Accident Grav

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Cromatic View Post
    Pai sunt f. serios-60% devalorizare+10%epava si tot ar trebui sa mai ia cam 2350E.
    tie aia ti se pare epava de 200-300 eur ???
    Aia va fi evaluata la minim 700-800 eur
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Sa vezi ce mi-o iau in freza de la euroins ) Clar aia nu vor sa auda de 2500 euro. Orcum ne dam si noi cu presupusu pana imi zic ei care e treaba (pana miercuri ar trebuii sa-mi zica). Eu cred ca ma rezolva repede cu 1500 sau mai putin )

Comment

• ce ti-au zis? eu cred ca despagubirea ar fi la fel peste tot. cred ca exista niste mercuriale.

Comment

• Deci cand m-am dus la ei vinerea trecuta, mi-au zis ca in 72 de ore (probabil lucratoare) ma suna ei si imi spun daca e dauna totala sau nu. Si astept si eu sa ma sune...

Comment

• Da, acum incepe jocul nervilor.

Tu pastreaza-ti calmul.

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
              tie aia ti se pare epava de 200-300 eur ???
              Aia va fi evaluata la minim 700-800 eur
              N-ai inteles ce-am vrut sa spun.

Comment

• Mai vorbeam si eu cu tata si l-am intrebat ce face daca ne ofera aia 1500 sau mai putin. Si zicea ca e putin... si face scandal pe acolo, nu semneaza, ii da in judecata, face urat ce sa mai. Poate ca daca facem scandal nu mai primim nimic si ramanem cu paguba.

Comment

• ii poti totusi da in judecata

Comment

• nu ramai cu paguba. chiar daca pierzi in instanta, iti primesti macar cat ti-au oferit. ideea e sa faci cateva evaluari si la alte firme de asigurari, sa ai la mana niste hartii care poate vor da o suma mai mre ca valoare de despagubire, cu asta ii poti "dresa" daca incep sa se incoarde cu sume mici de despagubire.
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Adevarat ce zice SEBA...dar cel mai bine ar fi daca- i dai in judecata fara rezerve....va dura cel putin 6 luni dar este foarte posibil sa te cheme ei sa ti propuna alta suma de bani drept despagubire cand vad ca gluma se ingroasa !
                      Last edited by Seba; 8 March 2012, 19:09.
                      "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

Comment

• dar inca nu i-au oferit nicio suma. facem supositii degeaba. am inteles ca ieri ar fi trebuit sa vorbeasca cu ei. sa vedem intai ce au zis. pe mine ma sters unu la stop si bara era practic intreaga. avea o julitura mica de mi-era si rusine sa marg la rca. si carpatica, de care se vorbea ca de euroins, mi-au dat f repede 900 lei. as fi putut face 2 bare (sh+ vopsit ) asa ca sa vedem intai...

Comment

• Tocmai vin de la euroshiti. Omu de acolo m-a intrebat, tu ce vrei defapt? dauna totala sau sa o repari? Eu i-am zis care e cel mai convenabil... si el mi-a raspus:

Dauna totala = 72 de milioane
                          Sa o repar la un service = 96 de milioane

Docamdata nu am ales nimic.
                          Cel de la euroshiti mi-a zis ca as putea sa`l dau pe ala de m-a lovit in judecata ca sa recuperez diferenta pana la 134 de milioane cel putin. Eu fac in felul urmator: ma duc la un service, vorbesc cu ei sa imi repar masina cat mai ieftin, cu unele piese sh de la dezmembrari, si dupa, cand imi fac aia masina, platesc din buzunarul meu daca este cazul diferenta la service, si cand ma vad cu masina in curte gata de drum... am tot timpul din lume sa stau de judecata si alte porcarii.

Comment

• O poza facuta azi. Am demontat eu aripa, masca, faru din dreapta...
                            Attached Files

Comment

• Dauna totala = 72 milioane, adica iti dau ei suma asta + epava?
                              Fii mai explicit.

N'ai de ce sa'l dai pe celalalt in judecata, pentru ca n'o sa castigi nimic de la el. Omul a fost in regula, asigurat, asa ca o sa'si cheme la proces asigurantul, adica fix "euroshitii".
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• da, l-a dauna totala imi da si epava. Ala de la euroshiti mi-a zis sa`l dau pe ala in judecata. Si asa cred ca am si sa fac

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google