aici poti sa ne spui mai multe. te asteptam :
Accident Grav
Collapse
X
-
Originally posted by cosmindan View PostLa cum arata masina in primul post...........eu asi vinde-o , dar nu la rude sau cunoscuti .
Ieri i-am dat 140km/h si se mai ducea ceva... dar deja devenea umpic instabila si incepuse sa si fluere umpic (din cauza vantului) + ca imi crescuse si pulsul. Asa ca daca masina merge si motorul merge destul de bine, de ce sa-o vand? Ca orcum daca e sa o vand si vine un cunoscator probabil o sa-si dea seama ca a fost lovita si o sa-mi ofere un pret mic asa ca nu are rost.
Exista vre-o sansa sa dau jos "by renault"-ul ala de pe spate si sa las doar Logan?
Comment
-
Originally posted by RAZVAN-005 View Post
Inca o chestie... luminile de la semnalele din spate sunt albe (nici becul nu este vopsit portocaliu, este simplu). Deci cand dau semnal este alb.
Acu vroiam sa stiu, ma poate oprii politia? Ca mie personal imi place mai mult asa
Comment
-
Ca o paranteza... ati vazut cum semnalizeaza Shelby gt500? Sau Corvette zr6?
Cred ca lor politia nu le face nimic, nu? din moment ce asa au iesit din fabrica. Ma refer la politia din Ro.Attached Files
Comment
-
Defapt nu e foarte alba lumina si cred ca o las asaAttached Files
Comment
-
Du-te mai nene si cumpara doua becuri de semnal (portocalii) si lasa incapatanarea, ca dupa aia parca te vad ca deschizi alt threat pentru ca ti-a retinut certificatul de inmatriculare si ne intrebi de ce.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by maxtel View PostCa o paranteza... ati vazut cum semnalizeaza Shelby gt500? Sau Corvette zr6?
Cred ca lor politia nu le face nimic, nu? din moment ce asa au iesit din fabrica. Ma refer la politia din Ro.
Comment
-
Maxtel, lumina de semnalizare TREBUIE sa fie Alba/Galbena pe fata si Galbena/Rosie pe spate.
Si chestia asta e internationala, nu doar la noi
Sunt multe alte masini, nu doar shelby-ul ala, dar majoritatea de prin America/Australia.
Comment
-
Originally posted by Razvy View PostMaxtel, lumina de semnalizare TREBUIE sa fie Alba/Galbena pe fata si Galbena/Rosie pe spate.
Si chestia asta e internationala, nu doar la noi
Sunt multe alte masini, nu doar shelby-ul ala, dar majoritatea de prin America/Australia.
ia uite ce semnalizare au shelby si alte americane
inca una
I recently installed the chase turn signal on my Mustang 2005 V6 Redfire. It looks great ! If you like it, go to http://www.meter4it.com/(http://cyrax539.mon...
cum am zis, cele albe sunt de marsarier.
Comment
Comment