Azi ma intorceam de la padure cu mcv-ul si un dobitoc cu un bmw x6 cu o rulota dupa el mi la lovit cand a vrut sa ma depaseasca. usa de la sofer mi-a lovit-o foarte tare ca nu se mai inchidea, aripa din stanga mi-a facut-o praf si in fata nu foarte tare (noroc ca nu au sarit airbagurile), dupa ca ce ieri cand ma intorceam de la un concert Iris si Uriah Heap mi l-am gasit fara bandou la usa spate dreapta. nu stiti daca o repara gratis ca are garantie (nu are casco).
Accident Cu Mcv
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ce treaba are garantia cu casco ?
Ala care te-a lovit tre sa iti dea RCAul lui ca sa iti repari masina...daca nu ai casco...si nu ti-o dat RCAul,esti bun de plata...BMW X6 din cate stiu eu e inca concept... mai ai de ales intre X3 sau X5Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
-
Cristi_xp, bmw x6 se afla de 2 saptamani in showroom-uri in romania si tot de 2 sapt. au inceput si livrarile (in revista promotor de pe luna mai vei vedea primul test cu bmw x6 in romania)sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
BMW X6 apare in 2009 ... daca te referi la SAV.
orice defect aparut din alte cauze decat cele de normala exploatare nu fac obiectul garantiei. daca nu ai casco si nici asigurarea celuilalt esti bun de plata.
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Vinovatul (adica cel cu X6) trebuie sa-ti dea RCA-ul sa repari masina, tu nu platesti nimic. Eventual poti spune ca bandoul ala a cazut la accident.
Si BMW X6 se vinde de ceva timp si in Romania, apare si pe site si e prezent si la reprezentanta.
Comment
-
Originally posted by Silviu View PostBMW X6 apare in 2009 ... daca te referi la SAV.
orice defect aparut din alte cauze decat cele de normala exploatare nu fac obiectul garantiei. daca nu ai casco si nici asigurarea celuilalt esti bun de plata.
S.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostVinovatul (adica cel cu X6) trebuie sa-ti dea RCA-ul sa repari masina, tu nu platesti nimic. Eventual poti spune ca bandoul ala a cazut la accident.
Si BMW X6 se vinde de ceva timp si in Romania, apare si pe site si e prezent si la reprezentanta.
ontopic: daca nu s-a dus la Politie atunci dupa accident cu respectivul sa-si faca procesul verbal si sa ia RCA-ul o sa-i fie greu...trebuie umblat dupa cel care a produs accidentul si el trebuie sa recunoasca ca a fost la volan, daca nu trebuie cautat cel care a fost la volan si asa mai departe :-) ... pana ajunge sa primeasca RCA-ul o sa dureze. Daca s-a facut constatarea imediat dupa accident si a primit RCA-ul atunci e simplu ...I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
X6 se vinde deja baieti ce aveti?! ... un prieten si l-a comandat de la inceputul anului, ii vine in septembrie, 75K eur. Si deja spunea ca sunt vreo 2 prin bucuresti.
Comment
-
Originally posted by Silviu View Posteu pe site-ul oficial BMW Romania, BMW X6 nu apare ... si nici in showroom nu l-am vazut (cel putin in TM) ...
@Logan 4 ever: Nici un detaliu in plus? Ai luat RCA-ul omului?
Comment
-
Originally posted by Alex21 View PostLol..numai de x6 vb..omul are masina lovita si voi va certati cand a fost lansat x6..jesus.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostPe site-ul BMW se poate configura un X6, iar in show-room la Automobile Bavaria e prezent de pe la inceputul lui mai. Livrarile au inceput de la inceputul lui mai.
@Logan 4 ever: Nici un detaliu in plus? Ai luat RCA-ul omului?
chiar Logan 4 ever, te-ai dus cu el la politie sa faci constatarea ? sau macar ai numarul lui de inmatriculare ?I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
Comment