Valoare Asigurata Casco

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Valoare Asigurata Casco

Sper ca am postat bine nedumerirea mea: Am un laureate plus luat in 2006. anul acesta a implinit 2 ani de zile. Am fost sa-mi reinnoiesc contractul Casco si am ramas intepenit cand Doamna de acolo mi-a spus ca masina valoreaza in momentul acesta 6430 de euro. Si eu am luat-o cu 9000 E. In 2 ani sa scada atat? Nu-mi vine sa cred. Poate ma puteti lamuri

Valoarea autovehiculului nou se inmulteste cu un coeficient de uzura. A mea era trecuta de 6 luni cand i-am facut casco (adica avea 7 luni) si mi-a incadrat-o la masini de 1 an unde coeficientul e aprox 0.88 (adica 88% din valoarea totala). A fost 7900 euro nou iar valoarea asigurata e aprox 6950 euro. Atat iti dau ei in caz de dauna totala.
    Nu stiu cat scade de la an la an... cred ca unele firme de asigurare au pe site-urile lor si calculator de polita casco... acolo poti vedea ce diferente sunt... sau poti intreba la asiguratorul respectiv ce coeficienti practica.

Comment

Originally posted by cristivsb View Post
      Sper ca am postat bine nedumerirea mea: Am un laureate plus luat in 2006. anul acesta a implinit 2 ani de zile. Am fost sa-mi reinnoiesc contractul Casco si am ramas intepenit cand Doamna de acolo mi-a spus ca masina valoreaza in momentul acesta 6430 de euro. Si eu am luat-o cu 9000 E. In 2 ani sa scada atat? Nu-mi vine sa cred. Poate ma puteti lamuri
      Daca esti dispus sa platesti costuri suplimentare, poti avea aceeasi valoare asigurata pe toata durata contractului, trebuie doar sa-l convingi pe agentul de asigurari.

Comment

Gradul de depreciere la o masina de orice fel este in jur de 15% pe an!Interesant in Romania mai ales, e ca lumea se uita la an mai mult decat la rulaj (vezi SH-urile din afara tarii) ceea ce mie mi se pare o tampenie!In America, de exemplu, cu cat o masina e mai veche dar cu un rulaj mic , cu atat devine mai valoroasa si cu tot sentimentul despre ei ca sunt niste roboti..trebuie sa recunosc ca au dreptate!
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Multumesc pt info. Am gasit la Ardaf, cu 350 euro pe an valoarea asigurata la 6800.

Comment

Cristi, NU fac publicitate, dar mai studiaza piata! Eu cand mi-am facut casco (acu 2 zile) am sunat si m-am informat la vreo 5 firme de asigurari.

Masina mea are un an. La un an este asigurata 90% din valoare de noua - asta numai la Allianz am primit (si Omniasig au fost aproape). In anul urmator deprecierea va fi de 5 %.
            Ai grija la fransize si totul lui tot (citeste eventual si la threadul '' Cu cine ati inch. Casco''.

Cei mai snapani au fost cei de la BCR , mi-o asigurau la 16700 lei..INUMAN. (ea de noua fiind ~22600)

De asemenea, ai grija la pretul politei, 350 Euro mi se pare mult. La Allianz (cu fransize 0 !) a costat 880 lei/ an. (tie cred ca-ti va iesi un 1000 lei).
            Deci concluzia, nu e normal dupa 2 ani sa fie 6800 Euro ( 9000 noua...) - incearca si la Allianz sa vezi la ce valoare ti-o asigura!
            Last edited by Octavian; 21 May 2008, 08:41.

Comment

Ms octavian. La allianz si la omniasig nu am fost. La omniasig nici nu ma duc ca am avut neplaceri cu ei. Eu am pe cineva care incheie asigurari pentru mai multe firme, si m-a indrumat sa ma duc la ardaf
              Last edited by cristivsb; 21 May 2008, 09:28.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google