Si Totusi S-a Intamplat !M-a Lovit O Masina De BG !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Azi mi-am luat-o si eu de la rapciuga de bmw inmatriculat in ... BG,asiguratorul n-are corespondent la noi si asa am apelat la BAAR,mi-au dat ca termen vreo 6 luni,m-au luat caldurile,ca daune am bara fata,aripa fata stg .de indreptat si vopsit+usa stg. fata indreptat+vopsit.Saptamana aceasta intentionam sa-mi refac polita CASCO.Acum cat o fi costand sa mi-o fac singur o-i vedea,treaba e ca am pus-o cu gunoaiele astea inmatriculate in BG.Cred ca a costat mai mult asigurarea decat masina.
    KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Nasol....

Inuman cate petarde cu nr BG au aparut.
      Am vazut destule si in zona asta si cel putin jumate sunt colorati care nu au nici o treaba cu circulatia.

Comment

Chiar nasol...si tocmai ce ai rezolvat cu Carpatica. Se pare ca ai noroc de ghinion.

Ala cu bemveu nu are sa iti dea bani sa ti-o repari ?
        '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

Vai mama lui,nici credit pe telefon n-avea,se plimba cu "baetasii prin carter" sa impresioneze fufele, de unde dracu sa-l ia sa-mi dea mie bani.Ala de la BAAR mi-a zis sa stau linistit ca se rezolva,ca nu-i dracu chiar asa de negru,acum ce-o fi o fi.
          Trebuie sa-i fac o sfestanie masinii ca nu mai tine.

P.S. am vb cu prietenul de la Carpatica si mi-a zis la prima strigare fara s-o vada ca m-ar costa 2000-2500 de lei.

Un prim pas a fost facut.

"Nr.: MGD23057/ 26.06.2012

Stimate Domnule Vasile,

Referitor la acest caz, va informam ca ne-am adresat Biroului din Bulgaria sa ne comunice daca autovehiculul cu numarul de inmatriculare P 1592 AM era stationat in mod normal in Bulgaria si era asigurat la data producerii accidentului rutier (25.06.2012).

Imediat ce vom primi un raspuns, vi-l vom comunica.

Va precizam ca termenul limita pana la care Biroul Bulgar va trebui sa ne transmita raspunsul sau este de 8 saptamani.
          Last edited by burtosu; 26 June 2012, 16:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

opt saptamani ??!
            Doamneee ! mi-e mila de tine !

Comment

Si mie.Ieri am cerut la BAAR sa-mi trimita evaluator,ca vreau sa-mi fac masina eu,urmand sa recuperez banii ulterior.Am vb cu o cunostinta care a fost lovit acum 2 ani de un colorat cu masina de BG si a avut accidentul in oct. iar banii si i-a recuperat in iulie anul urmator de la FONDUL DE PROTECŢIE A VICTIMELOR STRĂZII,deoarce cioara avea asigurare falsa,analfabet(nu stia sa scrie la completarea declaratiilor la politie) iar cand a fost dat in judecata de catre Fond sa-si recupereze daunele,s-a dovedit ca si buletinul era FALS(pe magraon il chema Mihai Eminescu !!!) asa ca ia-l de unde nu-i.
              Oricum bine ca si-a recuperat banii(ceea ce sper ca m-i se va intampla si mie).L-am anuntat pe cel care mi-a facut paguba ca in caz ca are asigurarea falsa sau nula e bun de plata.(de buna voie sau in instanta,ca de ,a vrut bemveu de BG)
              Last edited by burtosu; 28 June 2012, 14:30.

Comment

ai cam ramas cu buza umflata, dar poate te-o fi lovit si pe tine, macar George Cosbuc sa ai ce povesti copiiilor. nu prea e de ras dar nu m-am putut abtine. vad ca dau navala poetii pe strazi...

Comment

asigurare falsa? buletin fals? astea sunt fapte penale si merita reclamate unde trebuie. cam tarziu s-a trezit MAI sa ia masuri impotriva masinilor care efectiv ne-au invadat cu numere de Bulgaria. problema nu este ca sunt inregistrate in Bulgaria, ci ca sunt conduse mai mult de frustrati care si-au dorit masina vietii si nu au putut-o inregistrat in Romania. bashca nu au nici asigurari. te pocneste unul, n-are nicio treaba, in timp ce tu pierzi vremea. am vazut si destule rapagi care sunt un fel de tancuri sovietice pe sosele, impotriva unuia n-ai nicio sansa. in toate aceste cazuri, faptele civile sau penale, poti avea castig de cauza, dar costurile sunt nervii si timpul.

in plus MAI ar mai trebuie sa ia masuri impotriva conducatorilor auto fara aptitudini, falsi, cei care isi iau carnetul cu interventii, nu stiu sa citeasca, nu trec probele. vrem sa traim ca intr-o tara civilizata, dar permitem astfel de acte de indisciplina. d-asta merge treaba prost.

Comment

Nu vad nimic de ras cand cineva are un necaz.
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

eu zic sa demarezi treaba cu fondul ala de protectie. nu stiu ce sanse sunt sa aiba ala asigurare..

@d-fens
                      eu nu radeam de colegul nostru, dar nu poti sa nu razi cand pe un tigan analfabet si infractor, il cheama Mihai Eminescu..

Comment

Demarez cu fondul in momentul cand m-i se comunica starea asigurarii,falsa sau valabila.

Comment

Chiar nu inteleg de ce nu se autosesiseaza autoritatie la nerorocitii astia.

Masina de BG in ultima vreme au fost implicate in multe accidente.
                          Cred ca in proportie majoritara nu sunt in regula cu actele.

Comment

Hai sa o punem de o petitie..deschisa de un moderator, la care sa subscrie fiecare membru, pe baza de CNp, cpentru ca totul sa fie cu cartile pe fata. Nu cred ca ar fi cineva care sa aiba rezerve.
                            La urma totul listat si dus la organele competente..

Comment

Originally posted by Octavian View Post
                              Chiar nu inteleg de ce nu se autosesiseaza autoritatie la nerorocitii astia.

Masina de BG in ultima vreme au fost implicate in multe accidente.
                              Cred ca in proportie majoritara nu sunt in regula cu actele.
                              au mai incercat ei ceva dar din pacate nu cred ca pot face mare lucru...
                              le da uniunea peste mana ca n-au voie sa interzica circulatia cetatenilor UE. daca n-ar fi fost si bulgarii...

Comment

trebuie incercat..masini bulgaresti si masini cu volanul pe dreapta(multe din ele tot bulgaresti)..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google