macar la alea cu volan pe dreapta ai un motiv legat de siguranta si englezii nici nu sunt in UE
Si Totusi S-a Intamplat !M-a Lovit O Masina De BG !
Collapse
X
-
Astazi am fost la un showroom Dacia din Craiova sa vad Dacia Lodgy ...ma bate gandul sa o cumpar...dar ma gandesc ca are un pret c-am mare pentru ce bani am eu .
Deocamdata cu bani primiti de la Astra drept despagubire pentru accident si cu ce mai am eu nu acopar versiunea care imi place cu noul motor 1.2 TCe ....si nu mai vreau in nici un fel sa am de-a face cu ratele la banca sau la leasing.....inca nu m-am decis ....Ochi vad, inima cere...Totusi ....vreau sa mai astept si lansarea LOGAN 2 ...pana una alta ma folosesc de masina de la serviciu si de masina parintilor mei...un Logan Mcv cu 12000 km la bord....."Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."
Comment
-
Sa vedem ce-o sa fie si cu logan 2 ...sper sa fie o surpriza placuta ...insa cu siguranta nu il vor produce aici la ce vanzoleala politica pe care o avem in zilele astea....incep sa fuga astia de la Renault de Romania ca dracu de tamaie......"Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."
Comment
-
Sa va spun ce am mai facut cu accidentul meu...NIMIC.Pe 27.06 am trimis la BAAR o solicitare sa-mi desemneze un inspector de daune pentru a-mi evalua pagubele spre a-mi putea face masina.Nici in ziua de azi nu am primit nicio instiintare desi i-am presat mai mereu cu telefoanele(stati linistit va sunam noi).Din cate incep eu sa-mi dau seama,problemele pleaca din Ro,din pricina BIROCRATIEI.nicidecum din alte cauze.Va dati seama dac ptr a-mi desemna un inspector dureaza atat,pai pana vor rezolva un dosar te apuca pensia.Rusine BAAR.Maine o sa sun a "n"-a oara ,dar acum nu voi mai vorbi cu frumosul ca vad ca sunt luat de prost.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
Azi am sunat la BAAR si ce sa vezi,tipul care se ocupa de dosarele de Bulgaria si implicit de al meu este in CONCEDIU si nu se ocupa nimeni de el/ele.Am intrebat daca moare aceasta persoana ce se intampla,se inchide BAAR-ul,iar tipa care mi-a raspuns a ramas muta.
Vai de noi ,te omoara Birocratia asta ordinara de la noi.Cica lunea viitoare vine tipu',il sun iar daca pana marti dimineata nu-mi da inspector,ma duc peste ei ca au intrecut limita bunului simt.
Ce pretentii ai sa te rezolve un strain cand un gainar de la noi iti tine dosarul in "concediu".KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
Dupa 30 zile,nervi,telefoane,mail-uri la BAAR(unul mai cu iz patriotic) mi-a fost ieri desemnat un inspector de daune,urmand azi sa ma intalnesc cu el sa-mi evalueze pagubele si sa bag masina-n service(pe banii mei deocamdata).
Am facut evaluarea,am fost la service-ul Toyota si maine duc masina-n service ptr reparatie.Bara fata inlocuita,aparatoare noroi inlocuita,capac roata inlocuit,verificat geometrie roti,aripa fata+usa fata reparate.Total costuri 2.630 lei.Mult putin asta e,acum sa vedem cat o dura sa -mi dea banii cei de la asigurari,tipa de la constatare a zis ca-n termen maxim de 30 zile,eu totusi ma indoiesc.
PS stie cineva cum se dau jos autocolantele de prestige de pe stalpi jos si daca raman urme?KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
Rectific ,total reparatie 2.263 nu 2.630.
Problema nu este doar cu cele de bulgaria,am aflat acum ca si cele de franta,anglia,spania sunt cu mari probleme la asigurari(false,nule sau expirate).Asa ca grija MARE.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
Gata,masina reparata,cost cu discount 2.148 lei(bonus mi-au schimbat si lichidul de frana+reglaj unghiuri cerut de mine).Am depus dosarul cu toate actele la BAAR si cam peste vreo saptamana incep sa-i sun sa vad cand avizeaza dosarul de dauna ptr plata.
Toate cele bune.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
Comment