Si Totusi S-a Intamplat !M-a Lovit O Masina De BG !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am un coleg cu masina de Bulgaria si el are asigurare de Omniasig Bulgaria, corespondent pe Romania, evident tot Omniasig.
    Acum, fiecare cu norocul lui, dar pun pariu ca si in Bulgaria exista firme gen Euroins, cu care n-ai sanse prea mari, chiar cu RCA de Romania, sa-ti vezi masina in starea apropiata dinainte de accident.

Comment

Daca nu e Casco e nasoala treaba, nu va incredeti ca totul decurge fara stres.
      Pe mine m-a lovit o coaja (am povestit) cu nr si asigurare (cica) de DK. Acum am vazut-o inscrisa la noi.
      Daca nu-l dovedeam la bani era nasol, spus chiar de agentu meu de asigurari, dureaza mult pana iti da rca-ul strai bani de reparatie , mai ales ca vorbim de BG...

Ai Casco, foloseste-l ! ca de aia l-ai facut, sa te apere la nevoie mare (ex cazu de fata).
      Mai ales ca n-ai avut nici o vina, inafara faptului ca ai fost la timpul si locul nepotrivit si n-a avut loc de masina ta cocalaru pi...dii.

Intr-adevar astia merita executati la loc comanda.

Comment

Cel mai simplu...banuiesc ca la politie ai fost...la CASCO spui ca nu ai fost de vina si nu are de ce sa iti mareasca rata sau franciza pt ca iti repara masina si apoi e treaba celor de la CASCO sa recupereze banii de la el sau de la asiguratorul bulgar...iar tie repet nu are de ce sa iti mareasca rata...

Comment

Originally posted by mr.K View Post
          Am un coleg cu masina de Bulgaria si el are asigurare de Omniasig Bulgaria, corespondent pe Romania, evident tot Omniasig.
          Acum, fiecare cu norocul lui, dar pun pariu ca si in Bulgaria exista firme gen Euroins, cu care n-ai sanse prea mari, chiar cu RCA de Romania, sa-ti vezi masina in starea apropiata dinainte de accident.
          heuroinsu e chiar firma bulgareasca... )
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Astazi am fost la ''Astra Uniqa " unde am casco.....

Impreuna cu agentul de la daune am mers la service-ul Dacia unde am dus masina...

A venit si cocalarul cu BMW-ul cu o gasca de tigani jegosi ...pusi pe intimidari si amenintari....la adresa mea si a tuturor celor din jur.

Cocalarul cu BMW-ul... acum ....nu mai era baiatul cuminte ce cu o zi in urma vroia sa terminam totul "omeneste" si sa ne intelegem...Era pus pe scandal si cu gura mare....

Ma tot ameninta cu: ma ''taie'' ....ma "omoara"...etc...ca eu sunt de vina..... ca nu sau aprins stopurile de la masina mea ..... el nu isi mai aminteste cum sa intamplat si ca de fapt la volan nu a fost el si un alt confrate ''zburator'' ......

Inconjurat de atitia ''tigani jegosi" am fost nevoit sa ma refugiez in cabina firmei de paza ce asigura paza service-ului ...intr-un final am sunat la 112 si dupa 5 min au aparut politisti.

Am fost luat de politie impreuna cu toti cocalari .....eu cu o masina a politiei ...ei cu o duba a politiei de la interventii rapide....

La sectie cocalarul care a condus BMW-ul nu mai recunostea sub nici o forma ca el a fost la volan.....si chiar si acolo incerca sa ma ameninte .....
            Dupa aproximativ 1 ora am aflat de ce ma ameninta cu atata inversunare .
            Cocalarul avea permisul suspendat pentru alcool de 2 luni si mai avea de stat pe dreapta 1 luna.

Dupa alte 3 ore de stat prin birourile politiei si dupa 5 pagini format A4 scrise de mine ....cum sa intamplat...cine cred eu ca a fost la volan...cine m-a amenintat ...cum etc etc ...un politist a venit cu un CD ce contineau imagini cu accidentul din interectia respectiva......

Am fost last singur in birou timp de 30 min ...si intr-un final a venit un ''domn politist" care mi a confirmat faptul ca "tiganul jegos" ce a urlat atatea ore prin sectia de politie ca "nu este vinovat de accident"....este vinovatul exclusiv si unic al accidentului...drept pentru care i-au intocmit dosar penal pentru conducere fara permis,ultraj,amenintare si iau aplicat o amenda de 1200 lei.....iar eu impreuna cu alte doua persoane martorii la accidentul de ieri am fost trecuti ca martori in dosarul penal.....

Dupa ce au curs apele de pe mine 5-6 ore am ajuns din nou la ASTRA Asigurari si la asigurarea BMW-ului de BG care se pare este OK ca valabilitate .....

Am primit acceptul firmei de asigurari sa repar masina pe casco ....

Am sa pun poze aici cu masina avariata si am sa va tin la curent cu valoarea devizul de lucrari care l o prima estimare a service-ului va trece usor de 10.000 de lei.....

Totusi am o nelamurire ! De ce dracu nu s-au declansat airbagurile la un accident atat de violent ! Purtam toti centurile de siguranta eu ca sofer ,inclusiv cei doi pasageri din spate pe care ii aveam in masina.
            Last edited by adonis33; 7 May 2012, 22:46.
            "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

Comment

Salut! Am avut si eu un accident la fel ca al tau... Unu cu un opel de BG m-a pocnit din spate, ideea e ca am stat cu masina vreo 2 luni pana sa mi-o repare pe asigurarea lui... Partea buna a fost k masina nu era asa rau lovita incat sa nu se mai inchda portbagajul... Am asteptat n-am facut-o pe casco si pana la urma s-a rezolvat dar repet, eu puteam circula cu masina, tu pana sa ti-o repare....ai de stat cu ea pe dreapta.

Comment

Totusi am o nelamurire ! De ce dracu nu s-au declansat airbagurile la un accident atat de violent ! Purtam toti centurile de siguranta eu ca sofer ,inclusiv cei doi pasageri din spate pe care ii aveam in masina.
                Pai daca te-a lovit din spate, ce air bag-uri trebuiau sa sara? Alea sar la impactul frontal si eventual lateral (daca ai in dotare).

Comment

Originally posted by vasile78 View Post
                  Foarte corect, ar fi binevenita limitarea circulatiei masinilor cu numere de BG cu toate ca este imposibil si ei sunt in UE. Macar sa-i oblige sa-si faca asigurare in Romania, mai ai o sansa sa iei pe cineva de par.
                  nu prea esti la curent. deja s-a limitat
                  Ştiri de ultimă oră, disponibile online. Gândul iti ofera ştiri externe si interne în timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport.

Comment

Ala e proiect de lege, mai e mult pana departe si varianta expusa nu cred ca se pupa cu normele europene, nu prea ma pricep la chestii dinastea.

Autovehiculele înmatriculate în alte state, precum Bulgaria, Italia şi Spania, vor putea circula pe teritoriul României doar pentru 90 zile într-un an, termen calculat începând de la emiterea actului de intrare în posesie al şoferului care conduce maşina respectivă, conform unui proiect de lege promovat de Guvern, care va modifica actualul Cod Rutier.
                    Stiam de chestia asta, numai ca eu nu mai dau demult 2 bani doar pe vorbe si "proiecte" dinastea.

Comment

"Proiectul de lege va fi trimis în Parlament, unde va intra în dezbatere în procedură de urgenţă. Prevederile vor intra în vigoare la 60 de zile de la publicarea legii în Monitorul Oicial, perioadă care include şi elaborarea normelor de aplicare de către Ministerul de Interne."

citat din articolul ala. asa s-a spus si la stiri. ideea e ca s-a schimbat guvernul.. sper sa mearga asa in regim de urgenta..

Comment

Originally posted by adonis33 View Post
                        Astazi am fost la ''Astra Uniqa " unde am casco.....

Impreuna cu agentul de la daune am mers la service-ul Dacia unde am dus masina...

A venit si cocalarul cu BMW-ul cu o gasca de tigani jegosi ...pusi pe intimidari si amenintari....la adresa mea si a tuturor celor din jur.

Cocalarul cu BMW-ul... acum ....nu mai era baiatul cuminte ce cu o zi in urma vroia sa terminam totul "omeneste" si sa ne intelegem...Era pus pe scandal si cu gura mare....

Ma tot ameninta cu: ma ''taie'' ....ma "omoara"...etc...ca eu sunt de vina..... ca nu sau aprins stopurile de la masina mea ..... el nu isi mai aminteste cum sa intamplat si ca de fapt la volan nu a fost el si un alt confrate ''zburator'' ......

Inconjurat de atitia ''tigani jegosi" am fost nevoit sa ma refugiez in cabina firmei de paza ce asigura paza service-ului ...intr-un final am sunat la 112 si dupa 5 min au aparut politisti.

Am fost luat de politie impreuna cu toti cocalari .....eu cu o masina a politiei ...ei cu o duba a politiei de la interventii rapide....

La sectie cocalarul care a condus BMW-ul nu mai recunostea sub nici o forma ca el a fost la volan.....si chiar si acolo incerca sa ma ameninte .....
                        Dupa aproximativ 1 ora am aflat de ce ma ameninta cu atata inversunare .
                        Cocalarul avea permisul suspendat pentru alcool de 2 luni si mai avea de stat pe dreapta 1 luna.

Dupa alte 3 ore de stat prin birourile politiei si dupa 5 pagini format A4 scrise de mine ....cum sa intamplat...cine cred eu ca a fost la volan...cine m-a amenintat ...cum etc etc ...un politist a venit cu un CD ce contineau imagini cu accidentul din interectia respectiva......

Am fost last singur in birou timp de 30 min ...si intr-un final a venit un ''domn politist" care mi a confirmat faptul ca "tiganul jegos" ce a urlat atatea ore prin sectia de politie ca "nu este vinovat de accident"....este vinovatul exclusiv si unic al accidentului...drept pentru care i-au intocmit dosar penal pentru conducere fara permis,ultraj,amenintare si iau aplicat o amenda de 1200 lei.....iar eu impreuna cu alte doua persoane martorii la accidentul de ieri am fost trecuti ca martori in dosarul penal.....

Dupa ce au curs apele de pe mine 5-6 ore am ajuns din nou la ASTRA Asigurari si la asigurarea BMW-ului de BG care se pare este OK ca valabilitate .....

Am primit acceptul firmei de asigurari sa repar masina pe casco ....

Am sa pun poze aici cu masina avariata si am sa va tin la curent cu valoarea devizul de lucrari care l o prima estimare a service-ului va trece usor de 10.000 de lei.....

hahahaha, tare situatia.
                        Mai nou astra = uniqa ? Asta nu am stiut-o ...
                        La logan am Casco la Astra,care din cate am inteles nu platesc grozav,la clio mi-am facut la Uniqa,care cica ar fi mai ok,dar se pare ca toti sunt o apa si un pamant
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Eu cu Astra m-am inteles cel mai bine .Astra nu este aceeasi cu Uniqa,fac parte din acelasi consortiu.
                          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Acum 5 min am fost sunat de cei de la asigurari sa ma prezint la ei urgent.....Vad ca astia de grija masini mele nu pot dormi noaptea ....Este ora 7:45 si deja sunt hotarati sa rezolve situatia nou aparuta...sper sa nu am vre-o surpriza neplacuta cu ei !

Oricum ca o curiozitate mi-am aruncat privirea pe asigurarea Casco si vad ca pe antet scrie ASTRA ASIGURARII iar pe documentele de reparatie si accept catre service scrie ....ASTRA-Uniqa...in fine.....se pare ca depinde pe ce scaun te asezi in sediul lor...daca stai mai in stanga s-ar putea sa fie doar "ASTRA" ...daca te asezi pe un scaun mai la drepata ...asa un pic in colt....sunt ASTRA - Uniqa......

Sper sa nu fiu nevoit sa scriu din nou cateva pagini format A4 pe la asigurari si politie...ca deja incep sa ma gandesc sa scriu un "bestseller" despre asigurarii si masini ce au ramas doar cu sigla de marca de lux inmatriculate in BG si conduse de "cocalarii" analfabeti si fara scoala...dar....cu permis !!!

SA TRAIASCA POLITIA ROMANA .....MANCATI-AS !!! Vorba zburatorilor !!!
                            "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

Comment

Poate se rezolva repede.Eu fug ca dracu de tamaie,de astea cu BG si cele de Anglia.Sa le restrictioneze odata,ca oricum 10% sunt oameni seriosi, care intradevar nu au avut bani pentru o inmatriculare legala.
                              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Ma bucur ca l-au executat pe rahatu pi..dii.
                                Plina tara de ei.

Hai cu noutati.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google