Accident Usor Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Poze

Am renuntat la ideea cu CASCO pana imi rezolv daunele, toti asiguratorii fac poze si totusi se vede. Am fost la un prieten cu mai multe masini si trecut prin astfel de cazuri si mi-a spus ca se pot repara, nu trebuie inlocuite. Ma duce saptamana viitoare la un service bun. Am pus si niste poze, invit pe cine se pricepe sa dea un pronostic la cat m-ar costa.
    Attached Files

Comment

Originally posted by mikebike72 View Post
      Am renuntat la ideea cu CASCO pana imi rezolv daunele, toti asiguratorii fac poze si totusi se vede. Am fost la un prieten cu mai multe masini si trecut prin astfel de cazuri si mi-a spus ca se pot repara, nu trebuie inlocuite. Ma duce saptamana viitoare la un service bun. Am pus si niste poze, invit pe cine se pricepe sa dea un pronostic la cat m-ar costa.
      aprox 1500-2000lei ai 2 elemente la indreptat si revopsit complet!!
      estimativ 6 zile de stat in service daca vrei ceva bun!
      eu cred ca acolo se invarte suma!

Comment

@mikebike72: Cum ti-am zis si mai sus, in jur de 2.000 lei, daca e service Dacia sau alt service monomarca.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ms de estimari, inca nu stiu ce fel de service e, aflu zilele urmatoare ca doar la sfarsitul saptamanii merg la el. Service-ul e unul bun, atata stiu sigur. Prietenul meu care vine cu mine la service (cel cu multe masini) spune ca in timp, asigurarea CASCO nu se merita, iti mananca prea multi bani degeaba. Pe de alta parte, o colega de servici si-a reparat masina de 3 ori intr-un an pe CASCO, avarii ce intreceau de 4-5 ori suma platita pe asigurare. Voi ce parere aveti ? Merita sau nu CASCO ?

Comment

Ms de estimari, inca nu stiu ce fel de service e, aflu zilele urmatoare ca doar la sfarsitul saptamanii merg la el. Service-ul e unul bun, atata stiu sigur. Prietenul meu care vine cu mine la service (cel cu multe masini) spune ca in timp, asigurarea CASCO nu se merita, iti mananca prea multi bani degeaba. Pe de alta parte, o colega de servici si-a reparat masina de 3 ori intr-un an pe CASCO, avarii ce intreceau de 4-5 ori suma platita pe asigurare. Voi ce parere aveti ? Merita sau nu CASCO ?
            Sincer, si eu sunt de parere ca per total iese scump casco.... Dar daca te stii sofer neglijent/ghinionist poate iesi mai bine cu casco decat sa platesti toate reparatiile... Nush... Eu unu nu am facut casco
            Although people think so.... Kurt is not dead !!!!

Comment

Apropo, am si eu o mica prb. Am agatat un stalp acu vreo 2 zile si am sifonat putin aripa stanga spate cam pe unde incepe bara. Imi poate da cineva un cost estimativ pentru indreptat, chituit + vopsit? Mersi
              Attached Files

Comment

Merita.. Chiar si de esti nu stiu ce super sofer... Eu nici nu ma gandesc la o masina de peste 6000 de euro sa nu fac casco. Parerea mea e.. Daca o eventuala dauna de vreo 2000 de euro sa zicem la Logan nu iti pica bine la buget fa Casco fara sa te gandesti. Daca pentru tine 2000 nu e nimic atunci nu iti mai face pt ca iti permiti chiar si o eventuala dauna totala.
                numar secundele

Comment

85% sunt convins sa fac CASCO, dupa ce se repara avariile. Chiar si in parcare se pot intampla daune - o furtuna - copaci, acoperisuri, etc si asta chiar nu tine de experienta la volan. Si din cate am vazut pe la tv, cand pica pomu face praf masina. Si tot asa sunt o gramada de avarii produse nu din vina personala a soferului.

Comment

@reimond.Ilyes: Costa in jur de 1.000 lei, la service Dacia.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                      @reimond.Ilyes: Costa in jur de 1.000 lei, la service Dacia.
                      Am intrebat la Autoeuropa si cica ar costa "doar" 450ron.... Totusi mi se pare extrem de mult

Comment

Ma mir ca e asa de putin. Totusi, se indreapta aripa si se revopseste integral.

Comment

Andrei, nici eu nu ma astept la preturile pe care le-ai spus, in provincie sunt alte preturi - avantaj noi.

Comment

Tu crezi ca difera preturile la manopera si la piese la service-urile Dacia din Bucuresti si din provincie? Daca da, te inseli.

Comment

Bine, poate la service-urile Dacia poate ca nu - ca e aceeasi retea, dar la preturi in general, si la alte service-uri, cu siguranta. Benzina are acelasi pret oriunde in tara, dar pretul pentru o spalare de masina poate sa difere intre capitala si provincie facuta la aceeasi firma.

Comment

Da, categoric ca la alte service-uri difera preturile, sunt mult mai mici ca la Dacia si mai mici ca la service-urile de cartier din Bucuresti.

Si acum offtopic, la benzina difera pretul la acealsi furnizor, dar in orase diferite. Tocmai datorita firmei care o vinde si pretului transportului pana la statie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google