@dani030669 nu vad de ce ar fi albastra situatia adica exact cum e prezentat in art 157 1.c "remorcarea trebuie sa se realizeze prin intermediul unei bare metalice în lungime de cel mult 4 m. Autoturismul ale carui mecanism de directie si sistem de frânare nu sunt defecte poate fi remorcat cu o legatura flexibila omologata, în lungime de 3-5 m. Bara sau legatura flexibila trebuie fixata la elementele de remorcare cu care sunt prevazute autovehiculele; " - lucru pe care l am mentionat in momentul in care ofiterul de politie a vrut sa i faca pv din motivul asta ca pe urma sa se suceasca si sa zica in final ca a fost nerespectarea culorii semaforului .... adica a luat o la ghici omu .... a incercat sa vada daca poate sa invoce asta , a vazut ca nu a mers a trecut la urmatoarea ....
marti seara cand m am intors de la serviciu am venit pe centura am dat de 3 echipaje de politie
1: sos centura / pipera tunari la pod - nu s au luat dupa noi, desi ne au vazut tractati
2: giratoriul de la sos. centura / sos bucuresti targoviste - la fel nu au zis nimic, nu s au luat dupa noi
3: cand am virat la stanga sa intru in cartier (nu pot face virajul la stanga aproape de unde stau pentru ce pe sosea sunt stalpisori de delimitare a sensurilor de mers) a trecut un echipaj pe langa noi si la fel nu am patit nimic .....
adica nu am fost considerat ca remorca pentru colegul care m a tractat atata drum ..... si oricum nu depaseam 3500 kg
Oricum este foarte dubios modul in care a ajuns el la concluziile astea , dar cel mai aberant este motivul pe care spus ofiterul : "tactica politieneasca"
politist sa fii in romania ca poti sa faci legea dupa bunul plac.....
marti seara cand m am intors de la serviciu am venit pe centura am dat de 3 echipaje de politie
1: sos centura / pipera tunari la pod - nu s au luat dupa noi, desi ne au vazut tractati
2: giratoriul de la sos. centura / sos bucuresti targoviste - la fel nu au zis nimic, nu s au luat dupa noi
3: cand am virat la stanga sa intru in cartier (nu pot face virajul la stanga aproape de unde stau pentru ce pe sosea sunt stalpisori de delimitare a sensurilor de mers) a trecut un echipaj pe langa noi si la fel nu am patit nimic .....
adica nu am fost considerat ca remorca pentru colegul care m a tractat atata drum ..... si oricum nu depaseam 3500 kg
Oricum este foarte dubios modul in care a ajuns el la concluziile astea , dar cel mai aberant este motivul pe care spus ofiterul : "tactica politieneasca"
politist sa fii in romania ca poti sa faci legea dupa bunul plac.....
Comment