Accident Grav

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ai grija sa-ti puna toate plasticele (aparatori noroi, alea de sub bara, alea care vin pe interiorul grilei de jos a barii) pentru ca ei "uita" de ele, gandindu-se probabil ca sunt piese in plus.

Vasile, cadrul motor are rolul a a tine tot trenul fata. Motorul (de unde ii vine si numele) si trenul de rulare.
    Daca zici ca masina a fost lovita in roata fata, vezi ca trebuie schimbata si bascula (nu am vazut-o in enumerarea facuta de tine).
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Multzam vitriol, o sa fie schimbata si bascula, bieleta de directie, portfuzeta si probabil am mai uitat cateva. Ma gandeam totusi, daca a fost lovit cadrul motor in stanga, socul nu s-a simtit si in partea dreapta? Nu putea strica/rupe si ceva pe acolo? Culmea, cica planetara nu are nimic.

Comment

• din cate mai tin eu minte tot pe cadrul motor se prinde si bascula. daca acesta e doar putin stramb sau atins chiar si la o "ureche" "nu se repara" ci se inlocuieste.
        iti dai seama ca cei din service au interesul ca factura sa fie cat mai mare...
        o/____\o
        (i)
        .........

Comment

• Vasile, daca baietii au spus ca e stramb "doar putin", nu prea ar avea ce sa se intample pe cealalta parte, avand in vedere ca din tot sistemul de directie/suspensie doar bascula este legata de cadrul motor. Daca sa zicem ca bascula s-a strambat si pe partea opusa avariei, ea nu s-ar mai potrivi pe noul cadrul motor.
          Last edited by vitriol; 6 April 2012, 20:57.
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Originally posted by maxtel View Post
            Acu daca e sa fie maine gata, dar sunt c-am pesimist si nu cred, la ce sa fiu atent?
            Voi la ce credeti ca ar trebuii sa am grija?
            eu zic sa te asiguri ca ai si airbag-urile inlocuite pt ca alltfel vei afla doar cand va fi tarziu. cred ca e unul dintre cele mai importante lucruri.

Comment

• cadrul motor se "haieste intr-o parte". sfatul meu e sa-l shimbi sa nu ai surprize de genul o roata mai in fata si una mai in spate. au fost cazuri pe aici pe forum pe la noi

Comment

• Originally posted by Niki B View Post
                La aia care nu cedeaza trecerea.
                Asta e cel mai tare sfat )
                Si arbag-urile cum verific daca sunt la locul lor?

Comment

• Multumesc pentru raspunsuri, succes si tie maxtel.
                  Last edited by vasile78; 6 April 2012, 21:10.

Comment

• @ maxtel. cred ca doar sa ii pui sa desfaca capacul la volan . eventual si la pasager. n-as merge pe cuvant cu asta.

Comment

• vezi toate becurile din bord (abs daca aveai) si probeaza A/C -ul ...

airbag-uri ai daca se aprinde si apoi stinge becul.
                      o/____\o
                      (i)
                      .........

Comment

• Uite aici cum verifici efectiv prezenta airbag-urilor. Cel putin a celui de la sofer.
                        Last edited by vasile78; 6 April 2012, 21:34.

Comment

• Originally posted by vasile78 View Post
                          Uite aici cum verifici efectiv prezenta airbag-urilor. Cel putin a celui de la sofer.
                          Merci mult :P Sper sa o faca si pe a ta cat mai repede si cat mai bine ca e nasol fara ea :P

Azi e marea zi ) Sa vadem daca o pot aduce acasa
                          Va dati seama ce grija o sa am de ea de azi inainte, ca de ochii din cap

Comment

• sa pui poze

Comment

• sa fie intr-un ceas bun !
                              Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Nici azi nu o am
                                Au zis ca masina ar fii fost revopsita si daia nu iese culoarea care este si pe usi.
                                Asa ca luni cheama pe unii de se pricep la dastea, si ma gandesc ca poate pe marti o sa o am in curte

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google