Notificare De Plata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Notificare De Plata

salut
    am primit azi prin posta , data pe plic 10.10.2012
    urmatoarea notificare de plata :

Stimate asigurat,
    Subscrisa Sc Omniasig Vienna Insurance Grroup SA
    cu sidiul in Bucuresti ......... va informeaza ca figurati cu un debit restant in baza noastra de date .
    Va informam ca nu ati respectat obligatiile de plata asumate privind plata primei de asigurare aferenta politei/politelor din anexa.Debitul dumneavoastra calculat la data de 01.10.2012 este in valoare totala de 415.53 ron fiin compus din contravaloarea ratelor restante provenind din politele prezentate in anexa .
    .... baietii dau numarul de cont in care trebuiesc dati /virati banii plus multumirile de rigoare pentru colaborare ..... gargara .
    In cazul in care nu veti achita debitul datorat pana in data de 10.10.2012 dosarul dumneavoastra va fi inaintat catre SC KRUK International in vederea efectuarii tuturor demersurilor necesare recuperarii sumelor datorate de dumneavoastra .

problema este ca intradevar apar cu o polita la omniasig facuta in data de
    28.11.2010 cu valabilitate din 11.12.2010 polita facuta SI PLATITA la un broker de asigurari rca . eu nu aveam cum sa plec de la broker fara sa platesc polita ca venea ala dupa mine .

ce sa fac ?
    sa ma duc la broker si sa-l f_t oleaca , ce a facut cu banii mei . eu nu am avut contract facut cu plata in rate . pana la urma au trecu dracu doi ani de atunci
    a fost cineva intr-o situatie asemanatoare pana acum
    astept sugestii si sfaturi

Ai primit chitanta pt plata?
    Daca da, fa un scan si trimite-o celor de la asigurari.

Comment

nu mai am nici polita nici chitanta , sunt de acum doi ani , polita din 2010

Comment

Grroup ai scris tu din greseala cu 2 R? sau asa apare si in scrisoarea primita?

Comment

Te duci la broker si ceri o copie dupa chitanta.

Comment

scuze de draci ce am am vaut doi de r
            faza tare este ca stia pot sa spuna ca toate politele mai vechi de 2 ani pe care nimeni nu le mai are si nici chitantele ca sunt NEPLATITE . pai daca era un casco la vreun mertan de 100000 de euroi

am incercat sa dau de broker azi , dar fara rost .
            Last edited by tirum76; 12 October 2012, 20:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

"N-avem,am mutat arhiva,asteptati.poate o gasim in arhiva de la Bucuresti, "vechile motive.

Comment

Eu stiam ca la asigurare, nu mai platesti, nu mai e valabil contractul. Acu' depinde si ce-ai semnat...
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Cei care fac asigurari stiu ca la final,inainte de a incheia polita,la modalitati de plata ai O.P.,cash sau rate.El sigur n-a dat cash.

Comment

si eu cum dracu aflu ce mama dracu a bifat aia acolo
                    cum pot afla / vedea toate politele rca emise catre mine
                    adica 1 . de la data la da firma x
                    2. de la data la data firma y
                    si asa mai departe
                    Last edited by tirum76; 12 October 2012, 20:30.

Comment

Trebuia sa fii atent la chitanta.Daca stii firma de brokeraj,mergi la ei si fa-o pe milogul,eventual cauta alt motiv pentru care o vrei.Daca incepi cu scandal..nu rezolvi nimic.Mergi dupa zicala 'fa-te frate cu necuratul pana treci puntea'.
                      Last edited by KELBURTOS; 12 October 2012, 20:31.

Comment

ce numar de inmatriculare ai? poate reusesc sa te ajut...
                        sigpic
                        Experienta in asigurari de peste 5 ani.

Comment

Nu ai chitanta = nu ai dovada .. Esti bun de plata .. ! Doar daca printr-o minune mai poti face rost de la broker de chitanta ..

Ps . poate te ajuta cu ceva .. http://cedam.csa-isc.ro/index.php?id=8 nu stiu sigur dar na ! ..
                          http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

Degeaba verifica in cedam daca firma de brokeri nu a predat incasarile din ziua respectiva...
                            Incearca sa afli ce firma de brokeri este.
                            sigpic
                            Experienta in asigurari de peste 5 ani.

Comment

@xplood, vorbesti mult si prost ... si site-ul de la csa este pt rca si rc, in special pt BM, si nu este actializat decat odata la 2 luni, valabil doar pt anul in curs ... unde polita in discutie este din 2010 ...

@reptila, incasarile brokerului se platesc la casco in limita a 17 zile catre asiguratorul omniasig, si chiar daca nu a predat incasarile, nu este treaba lui, clientul este pe strada cu polita

cumva air broker / titan risc?

brokerul este obligat sa iti dea chitanta la plata cash, precum si copie la o cerinta viitoare, in caz exceptional poti cere borderoul extern/copie op cu care acesta a facut plata la asigurator(dar nu este problema ta)

poti sustine ca daca polita nu este in rate nu aveai cum sa pleci cu polita daca nu ai platit integral, si chiar daca ai plecat fara sa platesti se face cu regres la broker

daca este in rate si nu ai platit o anumita rata, polita intra intr-o perioada de gratie, valabila, dar fara despagubiri posibile, dupa care se reziliaza

cum am zis, nu este problema ta, legea zice ca in momentul in care clientul iese pe usa brokerului cu polita in mana, responsabilitatea virarii banilor este a brokerului

cel mai probabil s-a intamplat asa:
                              sunt multi asistenti in brokeraj (parteneri directi ai brokerului,agenti), hoti de meserie, care fac 2-3 polite pe zi, pana intr-o zi cand dau un tun de cateva sute de milioane, si se fac pierduti ...

acele polite vin cu regres catre broker, care la randul lui face proces catre agent prin contractul de mandat cu acesta ... insa evident nu se va rezolva nimic
                              asiguratorul se vede fortat sa recupereze banii de la client
                              fa rost de chitanta si tine cont de ce ti-am scris

lasa-mi seria/numarul politei pe mail sa vad ce pot face, si pe ce sucursala omniasig este facuta
                              alex.mardare@ds-software.ro
                              Last edited by DeLuXe; 13 October 2012, 00:49.
                              sigpicMy ride

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google