Am iesit la o plimare seara si am constatat ca imi trage dreapta masina in mers.... se simte de la 50k/h in sus.... Cum iau mana de pe volan, se invarte cu 5 grade dreapta... Trebuie sa tin mereu de volan, cand vires stanga e o mica rezistenta... Am verificat presiunile, 1.9 dreapta fata, 1.8 pe stanga si 2 pe spate... am bagat 2 pe fata si 2.2 pe spate dupa cum scria pe portiera... Am fost la dealer(am avut ghinionul k nu aveau curent) si mi-a sp mecanicul sef sa schimb rotile fata intre ele sa nu fie de la cauciucuri (cum boala ca nu am avut probleme pana acum, plus ca gumele sunt de fabrica si nu au nici mia de km)...
Nu am mai facut treaba asta ca vreau sa le-o duc lor...
la 60 la ora trece de pe banda 2 pe 1 in vreo 7-8 secunde, iar la suta pe ora in 2 sec schimba banda...
Ma gandesc sa nu fie de la servo, k am mai condus un Golf al unui prieten care era cu aceeiasi problema, dar mult mai grav(era servoul)... Ma voi duce la ei sa verifice geometria masinii, dar cand oi avea timp... cred ca am sa fac o programare pe joi-vineri...
A mai avut cineva asemenea probleme?
Nu am mai facut treaba asta ca vreau sa le-o duc lor...
la 60 la ora trece de pe banda 2 pe 1 in vreo 7-8 secunde, iar la suta pe ora in 2 sec schimba banda...
Ma gandesc sa nu fie de la servo, k am mai condus un Golf al unui prieten care era cu aceeiasi problema, dar mult mai grav(era servoul)... Ma voi duce la ei sa verifice geometria masinii, dar cand oi avea timp... cred ca am sa fac o programare pe joi-vineri...
A mai avut cineva asemenea probleme?
Comment