Accident Usor Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Accident Usor Logan

Salutare,

In urma unui mic accident am ajuns sa ma pagubesc cu un far spart si spoilerul sifonat asa cum apare si in poze in partea dreapta. Masina urmeaza sa o duc in service, iar intrebarea mea ar fi, daca e necesara schimbarea spoilerului complet, sau merge si reparat?
    Attached Files

Mai bine schimbi spoilerul!Mai ales daca ai si CASCO
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Ti-l da la inlocuit automat.Alea nu se mai repara,daca nu vrea sa il schimbe faci scandal.Tre sa iti dea spoiler nou ! Grija mare sa nu fie indoita si tabla de sub el...Tre si aia schimbata.Grija mare cand il vopseste,sa trateze plasticul bine,si sa dea cateva straturi de vopsea pana iasa lucios,sa nu ramana impresia aia de "coaja de portocala"
      Last edited by Cristi_Xp; 10 June 2008, 21:32.
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Daca e indoit, cred ca trebuie schimbat. Daca e doar frecat s-ar putea repara.
        Si eu am avut spoilerul indoit si frecat si am dat cu chit acolo, l-am vopsit si nu se mai cunoaste ca a fost avariat.
        Last edited by Andrei T; 10 June 2008, 21:36.
        sigpic
        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Eu am avut spoilerul foarte putin ciocanit, au cazut niste pietre pe el, ca si cum ai da cu ciocanul de batut carne pe el, abia se cunostea, si mi l-au schimbat pe casco. Chiar ei au zis ca trebuie schimbat si nu reparat, iar la cum arata al tau, trebe schimbat sigur.
          1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Problema e ca masina fiind relativ noua nu am apucat (mai corect am amanat ) sa ii fac Casco, iar necazul s-a intamplat chiar in zilele in care cautam oferte de asigurare. Din cate am inteles spoilerul cu tot cu vopsit e in jur de 1000 de ron
            Apropos, pt TM ce service recomandtati? Auto Europa sau Auto Cardo?

Comment

Atunci e cam nasol pt tine!
              da, e cam scump de reparat!
              1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Sincer.. Nu stiu cum ai avut curajul sa pleci de la dealer cu masina noua fara sa faci CASCO stiind ce importanta are...
                sigpic

Comment

Originally posted by unknown View Post
                  Sincer.. Nu stiu cum ai avut curajul sa pleci de la dealer cu masina noua fara sa faci CASCO stiind ce importanta are...
                  Stiu exact ce vrei sa zici, aceeasi intreare mi-am pus-o si eu dar din pacate cam tarziu...Asa invata omul

Comment

Originally posted by luciteck View Post
                    Problema e ca masina fiind relativ noua nu am apucat (mai corect am amanat ) sa ii fac Casco, iar necazul s-a intamplat chiar in zilele in care cautam oferte de asigurare. Din cate am inteles spoilerul cu tot cu vopsit e in jur de 1000 de ron
                    Apropos, pt TM ce service recomandtati? Auto Europa sau Auto Cardo?
                    Auto cardo e un pic mai ieftin,auto europa e bun de dus acolo daca ai casco.
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Vineri 13 - ziua cu belele. Am facut si eu un accident minor spun eu intr-o parcare, ploua torential si cand dadeam cu spatele am intrat cu laterlal fata dreapta intr-o bara pe care n-am vazut-o. Masina am cumparat-o recent dar nu noua asa ca in garantie nu este si mai rau nici nu am apucat inca sa facem CASCO. Aripa fata dreapta e bagata un pic inauntru deasupra rotii dar destul cat sa ii schimbe forma din fabrica iar usa are o julitura cam de 7-8 cm lungime, 4-5 cm latime si intrata cativa mm inauntru. Nu aveam viteza, din inertie ma miscam dar a fost destul. Am cateva intrebari pt. Cei care stiu :
                      1.Trebuie sa merg la politie sa il mai declar ? - ca doar din mana voi plati reparatiile neavand CASCO.
                      2.Imi repara vreun service masina fara hartia de constatare de la politie ? Dupa lege nu au voie; si in cat timp ma pot duce la politie sa o fac ?
                      3.Cam cat estimati ca m-ar costa reparatiile ? Pt usa eu zic ca e suficient aplicat un chit, slefuit, apoi vopsea, pt aripa cred ca o poate ciocani un tinichigiu dar oricum nu o mai scoate ca originala ?
                      Cei care au patit la fel cum ati facut, cat va costat ?
                      Ps, vopseaua e verde cameleon.
                      ms

Comment

Trebuie neaparat sa mergi la Politie, dar declari ca ai gasit-o lovita in parcare, cred ca stii asta.
                        Nici un service nu repara masina fara dovada de reparatie.
                        Reparatiile, intr-un service Dacia costa in jur de 1500-2000 lei.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

ms Andrei, asa am sa fac. Cand ai spus reparatii la ce te-ai referit ? Cum am scris eu anterior sau schimbat usa si aripa cu totul ? Anticipez ca doar reparate.

Comment

Inca o intrebare pt cei care stiu despre asigurari CASCO: Daca as reusi (doar "daca" pt ca e doar o idee) sa fac repede o asigurare CASCO in care sa nu se vada daunele masinii, ca sa le pot repara apoi pe asigurare - dovada emisa de politie pentru reparatie treuie sa aiba data dupa incheierea asigurarii ? Are vre-o legatura data dovezii cu data asigurarii ? Se cere undeva aceasta data ?

Comment

Iti zic 100% ca nimeni nu-ti face Casco fara sa scrie daunele masinii pe foaie, nu-si risca nimeni locul de munca pentru asta. Plus ca se fac si poze la masina, asa ca e cam complicat.
                              Cand am zis pretul m-am referit la reparat, nu la schimbat usa si aripa, ca alea costa in jur de 5000 lei cu vopsit.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google