a unui conducator auto!!
Iar povestea clasica romaneasca "domne` i se poate intampla oricui!" e o prostie; daca ti se intampla platesti pentru faptele tale; asta daca ai bun simt si iti asumi fapta! si nu te ascunzi dupa niste vorbe fara sens.
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by RAZVAN-005 View Post........................................
daca va pocneste o "bulgaroaica" sau o "englezoaica" ce faceti ? o dati pe amiabila ? nu aveti cum ca nu au asigurari intrnationale.
indifernt de situatie eu as chema politia la fata locului.
Ce politie?? Iti da politia bani de reparatie???
Daca nu te intelegi cu el, ai pus-o. Eu m-am inteles si am iesit f bine (mi-au ramas bani de ulei+filtre+bujii noi )) ).
Comment
-
ai fost un caz fericit ca te-ai inteles
danemarca sta foarte bine la nivelul de trai si la banuti in buzunar.
pe bulgaria si anglia majoritatea sunt niste ghertoi care nu au bani nici de un suc asa ca nu prea vad cum te-ai intelege la o dauna mai mare de 5.-6.000. ron
asa ca este binevenit un "organ competent" care sa oficializeze niste acte cu care sa mergi in instantaZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
Comment