@geo, daca devizul este facut la reprezentanta cam atat face, e al dracului de scump service-ul la reprezentanta.
Accident Grav
Collapse
X
-
cam atata e in reprezentanta.Eu am lovit o caprioara acum cativa ani , bara fata , radiatoare, GMV ,conducta clima, faruri, aripa ,capota si a fost vreo 120 mil .
Daca stai sa te gandesti ca doar o conducta clima e 7-8 milPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
devizul meu cand am avuto lovita a fost 298 de mil..o sa caut devizul sa vil arat..bani de 150 de mil mi iau dat casco ca a fost "din vina mea"Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Originally posted by geo_ultras View Postsincer la cum arata masina, mi se pare exagerat de mult costul estimativ al reparatiei.
Orcum azi am depus devizu ala la euroins si au zis ca e suma mare si trebuie sa se decida o comisie daca e dauna totala sau nu. Si cica primesc raspunsul in 72 de ore. Da cum azi e vineri... ma astept pe la un miercuri sa imi dea raspunsul. Da pana acum s-au miscat mai repede decat au zis. Per total asa... imi lasa o impresie buna, adica in felul cu care se comporta cu mine. Ca pe forum am citit destule "plangeri" legate de ei. Bine acum sa vedem cand o fii sa dea banii cum se comporta, ca acolo e cel mai importat. Sa vedem cat imi da, si in cat timp imi da.
Comment
-
Originally posted by maxtel View PostMi s-a facut devizu la service. Si cei de acolo au spus ca e mai mult ca sigur dauna totala. Orcum costul reparatiilor, fara reconstatare, costa 134 de milioane.
Daca-ti dau cel putin 2500E + epava eu zic sa accepti fara sa o mai repari dar, e doar parerea mea.
Comment
-
Originally posted by Cromatic View PostDaca-ti dau cel putin 2500E + epava eu zic sa accepti fara sa o mai repari dar, e doar parerea mea.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
iti iei mai mult pe ea..si pe masina cred ca iti mai iei cel putin 800E asa cum e ea acuma..vezi ca era un site cu masini busite de vanzare..oricum la tine cu 50 de mil o repari(nu la service'uri)..Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
Comment