If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Si Totusi S-a Intamplat !M-a Lovit O Masina De BG !
Sa iau o masina din parcul lor parca ,nu ma incanta , stiut find faptul ,ca majoritatea acestor masini au fost recuperate cu forta de la cei care nu au mai reusit din nefericire pentru ei sa isi plateasca ratele la leasing.....
Sunt si masini bune in parcurile lor. Si primesti si garantie.
Doar ca vor fi masini mai noi de 2007, deci implicit mai scumpe decat 3549 euro.
Aaaa cu tine era plecat baiatu de la constatari la Dacia? eu eram la sediu si asteptam sa termine cu tine.....eu zic sa iei banii si sa-ti iei alt logan.In banii aia gasesti si din 2006-2007 cu 50000-60000 km
dupa cum ziceam. parca te-ai hotarat deja, ia banii si fugi!
n-au cum sa te oblige cei de la firma sa-ti iei alta masina de la ei, cu leasingul te-ai convins, asa ca ia banii si cumpara un logan sh, e plina piata de oferte.
totusi cred ca cel mai bine e sa vezi masinile alea recuperate de la firma de leasing. sunt sanse mai mari sa fie bune si la preturi mici pt ca e vor cash si amaratul care a pierdut-o poate a pierdut-o pt 1500 euro neachitati. deci ei ies superbine daca t-io vand cu 3500 si poate fi si o masin[ f buna. oricum nu are mai mult de 5 ani.
Multumesc baietilor pentru sprijinul moral si pentru sfaturi !
Azi am primit de la firma de leasing 4001 euro despagubire ! Dar ....a trebuit sa fac fata presiunilor venite din partea lor pentru alegerea unei masini recuperate....din parcul auto....Dupa lungi discutii si tergiversari.....am primit bani ...
Am pierdut 299 euro pentru taxele de inmatr si regularizarea tva (19 % cand am cumparat masina ) si am renuntat la epava .
Am sa vad ce masina imi pot cumpara cu bani astia.......oricum ma gandesc la o alta marca auto.....vw,skoda,ford
"Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."
comision de achitare in avans 1% in ultimul an....
Da mai aveam 8 rate =170 euro/luna inclusiv casco =1360 euro
dar ......s-a scazut dobanda datorita plati anticipate,plata casco,reguralizare tva, si alte dobanzi ,inclusiv vestita taxa de gestiune dosar, dobanda de acoperire curs valutar si alte rahaturi si taxe.......
Pana la urma bine ca am scapt asa...m-am saturat de ei !
Am fost nevoit sa platesc si ultima factura emisa....Adica pe luna Mai 2012....oricum raman cu un gust amar dupa lesingul asta...si niciodata nu cred ca voi mai apela la credit sau lesing pentru masina.....
Acum mai am ceva bani stransi si astept...... Astept sa vad parcurile auto pline de masini noi ...si dealeri auto si bancile gata sa de-a cu "sarut mana" si sa de-a masina cu avans 0 si fara dobanda .....la primul client intrat in showroom pentru a cumpara o masina.....
Pana una alta n-am nevoie de masina...! Utilitara Renault Mascott pe care o am imi este de mare ajutor in plus am la dispozitie si Loganul Mcv al parintilor mei ,care are abia 10.000 km si deci este gata de drum..... Sper ca pe viitor D-zeu sa ma fereasca de alte evenimente nedorite !
"Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."
Bafta multa in continuare si daca tot ai alti bani pentru o masina, apeleaza la altceva, ia un sh benzinar sa nu te doara capul. Pacat de nervi in primul rand, de timpul pierdut dar si de banii dusi pe apa sambetei.... succes in continuare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment