salutare.am casco la groupama fara fransiza iar ieri am fost la constatare iar agentul a hotarat:-schimbare bara spate,schimbare oglinzi exterioare stanga-dreapta.bara spate putin fisurata la nervura de sub numar iar oglinzile au sparte carcasele de plastic cam cat o moneda de 10 bani, ele functionand electric si pe degivrare(ph1).intrebarea mea este daca dupa inlocuirea cu piesele noi am dreptul sa recuperez piesele ''distruse''.vreau sa le recuperez pentru ca aceste 3 piese mai pot fi folosite (cu putin lucru la ele).am intrebat agentul de lucrul acesta si mi-a zis:''nu se pot inapoia piesele ptr ca acestea se pastreaza undeva, ca in caz de o verificare sa poata dovedi cu ele ca au fost schimbate''.stau si ma gandesc unde pot depozita sutele de piese provenite din accidente ca la un moment dat sa poata dovedi cu ele.
este adevarat ca:atunci cand serviceul unde se executa reparatia are decontare directa cu firma de casco, dupa inlocuirea pieselor acestea se pun langa masina si li se fac cateva poze iar aceste poze sunt dovada ca respectivele piese au fost schimbate sau dupa schimbare piesele raman la service?am impresia ca e ceva necurat.voi ce ziceti?
in speranta ca ma veti ajuta.
multumesc
este adevarat ca:atunci cand serviceul unde se executa reparatia are decontare directa cu firma de casco, dupa inlocuirea pieselor acestea se pun langa masina si li se fac cateva poze iar aceste poze sunt dovada ca respectivele piese au fost schimbate sau dupa schimbare piesele raman la service?am impresia ca e ceva necurat.voi ce ziceti?
in speranta ca ma veti ajuta.
multumesc
Comment