ITP Valabil ? Ce Trebuie Sa Avem La Noi (extinctor,etc.) ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pentru verificarea ITP foloseste cu incredere link-ul http://prog.rarom.ro/rarpol/rarpol.asp.
    Cum au spus si ceilalti colegi, la un control trebuie sa prezinti:
    -Talon - cu ITP valabil
    -RCA- valabil
    -2 triunghiuri reflectorizante
    -Trusa de prim ajutor - in termen de valabilitate
    -Stingator - in termen de valabilitate si nefolosit
    -In cazul circulatiei pe drumuri acoperite cu zapada,gheata sau polei masina sa fie dotata cu 4(patru) anvelope de iarna sau "all season"
    -CI -valabila
    -Permis conducere - valabil (vezi ca mai expira si asta din 10 in 10 ani)

Comment

Originally posted by mr.K View Post
      Sunt extinctoare valabile 5 ani, cu indicator al presiunii. Dai un ban odata inainte de ITP, decat pe panarame din alea tip spray si e valabil apoi inca la 2 ITP-uri.
      Recomand acest tip se extinctor. Am dat 37 de lei inaintea ITP-ului din 2010; il voi avea in termen si la urmatoarele 2 inspectii, in 2012 si 2014.
      Attached Files
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Mie nu mi s-a verificat nici trusa nici extinctor nici triunghiuri la efectuarea itp-ului.
        "light up the darkness" Bob Marley

Comment

I-a fost lene ITP man-ului.

Comment

Mie mi-au verificat tot ce se putea verifica la ITP, inclusiv trusa medicala si extinctorul. Evident ca erau expirate pentru ca era ITP-ul de doi ani, iar alea erau valabile 18 luni. I-am zis ca nu mai gasesc dășchis pe nicaieri la ora aia (20:00) ca sa pot sa rezolv problema pe loc si am rezolvat-o altfel.
            A doua oara am trimis o tipa cu masina sa-i faca ITP-ul (masinii ) si pe ea n-au intrebat-o nimic, nu i-au zis absolut nimic de folie sau de arcuri sau de trusa si extinctror, care sunt tot alea cu care a venit masina in urma cu 5 ani jumate.
            Cred ca asa o sa fac si in februarie 2013 cand trebuie sa fac ITP-ul din nou.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Sau ma suni pe mine....

Comment

2 triungiuri??? Ei au dat doar unul...) Trusa si stingatorul au expirat de vreo 2 ani.Nu le-am folosit niciodata...Nu am avut probleme la ITP cu triunghiu, trusa si stingatorul....
                MY CLA

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
                  http://www.webdex.ro/online/dictionar/instinctor
                  nu cred ca ai nevoie de INSTINCTOR, poate in alte cazuri, ca il ai in dotare mereu la tine.
                  tu trebuie sa ai EXTINCTOR cu termen la zi , nu din 2011 + triunghi ( vesta nu este obligatorie la turime)

pe fiecara roata esti obligat sa ai anvelope de iarna , dar doar cand este zapada-polei-mazga pe asfalt.

PS. vezi ca netul este plin de informatii utile , mai pune si tu mana si cauta , mura`n gura este usor .
                  Da.. in titlu dupa cum se vede am scris "Extinctor" , dar acolo m-am grabit si am scris "Instinctor" .. oricum foarte tare explicatia dexului.

Am verificat valabilitatea ITP-ului si mai am pana in iunie la anul .. e perfect.. o sa imi iau un extinctor nou ca ala a venit odata cu masina primita si o trusa medicala ca nu am .. poate pana imi iau voi lua paracetamol la mine sa vada politistul ca am ce imi trebuie ( glumesc ) )

Momentan sunt in grafic .. sa ma interesez de niste cauciucuri sh de iarna si e perfect.

O zi buna si va multumesc de raspunsuri !

@ mr.K era aseara tarziu si chiar am vrut sa stiu astea .. banuiesc ca nu va deranjeaza asa de rau acest topic ... poate mai au si altii intrebarile astea

Comment

Originally posted by cristi7c View Post
                    Da.. in titlu dupa cum se vede am scris "Extinctor" , dar acolo m-am grabit si am scris "Instinctor" .. oricum foarte tare explicatia dexului.
                    "Instinctor" ai scris si in titlu, dar a modificat un moderator.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Man, nu ai inteles ca nu ma intereseaza neaparat ca ai deschis un thread nou ci faptul ca gandesti cum gandesti:

2. Ce trebuie sa avem la noi .. ma refer la instinctor,triungi, vesta .. si este vreo problema daca instinctorul este defapt un tub de spray care opreste focul si este expirat din 2011 ? ).. cand te opreste politia iti verifica si astea ?

3. Iarna daca merg doar cu 2 cauciucuri de iarna pe fata pot primi amenda ? ati patit ceva asemanator iarna trecuta ? stiu ca legea spune 4 dar na ..
                      Daca iarna mergi cu 2 gume de iarna pe fata si la o curba iti fuge spatele si ajungi pe contrasens intr-unul ca mine, da, asta ma deranjeaza.

Pe tine te doare sa treci ITP-ul sau sa nu iei amenda de la politie, sau de siguranta ta?

Comment

ai grija la ce anvelope sh te orientezi , este piata plina de anvelope sh .
                        cel mai bine te duci personal sa le vezi cand le cumperi, toti zic ca sunt ca noi , dar majoritatea au DOT(anul fabricatiei) cu mult trecut de 5 ani si profilul anvelopei aproape de martorul minin de uzura.

Comment

Mai bine ia unele all season.
                          http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

liviule, alea all-season sunt exact un rahat, dar sa trecem peste. Alea sunt bune pentru autostrada si drumuri permanent deszapezite.

Comment

daca vrei ceva ieftin si bun cumpara motrio winter far away... mie la inceput nu prea me-a suras ideea sa le iau...Dar pentru ca nu am gasit altceva, am facut-o...am numai cuvinte de lauda pentru ele...Poate si pentru ca printre putinele ierni cu cauciucuri adecvate... in cei 26 de ani de permis...Nu intelegeti ca sunt cele mai bune, dar isi fac treaba bine...
                              MY CLA

Comment

Daca vreti gume, exista topicuri dedicate.
                                Ideal e a te prezinti si la ITP cu niste gume care sa corespunda.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google