Si Totusi S-a Intamplat !M-a Lovit O Masina De BG !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

e ok ca ti-a dat dauna totala, e prea varza masina.
    Bafta mai multa cu viitoarea!
    MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

nu e asa bine pt ca daca mai are mult de dat la leasing s-ar putea sa ramana fara masina. alt avans ,alte rate...

Comment

Originally posted by B997NDL View Post
        n-are a face rezidenta. daca citesti articolul o sa vezi ca e vba si de restul de masini cu numere straine. nu numai de "bulgari." poti fi membru Ue dar n-ai voie sa circuli mai mult de 90 de zile cu numere straine. adica vizitezi si te duci acasa.
        Momentan ei se leaga de acea procura care e la limita legii.
        In mometul in care Romania si Bulgaria vor fi membre cu drepturi depline in Acordul Schengen , militeanu nu va mai putea dovedii daca eu cetatean roman cu rezidenta in BG am stat mai mult de 3 luni in Romania.

Comment

Legea e proasta si are portite fara numar. Pseudo-leasingul este una dintre ele. Luarea in spatiu nu cred ca va mai avea valoare, pana la urma domiciliul conteaza. Oricum eu sunt la jumatate. Atat timp cat statul te jupoaie pentru motoarele peste 2500 consider ca orice solutie este ok atat timp cat intaiul infractor - statul roman vede un p enisa che.
          Asta iarna cand era zapada mai mare decat loganul pe strada la mine as fi dat un ou (de-al meu) si o mana plus un rinichi pentru un RR clasic automata, cu un 3.8 cu opt purcei la masa si grupuri HD.

Comment

zapada e la noi destula dar e normal sa te taxeze daca vrei multi cmc si ai banii sa ti-i permiti. n-ai vrea sa stii ce e in elvetia, sau alte state civilizate. oriunde esti taxat pentru ca nu suntem america sa umplem europa de "balene" nesimtite. daca fiecare ar avea de parcat un kk de Buick vechi, ai ajunge sa parchezi la 4 statii de autobuz.
            cat despre lege... n-as mai lasa pe strazi ceat masini cu numere romanesti. si daca ma supar, numai de Bucuresti in Bucuresti. sa vezi ce de prieteni imi trag.

Originally posted by crull View Post
            Momentan ei se leaga de acea procura care e la limita legii.
            In mometul in care Romania si Bulgaria vor fi membre cu drepturi depline in Acordul Schengen , militeanu nu va mai putea dovedii daca eu cetatean roman cu rezidenta in BG am stat mai mult de 3 luni in Romania.
            am inteles ca e vba de stampila la intrarea in tara. daca nu iesi si nu intri, ai pus-o. aviz romanilor care nu ies din bucuresti cu masinile de BG
            Last edited by B997NDL; 11 May 2012, 00:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

esti sigur?
              eu zic sa excluzi elvetia care este o exceptie si un exemplu in acelasi timp.
              in alte state, civilizate mai ales, poti sa beneficiezi chiar de scutire la motor de 4.5 ...
              iar asigurarea se face pe bune in functie de sofer si de masina, samd.
              asa ca nu imi compara un rahat pe batz de tara gen romania cu o tara civilizata.
              atunci cand o sa vad la TV flagrant cu politistii de pe autostrada din Austria sau Elvetia care au luat o spaga live la TV o sa ma pot compara cu ei.
              cand o sa vad ca primaria nu da aviz de construire la noile cartiere de dormitoare fara sa le impuna o suprafata de spatiu verde inclusa in pachet, atunci o sa ma bucur ca pot sa platesc un impozit de 1.000 de euro la un V8. pana atunci stau si ma uit cum grasii infecti din dealul parlamentului se plimba cu limuzine si au decont de tone de benzina pe banii mei si ai tai.
              hai sa nu intram aici in vesnica discutie Romania vs Restul Lumii.
              mai e mult pana departe si pana cand ne vom simti in Ro respectati ca in alte tari.

Comment

si la noi esti scutit de taxe pe cm cubi daca ai o clasica.
                nu vad de ce ar trebui sa fie respectati romanii atata timp cat nu si-au castigat respectul. am curaj sa fac pariu ca daca ai lua pe oricare de pe forum si l-ai pune in senat sau parlament ar face la fel. sa vezi ce tuning ar face Loganului de ar ajunge Mertzan GLK noi in general suntem lupii moralisti. romanul e inteligent si si-a dat seama ca nu poti ajunge bogat muncind.
                germania si japonia s-au recladit dupa razboi numai pe munca patriotica. daca era vba de romani, Florestii de Giurgiu ar fi devenit capitala.
                era considerata metropola. si asa ar fi fost prea mult de munca chiar ar fi interesant sa fie fiecare pus la "ciolan" si vedeam ce mai ramanea din altruism si onestitate. aia 3-4 sute sunt tot romani. la greci la fel. coruptie berechet si cand s-a pus problema sa stranga cureaua au schimbat regimul decat sa munceasca sau sa renunte la bere si tigari..

Comment

@adons: e ok dauna totala, la cum arata. tu cred ca pierzi taxa de inmatriculare, ca asa am patit si eu. casco a platit masina, eu am pierdut banii de taxa, vreo 300 de euro. nu stiu la leasing cum e, dar nu cred ca e mult diferit. ideea e ca asigurarea va plati firmei de leasing valoarea de catalog, din care se scade cam 10-15% valoarea epavei, iar firma de leasing ramane cu fierul sifonat in curte. daca banii aia reprezinta mai mult decat ai tu de dat la leasing, cred ca iti raman tie. daca nu-i destul, e problema firmei de leasing.
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

deci el ramane fara masina? adica ar trebui s-o ia de la 0 cu alt avans, credit (care nu cred ca se mai acorda asa usor )sau leasing.....

Comment

Depinde de firma de leasing si de contractul semnat.
                      De ex la mine, in contractul cu RCI e o clauza ca daca asigurarea nu acopera toata suma de plata, eu raman dator si trebuie sa achit diferenta.
                      Adica si cu dauna totala si cu rate de platit.

Comment

stai un pic, nu ei ti-au recomandat o anumita societate de asigurari? eu asa le-am zis celor de la brd: voi ati vrut cu asiban, pai asiban sa va dea banii. mie imi inchideti creditul, daca nu, luati fierul, dati-l la remat, recuperati-va paguba cum vreti, dar nu de la mine. au zis ca n-or sa fie probleme, intr-adevar n-au fost, asiban a platit totul. mi se pare stupid sa imi bagi pe gat asiguratorul tau apoi sa emiti pretentii ca nu te-a despagubit. iar la leasing e si mai simplu: cat nu eu sunt proprietarul, ci firma d eleasing, ce ma freaca pe mine coarda sensibila de problema unei eventuale nedespagubiri a firmei de leasing? sa se spele pe cap cu asiguratorii lor...
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Nu stiu sa iti zic ce se poate intampla, dar asta scrie in contract.
                          Si stiu o persoana care a platit ratele pana la final dupa o dauna totala.
                          Valoarea asigurata nu e egala cu valoarea creditului/contractului de leasing.
                          E valoare calculata de asigurator.
                          Sunt cazuri si cazuri.
                          Oricum, nu vreau sa trec prin asa ceva.

Comment

o situatie extrem de complicata, nimeni nu vrea sa treaca prin asa ceva. din ce am mai citit legat de cazurile astea, asigurarea da banii la firma de leasing in functie de valoarea asigurata, dupa care firma de leasing scade toate costurile conform contractului pentru inchiderea lui si banii ramasi, daca or mai fi, ajung la tine. tu ramai cu epava e a ta, o vinzi unde vrei tu sau iti fac ei o oferta si pentru epava si scapi de ea. ratele platite pana acum sunt bani pierduti
                            Last edited by mcornel; 13 May 2012, 10:35.

Comment

Impreuna cu un reprezentant al firmei de leasing si al celor de la asigurarii am fost dimineata la prima ora la service-ul Dacia apoi la sediul central Astra.

Masina este in ultimul an de leasing (cateva luni -Decembrie 2012 )
                              Valoarea asigurata casco pentru ultimul an 5524 euro.
                              Valoarea de plata (a mea ) pentru inchiderea contractului 1225 euro.
                              Valoarea estimata a epavei 750 euro ( vor sa mi-o bage pe gat mie sa raman cu ea )

Eu voi primi despagubire cash 3549 euro in cazul in care accept sa raman cu epava.

Reprezentantul firmei de leasing incearca sa ma convinga sa aleg pentru valoarea de 3549 euro o alta masina -recuperata ,second-hand - din parcul lor , sau sa achizitionez o alta masina noua ,suma de despagubire fiind avansul pentru masina....

Acum sincer sa fiu nu mai vreau sa am de-a face cu rate si leasing inca alti 5 ani...Imi ajunge cati nervi mi-am tocat si sange pe nas mi-a curs pentru plata ratelor la masina asta.

Sa iau o masina din parcul lor parca ,nu ma incanta , stiut find faptul ,ca majoritatea acestor masini au fost recuperate cu forta de la cei care nu au mai reusit din nefericire pentru ei sa isi plateasca ratele la leasing.....

Incerc sa vad ce imi pot cumpara la bani astia....in plus astept si ideile si sfatul vostru...eu fiind foarte bulversat si dezorientat de toata intamplarea asta pentru a fi in stare sa iau o decizie buna.....

In cateva secunde tot ce tinea de viata mea fericita ,linistita si monotona .....a prins asemeni unui fulger ,viteza lumini.... Toate lucrurile s-au precipitat si s-au petrecut cu o rapiditate fantastica.....Acum sunt in fata unei decizii pe care trebuie sa o iau...dar ...parca nu sunt in stare sa o fac......

HEEEEEEEEEEEELP !!!!!!!!!!!!
                              "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

Comment

ia banii si relaxeaza-te niste timp. Daca serviciul nu ti-o impune si faptul ca ramai fara masina nu te afecteaza prea mult, ia banii cash si mai asteapta sa te linistesti. La 3500 de euro iei logan din 2005, 2006 destul de dotat.
                                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google