e un calcul in fctie de an si dotari. banuiesc ca era destul de veche daca a luat-o cu 2700.
Accident Grav
Collapse
X
-
Azi am fost la euroins astia. Era acolo un gardian de la "nei guard", frate deci omul ala era de nota 10 . Sa vezi ce ne ajuta el pe toti de acolo, ne spunea ce, cum si unde sa complectam foile alea ( CARE ERAU CU GROAZA ! ). Ne facea omu copii de acte gratis... Si cei de la birou mi s-au parut ok. Deci prima impresie a fost bunicica. Dar cand am ajuns la constatator m`a intrebat daca au sarit airbag-urile. I-am zis ca da, iar el a zis ca atunci e foarte probabil sa fie dauna totala. Orcum a ramas sa se duca vineri sa o vada pana atunci nu se poate pronunta cu exactitate.
Niste poze facut azi cand am revazut masina
Comment
-
Asta s`a intamplat.
Ps. Au venit cei de la casco pentru celalalt sofer si lui i-au dat dauna totala...Attached Files
Comment
-
Masina e model Laureate din 2006 1.4mpi 59.000km.
Are urmatoarele dotari:
-aer conditionat
-servo-directie
-geamuri electrice fata
-oglinzi electrice
-calculator de bord
-servo-frana
-2x airbag
-proiectoare ceata
-inchidere centralizata din buton
Cu astea credeti ca exista posibilitatea, daca este dauna totala, sa-mi dea 2.500 de euro? poate si epava
Ma scuzati daca pun asa multe intrebari dar nu am trecut niciodata printr-un eveniment asa nasol si vroiam sa stiu si eu cat mai multe... Vroiam sa intreb daca e dauna totala c-am cat de repede imi pot lua banii? Ca fara masina nu prea pot sta.Last edited by maxtel; 28 February 2012, 21:35.
Comment
-
Originally posted by maxtel View Post
Cu astea credeti ca exista posibilitatea, daca este dauna totala, sa-mi dea 2.500 de euro? poate si epava
Comment
-
Originally posted by Costi-bc View Postacum am vazut si eu topicul. e totala masina. a mea era mai putin de atat si a fost totala pe casco. ia banii. ti-o repari cu bani putini dupa si iese masina daca ai meseriasi buni...
calculeaza tu ce bani iei pe ea si tine-te de capul asiguratorilor
http://www.expertasig.ro/evaluare-auto-rca.php
in mare mie mi-a dat :
Valoare reala
[EURO] Despagubire maxima
[ROL]
2635 8498
e greu de reparat bine la banii astia... da-i viteza
Daca mi-ar da 260 de milioane vechi, poate sa pastreze si epava...
Originally posted by B997NDL View Posteu mi-am calculat la alianz in vederea unui casco pt laureat dci 70 cp din 2009 (aceleasi dotari ca ale masinii tale) si suma asigurata era 26.000 lei. masica care noua a fost 10500 euro. deci scade mult
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Posttiam zis ca nu-ti dau. e si mai veche cu 3 ani si motorizare 1,4. epava oricum ramane la ei..stai tu linistit
ma refeream la 26000 ca nu-ti dau. 10000 se poate sa iei
Poi si aveti idee c-am cat ar dura sa-mi dea blestematii aia de bani?
Comment
Comment