If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Si a mea e in service, se pare ca trebuiesc schimbate si vreo 2 jante, cel putin un brat, o bieleta de directie, amortizor, etc... si inca nu e facuta expertiza tehnica. Le-am dat cheile si am fugit!
Ba mai frumos, a chemat un taxi si s-a dus direct la politie, cand am ajuns acolo el nici macar nu mai era. Politistul mi-a dat frumos copie dupa RCA-ul lui, autorizatie de reparatie si copie dupa PV. Omul declarase frumos acolo tot si a fost penalizat cu... avertisment, mai mult ca sigur avea cunostinte in politie. Sa fie in bafta lui din punctul meu de vedere, da-o dracu de tabla, bine ca n-am patit nimic,ma gandeam insa cum ar fi reactionat altii in locul meu.
Asta n-am prevazut, ca se poate duce de unul singur la police.
Neplacut, oricum.
Nu stiu sigur cum reactionam eu, ca era reactie tardiva, PV completat etc..
Sunt curios cum reactionai daca nu aveai CASCO si mergeai la service-ul unde aveau un sudor bun, ca asa voiau aia de la RCA.
Toate bune, important e sa iasa bine masina, acum ca n-a patit nimeni ceva grav.
Schimba si celalalt amortizor, chiar de platesti tu.
Faza cu sudorul bun a fost o gluma, service-ul la care m-au trimis nu e unul de top dar nici de cartier, este vorba de AutoMecanica din Galati. Probabil o reparau destul de bine insa nu stiam originea pieselor si cat interes si-ar fi dat tinichigiul si mecanicul. Da, e neplacut, dar asta-i treaba...
ei lucreaza c-am incet nustiu de ce.
Mai au de pus airbag-urile, calculatorul de airbag, iar din cauza celui din dreapta probabil vor schimba tot bordul, radiatorul, airipile, capota, masca din fata, farurile.
Si la ce greu se misca probabil mai stau ceva timp.
Cei de la service se misca greu pentru ca greu isi primesc banii de la asiguratori.
Din cate am inteles de la nenea de la service, asiguratorii dau acceptul de plata in aproximativ o luna insa banii efectiv ajung la service in 3-4 luni.
Rabdare si tutun
P.S. Nu cred ca iti vor schimba bordul. Mie mi-au inlocuit airbagurile si nu a fost schimbat bordul, au schimbat doar cochilia volanului si airbagul pasager cu portiunea aceea care il acopera.
Am fost si eu mai devreme la service, o sa fie schimbat si "cadrul motor", amortizor stg si flansa amortizor, semiaripa stg (reparat), plus ce o mai trebui dupa bracaj.
Nelamurirea (nestiinta) mea: ce rol are cadrul motor si ce stricaciuni mai pot aparea cand acesta se indoaie (nu foarte tare, dupa cum au spus cei din service)?
Mda... buna intrebare, cred ca nu am vrut sa par prost. Drept sa fiu nici nu am intrat in atelier sa vad masina, nu vreau sa o vad asa, am vorbit numai cu baiatul de la caroserii.
Azi am fost cu treaba si am venit mai acu o ora si nu am mai avut timp sa ma duc la service, asa ca l-am pus pe tata sa`i sune.
Au zis ca domne era gata de azi dar a iesit o nuanta putin diferita (capota. masca, aripa), desii s-au luat de pe codul de culoare de pe usa. Asa ca, ei avand si cuptor au zis ca maine pe la unu cica e gata.
Da nici tata nu a zis nimic de airbag-uri si nici el. Eu ma gandesc ca alea nu le-a facut. Desii a zis ca maine pe la 1 pot sa o iau ma gandesc ca au facut absolut tot.
Acu daca e sa fie maine gata, dar sunt c-am pesimist si nu cred, la ce sa fiu atent?
Voi la ce credeti ca ar trebuii sa am grija?
Azi am fost cu treaba si am venit mai acu o ora si nu am mai avut timp sa ma duc la service, asa ca l-am pus pe tata sa`i sune.
Au zis ca domne era gata de azi dar a iesit o nuanta putin diferita (capota. masca, aripa), desii s-au luat de pe codul de culoare de pe usa. Asa ca, ei avand si cuptor au zis ca maine pe la unu cica e gata.
Da nici tata nu a zis nimic de airbag-uri si nici el. Eu ma gandesc ca alea nu le-a facut. Desii a zis ca maine pe la 1 pot sa o iau ma gandesc ca au facut absolut tot.
Acu daca e sa fie maine gata, dar sunt c-am pesimist si nu cred, la ce sa fiu atent?
Voi la ce credeti ca ar trebuii sa am grija?
la orice detaliu sa fi atent. in primul rand sa o scoti afara si sa o privesti la lumina zilei (soare preferabil) nu la lumina de neoane sau becuri de cine stie ce fel. orice ti se pare in neregula semnaleaza. si mai ales : NU SEMNA NIMIC INAINTE SA INSPECTEZI MASINA !!!!!! asta daca vrei sa eviti eventuale probleme.
bafta maine !
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment