Problema Accident Cu Masina Tractata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@numeoarecare - folia o am pusa legal cu omologare .... btw abia am scapat de leasing si nu am avut niciun fel de probleme cand am fost sa o trec pe numele meu .... deci decat sa vorbesti in necunostiinta de cauza mai bine taci din gura....
    inca o chestie pe spate am maxim admis legal la fel si pe fata - ca sa te oftici

iar de faza cu platforma hai sa fim seriosi ---- sunt altii care se tracteaza cu centura de siguranta facuta nod , sau cu cabluri , sau cu ce au chef .... in schimb am folosit o sufa omologata conform legislatiei in vigoare poate vrei sa citesti si tu primele posturi sa vezi descrierea acestui "utilaj".... pana acum de cand mi am luat permisul nu am avut niciun eveniment rutier... deh ghinion cu faza asta

de politisti prefer sa nu am nevoie niciodata ... unii dintre ei sunt cele mai joase categorii de oameni care pot exista, UNII NU TOTI, daca te simti cu musca pe caciula nu ma intereseaza de fapt intr o oarecare masura mi ar da satisfactie sa te simti cu musca pe caciula
    respectivul ofiter m a sfatuit sa fac:
    fals in declaratie - fapta penala
    a dedus vinovatia dupa cum l au taiat muschii - tactica politieneasca
    a acceptat ca martori persoane din masina care a intrat in mine ..... sa fim seriosi nici daca ii plateam pe aia nu mi luau partea (cand fac afirmatia asta numai tin cont de cine are sau nu dreptate legal )
    Platforma m a costat 150 sa ridice masina de acolo si sa vina cu ea la accidente usoare pe grivita si 450 ron stationarea de la vreo 7:30 pana pe la 15:30-16:00

@vitriol atasez o schema --- e tarziu si am facut o in paint.

@ ionescu liviu - asta am hotarat sa fac dupa ce repar masina de fapt o sa pun 2 camere una la parbriz sa vad ce sa intampla in fata si una in spate.

Acum updateul:
    Ne am ales cu sfaturi utile din partea avocatilor cu care am stat de vorba in seara aceasta. Urmeaza sa demaram procedurile necesare pentru contestatie.
    Attached Files
    Last edited by morpheus2kro; 17 March 2012, 00:39.
    Drive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
    www.upgradefaruri.blogspot.com

Comment

Originally posted by numeoarecare View Post
      O sa fiu injurat pentru postu asta da chiar nu ma intereseaza.

Cand ti-ai pus folie de 50% pe fata te-a durut undeva de politie, acuma ai nevoie de ei?

Ar fi bine sa ii ia lu celalat permisu, da tie sa nu iti ia talonu, nu?

Ori suntem golani, ori nu suntem?

In loc sa dai un milion, cat costa o platforma, ai preferat sa ii pui pe restu in pericol, mergand cum ai tu chef pe drumurile publice.
      numeoarecare, thread-ul acesta este facut ca sa gasim solutii sa ii ajutam pe baieti. Nu cred ca ai ce cauta aici sa ii critici omului folia. Te-ai bagat ca musca in lapte, mai bine taceai ca filozof ramaneai. Scuze Daniel, dar nu m-am putut abtine. Si mai esti si din Antartica, ce sa inteleg, ca ne iei la misto ?
      Platforma e mai mult de un milion, si desi numeni de aici nu sta intr-un milion, toti am apela la un prieten pentru ajutor decat sa ii ingrasam pe porcii astia cu firmele de tractari care te jumulesc de cate ori au ocazia.
      Asa ca te rog, vezi de treburile tale, uita-te la un film, fa altceva. Asta daca nu cumva ai o solutie ajutatoare...

Mihai, te rog, daca decizi sa-ti pui camera in bord, sa ma anunti si pe mine. Ma tenteaza de mult sa fac investitia asta, dar mereu mi-a fost teama ca vazuta de afara poate sa atraga hotii. Poate gasim o solutie sa nu fie la vedere, poate in grila de la radiator cumva.... hai sa vorbim pe chestia asta cand ai chef. Dupa patania asta a ta, daca mai aveam ganduri, acum chiar vreau sa-mi pun !
      Last edited by budaipmihai; 17 March 2012, 00:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Si eu cred ca soferul microbuzului s-a inteles cu militianul.

Originally posted by ionescu liviu View Post
        O camera de filmat pe bord e sfanta.
        Originally posted by morpheus2kro View Post
        de politisti prefer sa nu am nevoie niciodata ... unii dintre ei sunt cele mai joase categorii de oameni care pot exista
        Sunt de acord cu cele doua afirmatii de mai sus. O camera de luat vederi ar fi ajutat mult in cazul asta. La fel de mult ar fi ajutat si niste martori de la fata locului.

Acum problema se poate rezolva doar prin contestarea procesului verbal. Succes in rezolvarea ei, sper sa aveti parte de un avocat bun!
        http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

Bai masina nu o ai verde cumva? Aia e folie de 50%.

e greu tare in romania sa iti pui folii mai inchise si sa iti treaca ala altceva in autorizatii.... Oricum nu are nici o valoarea fiindca tot ramai fara talon. Da mai crede-te tu smecher in continuarea....

Ce treaba are trecutu masinii de pe leasing pe numele tau cu folia?

Daca masina era nedeplasabila de ce nu ai chemat un echipaj? Erai prea sigur ca o sa plateasca asigurarea celuilalt platforma?...

Asta cu brazii lui: crezi ca eu nu stiu sa iti aduc tot felul de injurii?...

Daca vreti sa il ajutati faceti cheta ca doar nu stati intr-un milion...

Lasa-ma sa ghicesc casco nu ai, fiindca nu ai nevoie. Tu nu faci accidente.

Vorbesc din experienta cand zic ca nu o sa rezolvi nimica.

Ps. Rog un moderator sa stearga toate posturile mele.

Comment

@morpheus2kro daca ai desenat aceeasi schita politistului inteleg de ce v-a scos vinovati... pune bre un desen ca lumea ca din asta am inteles ca v-ati ciocnit cu o masina ninja.

Comment

Semaforul vostru (tractatul si tragatorul ) pe verde avea temporizator ? Daca ati fortat trecera intersectiei in 2-3 secunde ,e vina voastra !
              Pe de alta parte ,legea spune ca nu ai voie sa patrunzi in intersectie ,chiar daca ai culoarea verde la semafor si intersectia nu este inca eliberata de ceilalti participanti la trafic (aici ma refer la microbuz ).

Comment

Roy, microbuzul venea din stânga. Uită-te mai atent la desen. Iniţial nici eu nu înţelesesem.
                Dar am analizat puţin mai atent

Sent from my HTC Wildfire using Forum Runner

Comment

am trecut si eu printr-un eveniment asemanator cu aproximativ un an in urma (eu nu tractam pe nimeni). am intrat in intersectie pe verde(un verde stralucitor chiar ) a intrat unul in mine.....si la fel s-a gasit un politist care sa spuna ca stie el ce are de facut daca nu ne intelegem. logic ca mi-a luat mie permisul) . am actionat si eu in consecinta: mi-am luat un avocat, am facut contestatie( am avut doar un martor) , si am castigat in instanta.

in concluzie , nu mai pierdeti timpul si dati-i in judecata pe domnii de la politie

Comment

In situatii de egalitate se aplica regula prioritatii de dreapta microbuzul ar fi trebuit
                    Sa reduca viteza deci vinovat.Contesta pv in instanta!

Comment

Originally posted by numeoarecare View Post
                      Bai masina nu o ai verde cumva? Aia e folie de 50%.
                      zi mi si mie de unde ti ai dat seama ca i 50% ?

e greu tare in romania sa iti pui folii mai inchise si sa iti treaca ala altceva in autorizatii.... Oricum nu are nici o valoarea fiindca tot ramai fara talon. Da mai crede-te tu smecher in continuarea....

iti recomand sa salvezi poza in care ti se pare tie ca am 50% folia pe fata si sa faci zoom sa te uiti la geamu spart sa vezi inscriptia de omologare....
                      Ce treaba are trecutu masinii de pe leasing pe numele tau cu folia?

in momentul in care finalizezi leasingu trebuie sa treci cu masina pe la rar alea alea .... unde se verifica serii, autorizatii in cazul foliilor etc.... si ghici ce nu am avut nicio problema. De vreo 2-3 ani de cand le am puse nu m a oprit niciodata politia pentru folie, am fost oprit de 2-3 ori la control de rutina la intrarea pe centura....

Daca masina era nedeplasabila de ce nu ai chemat un echipaj? Erai prea sigur ca o sa plateasca asigurarea celuilalt platforma?...

eu am sunat la politie sa ii invit sa constate accidentul m au intrebat daca sunt victime si am zis ca eu m am lovit un pic la genunchi si ca am fost smucit din cauza impactului ..... raspunsul a fost foarte clar daca nu sunt victime sa eliberam intersectia si sa mergem la accidente usoare pe grivita.
                      nu stiu daca am mentionat in primul post dar dupa ce am sunat la politie sa constate accidentu la vreo cateva minute a aparut o masina de politie care trecea prin zona , la fel au intrebat daca sunt victime si cu ajutorul ofiterului din echipajul respectiv am mutat masina mea .... adica el a orpit circulatia pana am scos masina din intersectie. Si cand stii ca nu esti vinovat in mod normal te astepti sa se respecte legea.... dar traim in romania unde daca dai spaga faci ce vrea muschiu` tau... in cazu de fata sa lovesti o masina sa ti repari masina iar cei care au dreptate sa plateasca.....

Asta cu brazii lui: crezi ca eu nu stiu sa iti aduc tot felul de injurii?...

daca nu intelegi subtilitatea mai bine lasa te.... inainte sa spui prostii da un search pe google inainte

Daca vreti sa il ajutati faceti cheta ca doar nu stati intr-un milion...

cotizezi si tu ca doar suntem colegi de forum ??? )

Lasa-ma sa ghicesc casco nu ai, fiindca nu ai nevoie. Tu nu faci accidente.

in mai se fac 5 ani de cand am masina asta si pana acum asta i primul incident rutier prin care trec .... tu poti spune ceva similar ? adica in perioada asta nici macar 1 amenda nu am luat.... iar revin cu replica deci lasa ma.....

Vorbesc din experienta cand zic ca nu o sa rezolvi nimica.

care experienta de participant la eveniment rutier sau de primire de atentii pentru a inclina balanta dupa bunu plac ???

Ps. Rog un moderator sa stearga toate posturile mele.
                      nu vad rostul la chestia asta ..... da ma rog e requestul tau....

chiar daca ofiterul care a anchetat cazul a facut mai multe nedreptati legate de eveniment hai sa ti zic surpriza: NU MI A ZIS ABSOLUT NIMIC DE FOLII, si nu inteleg de ce tot insisti tu cu chestia asta ??

am uitat sa zic ca urmeaza sa contestam procesul verbal in instanta din cauza asta am stat de vorba cu avocat.

Originally posted by vasile78 View Post
                      @morpheus2kro daca ai desenat aceeasi schita politistului inteleg de ce v-a scos vinovati... pune bre un desen ca lumea ca din asta am inteles ca v-ati ciocnit cu o masina ninja.
                      aseara am ajuns aproape de 11 acasa .... eram obosit zi de kkt la munca , si am stat 2-3 minute in paint
                      o sa fac astazi o alta schita ceva mai profi ;) fara masini ninja, samurai si alte caractere de genu.... desi cred ca ar tebui sa i pun un " S " (pe capota) microbuzului pentru ca la cum m a proiectat i s ar potrivi
                      Last edited by morpheus2kro; 17 March 2012, 08:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

@morpheus2kro: hai omule ca poti face o schema mai buna ) , ca si eu ma cam uit confuz la ea... ce sunt masinile verzi? trebe sa fie 3 masini acolo sa inteleaga colegii ce s-a intamplat, nu 6.
                        masina mea, a ta-cea tractata, si microbuzul care venea din stanga de la distanta mare

eventual daca vrei fa si o schita separata cu pozitiile finale ale masinilor dupa impact, dar 6 masini acolo ..nu inteleg colegii de forum ce vrem sa zicem.

fa masinile colorate diferit sa se inteleaga mai bine
                        Last edited by mdaniel76; 17 March 2012, 10:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

chiar daca nu i cu mult imbunatatita schema ....
                          am facut o doar ca sa fie mai clara...
                          Attached Files

Comment

daca ai intrat pe verde e clar vina lui,iar dac dupa ce ai trecut si sa schimbat semaforul tot vina lui e ca tu deja erai intrat in intersectie,parerea mea.

Comment

eu am fost ultimul care a intrat in intersectie .... in momentul respectiv vorbeam cu daniel la telefon (hands free) si ii ziceam ca ce bine ca am prins verde si ca indicatorul a fost schimbat pana acum cateva luni era cu obligatoriu la dreapta... dar acum puteam executa si virajul la stanga fara sa incalcam vreo regula de circulatie.
                              am cronometrat cat tine verde la semaforul in cauza 14.3 secunde pana la galben...deci sa zic ca am trecut in ultima secunda de verde ..... tot ar fi fost galben si am fi putut trece fara probleme.

Comment

Faceti contestatie. E singurul lucru pe care il mai puteti face.
                                Bafta !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google