Notificare De Plata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai pana la urma este casco sau rca??? Pentru ca la polita casco fiind facultativa poti achita prima rata si apoi sa renunti , doar la rca in rate se procedeaza la recuperarea ratelor .

Brokerul este cumva MNK ?
    sigpic
    Experienta in asigurari de peste 5 ani.

Comment

Asta e o mare tampenie.Nu ai cum sa ai RCA si sa nu platesti.Nu ai platit, nu ai RCA.Figureaza ca neplatit si devine anulat.Beneficiezi de servicii atunci cand sunt si platite.De fapt, nu pe tine ar trebui sa te vizeze, pe broker.El ti-a facut RCA el raspunde si de bani...Tu poti sa stai linistit sa iti vezi de viata.Vai vine KRUK pe urma ta, recuperatorii no. 1.Asta e o mare pacaleala.Sa nu cumva sa trimiti banii ca iti iei mare teapa.

Daca este vorba de Casco in rate, la fel nu e problema ta.Nu se da nimic in avans.Ai platit, ai Casco.Nu mai platesti vreo rata, se reziliaza contractul automat.Astia nu stiu cum sa mai scoata bani.Eu zic sa stai linistit.Eventual te duci peste ei si faci mare scandal la sucursala.Nu prea le place .
      Last edited by Pacco; 13 October 2012, 10:39.
      sigpic

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
        Eu stiam ca la asigurare, nu mai platesti, nu mai e valabil contractul. Acu' depinde si ce-ai semnat...
        Cam asta e ideea.

Le faci o scrisoare in care le spui ca nu ai platit pentru ca in perioada aia nu ai avut nevoie de serviciile lor. Contractul este nul de drept daca nu-ti achiti ratele la termenul stipulat in contract. Tu nu esti obligat sa fii legat de ei pana la finalizarea contactului; poti sa renunti cand vrei la asigurarea lor.

P.S. Doar sa nu fi avut vreo dauna in perioada aia.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

nu este o polita casco.
          este o polita rca cu valabilitate 1 an incepinad cu data de 11.12.2010 -10.12.2011 .
          din notificarea trimisa reiese ca eu am plecat cu polita de la broker fara sa o platesc si drept urmare dupa doi ani au vazut ca polita nu este platita si vor banii pe ea .
          cum mama dracu sa plec de la broker cu polita neplatita ca doar politele nu sunt ca la alimentara pe raft iau una o bag in chiloti si plec fara sa o platesc la casa .

niciodata nu am avut vreun accident auto provocat de mine ca sa fiu obligat sa dau polita auto rca pentru despagubire . sunt la B5 ca bonus
          Last edited by tirum76; 13 October 2012, 13:05.

Comment

In lunile decembrie 2010 si ianuarie 2011 se acceptau plati in rate pentru politele RCA, vezi unde e geseala.

Legea 136- citat:

Art. 17. - Daca nu s-a convenit altfel, contractul de asigurare se reziliaza în cazul în care sumele datorate de asigurat, cu titlu de prima, nu sunt platite în termenul prevazut în contractul de asigurare.

Comment

Originally posted by Pacco View Post
              Asta e o mare tampenie.Nu ai cum sa ai RCA si sa nu platesti.Nu ai platit, nu ai RCA.
              Ba se poate.
              Originally posted by tirum76 View Post
              nu este o polita casco.
              este o polita rca cu valabilitate 1 an incepinad cu data de 11.12.2010 -10.12.2011 .
              din notificarea trimisa reiese ca eu am plecat cu polita de la broker fara sa o platesc si drept urmare dupa doi ani au vazut ca polita nu este platita si vor banii pe ea .
              cum mama dracu sa plec de la broker cu polita neplatita ca doar politele nu sunt ca la alimentara pe raft iau una o bag in chiloti si plec fara sa o platesc
              Am senzatia ca nu se spune tot adevarul, daca gresesc imi cer scuze.
              Am un coleg de birou broker de asigurari; il suna un client, (pe care il are in baza sa de date, de 3-4 ani), sau de multe ori suna colegul sa-si anunte clientii ca le expira asigurarea; primeste confirmarea telefonica, ii face asigurarea, ii emite chitanta, dar fara sa primeasca banii, basca ii da asigurarea, conditionandu-l sa-i dea banii peste cateva zile(pe incredere in goana dupa clienti)
              Cazul meu; imi face asigurare, imi emite chitanta (pentru ca aceasta sa fie valabila, pentru ca pe polita trebuie mentionata si seria, nr. chitantei cu care s-a efectuat plata) si-mi spune; lasa ca-mi dai banii la leafa; eu am asigurare in mana; pot sa ma fac, ca am uitat de bani?
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Corect ce spui insa din notificarea primita reiese clar ca, lui tirum76 i-a fost incheiata o polita RCA cu plata in rate(probabil fara cunostinta lui) cu ceva specificatii pentru a nu putea fi aplicat art. 17 din L136.

Comment

Degeaba...
                  Daca nu ai nici o chitanta esti bun de plata. Nu ai cum sa te scoti.

Comment

Originally posted by Cromatic View Post
                    In lunile decembrie 2010 si ianuarie 2011 se acceptau plati in rate pentru politele RCA, vezi unde e geseala.

Legea 136- citat:

Art. 17. - Daca nu s-a convenit altfel, contractul de asigurare se reziliaza în cazul în care sumele datorate de asigurat, cu titlu de prima, nu sunt platite în termenul prevazut în contractul de asigurare.
                    Si uite raspunsul corect

Comment

dupa un email ca omniasig trimis in data de 15.10.2012 in care am scris urmatoarele:
                      am primit de la dumneavoastra o notificare de plata cu nr. de referinta ..... referitor la o polita rca care ar aprea neplatita in sistem la dumneavoastra. mentionez ca din hartiile trimise acea polita ar avea inceput valabilitate 11.12.2010 si dumneavoastra imi cereti ca dupa aproape doi ani sa fac dovada platii lucru care nu este posibil pentru ca nu mai am polita expirata si nu stiam ca politele rca si chitantele aferente acestora dupa expirare trebuiesc pastrate pentru a dovedi peste ani daca au fost platite si nici nu stiu ca vreun broker de asigurari sa faca reclamatie ( la politie ) ca am plecat cu polita din agentie fara sa o platesc drep urmare am sa consider ca aceasta notificare este o greseala .
                      imediat la o zi primesc de la o domnisoara mititelu daniela@omniasig.ro urmatorul email:
                      stimate client , va multumim pentru raspunsul dumneavoastra si ne cerem scuze daca v-am creat vreo neplacere, intrucat nu aceasta a fost intentia noastra.aceasta actiune este adiacenta confirmarii creantelor noastre si dat fiind ca dvs sunteti asiguratul nostru am considerat oportun sa va contactam intai pe dumneavoastra.faptul ca ne-ti confirmat ca ati achitat prima de asigurare direct catre noi sau prin intermediar ( agent sau broker )ne-a fost un real folos. va multumim echipa omniasig.....

in ziua cand am facut email la omniasig cu raspunsul meu am facut o petitie si la c.s.a. in care am povestit ce am patit si am cerut lamuriri cu ce sa intamplt si cum poate inceta aceasta situatie , astept si raspunsul de la csa tot pe email si dupa aceea vedem ce mai facem .
                      Last edited by tirum76; 18 October 2012, 11:21.

Comment

Ce nesimtiti, te-au folosit ca mediu de informare prin intimidare si somare.
                        Ma pish cu bolta pe Omniasig, in viata mea nu voi face vreo asigurare la ei.
                        Cine naiba face arhiva cu chitantele de acum ani de zile?

Nu puteau formula: polita dvstra apare ca neachitata, ne puteti confirma ca ati achitat polita la brokerul X, ca ala ne-a dat teapa?

Comment

dupa asta am dat telefon la broker respectiv si am cerut detalii ,ei nu stiau nimic si au spus ca verifica si ca ma suna , astept telefon ca acus am deschis cutia pandorei .
                          iar la final dupa toate acestea dau si o fuga la opc sa fac o reclamatie pentru stresu pricinuit.

Comment

revin cu o scrisoare din partea comisiei de supraveghere a asigurarilor dupa o sesizare in care am povestit tot . se pare ca omniasig nu a primit la fuzionarea cu bcr asigurari si baza de date a acestora si astfel toti care au avut asigurari la bcr apareau ca neplatnici indiferent de vechimea politei . se pare ca astfel de scrisori - notificari de plata au fost foarte multe trimise .
                            Attached Files

Comment

Tipic romanesc. Baza aia de date era cel mai important activ al firmelor de asigurari, dupa cash si instrumentele de investitii.
                              Si ne mai suparam ca strainii ne vad ca amatori chiar de avem diplome de experti in orice domeniu.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google