If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca nu cunosti autorul tamponarii/zgarieturii poti sa mergi direct la CASCO (dupa ce ai facut programare telefonica), parerea mea e ca la politie te duci degeaba, mai ales daca e zgariata cu cheia.
Pentru o zgarietura nu are rost sa pierzi vremea pe la politie. Dute direct la casco si vezi cum sta treaba. Apropo, este si infundata tabla sau doar zgariata?
direct la CASCO, o sa dai o declaratie cum ca ti-ai gasit masina avariata , se fac poze la masina, apoi se deschide dosarul...dupa ce o sa primesti nota de constatare, o sa complectezi o cerere de despagubire unde evident o sa ai nevoie de un cont IBAN ( orice banca ) , asta daca o faci in regie proprie...daca mergi pe service-ul lor nu ai treba cu cererea de despagubire...pentru ca firma de asigurari face viramentul direct la service pentru reparatie
Trebuie sa mergi doar la asigurator, cel putin asa a fost in cazul meu. Dar sincer nu am stat sa pierd timpul pe forum sa pun intrebari. Am ales sa merg direct la ei, am completat formularele si in juma` de ora am iesit pe usa sa duc masina in service.
Tu mai pierde timpul pe forum, ca sigur nu vei avea timp sa rezolvi masina. Tind sa cred ca defapt tu ti-ai zgariat-o sau vrei sa o zgarii ca sa o poti re-vopsi.
Trebuie sa mergi doar la asigurator, cel putin asa a fost in cazul meu. Dar sincer nu am stat sa pierd timpul pe forum sa pun intrebari. Am ales sa merg direct la ei, am completat formularele si in juma` de ora am iesit pe usa sa duc masina in service.
Tu mai pierde timpul pe forum, ca sigur nu vei avea timp sa rezolvi masina. Tind sa cred ca defapt tu ti-ai zgariat-o sau vrei sa o zgarii ca sa o poti re-vopsi.
frate ti-am cerut sa mi-o vopsesti tu?
eu am patit odata cu casco ma trimis la politie, sa iau o foaie de vandalism(aia abia asteapta sa mai aiba inca un dosar nerezolvat....), pe urma inapoi la asigurator. efectiv am pierdut o zi intreaga.
unii chiar au treaba ziua, nu ca altii stau si o freaca.....
sa scriu aici imi ia fix un minut, nu o zi intreaga...
e treaba omului daca si-a zgariat-o singur sau daca a gasit-o asa in parcare.a zgariat masina ta sau care e problema?e masina lui si poate sa joace si o hora pe ea daca vrea.baiatul a pus o intrebare,nu a dat cu parul.eu am zgariat-o pe a mea si am facut-o pe casco.e vreo problema?
Chiar daca suntem colegi...e o problema: sincer nu prea imi convine ca din astfel de "descurcari" imi creste mie pretul la Casco.
Unii fraudeaza si altii platesc, ti se pare corect? Extrapolam putin si ne lamurim de ce merge tara asta asa de "bine".
Pentru initiatorul topicului: e suficient sa mergi doar la asigurator, declaratii, constatari, hartii...se va rezolva. Asirom e cat de cat corect.
Totusi ar fi bine sa faci si chestia cu politia, poate mai reducem din vandali sau din fraude...alea de le platesc astia mai putin descurcareti.
Cum sunt unii domne. Omu a intrebat frumos, scurt si la obiect, si s-au trezit unii sa faca pe detectivi pe aici "ca ba tu ti-ai zgariat masina si vrei sa o vopsesti.." si daca ar fi asa nu are importanta putea fi oricine. Masina e zgariata si trebuie reparata.
S-o fi dus deja la asigurator.
Cei care au probleme asemanatoare, mergeti direct la asiguratorul unde aveti CASCO. Dar numai daca polita voastra acopera si vandalismul.
Altfel, mergeti degeaba.
Groupama, unde am eu CASCO are vreo 5 niveluri de acoperire pentru politele CASCO, Mini, Midi, Grand, Total si Total Plus.
Vandalism, riscuri civile, daune produse de autori necunoscuţi , se acopera abia de la Total.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment